USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Uzun süredir oynuyoruz bu oyunu ve çogumuz gercek hayatımızdakı insanlardan mumkun olduğunca gizlemeye çalışıyoruz ve bazen bu gizli dünyayı kullanmak aşağıda yazdığım ilginç diyalogları ortaya çıkarabiliyo sizden de böyle ilginç komik eveonline alakalı şeyler paylaşmanızı beklıyorum kalın saglıcakla. -Hanımm ceyda altına yapmış :S -Degiştiriver 1 kerede..:X -Hımm o skilli hiç basmamışım yaa(:D -Ne?::o -Yok bir şey ben dışarı çıkıyorumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 -abi bu kadınları anlamakta imkansız xd- tabi abi skill i bile yok onun. -ne dedin abi? xd- eee öööö boşver, bir bira daha söyleyelimmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hanim -yine mi, kulakligi takiyorsun!! ben -efendim?? hanim -beni hic duymuyorsun konusunca!! ben -bir dak. geliyorum simdi.. hanim -gelde su kapiya bak acilmiyor!! ben -niye buble mi atmislar?? hanim -hee?? ben -lag vardir acilir bekle! hanim -ne diyorsun be adamm, birak su oyunu da benimle ilgilen!!! ben -efendim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 destur- ya senin rumuz bulgarca muhacirmisin? hubavets - evet d-nerden h- şumenden ..... falan filan .......uzuyor hubavets - topram su an ne kasıyon d-kasmak h-skill diyom d- o ne ? h-yani sen 8-9 gundur oynuyon ve skill kasmıyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 - STY kafan mı güzel yoksa sen bu musun ? - destur hayır cins im ben - STY ha iyi takıl ozaman - destur my engliş is komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yemek arasına 3 kişi gidilir, 4 kişilik masaya oturulur ve sonrada 8 iş arkadaşı daha yanınıza gelip yer arar: ben - ahan da blob yedik! :) masadakiler - ?????? ben - ya işte bi oyun vardı benim oynadığım adı da eve orda b..... masadakiler - ZZzzZZzZzzz ben - tamam ya tamam jam yedik yine! masadakiler - ????? ben - boşverin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Oyun sirasinda diger taraftan msnden kiz arkadas ile konusmak -kız canım nasılsın -ben fine u ? -kız efendim? -ben ha pardon iim sen nasilsin? -kız nasil oliyim bugun buraya gittik oraya gittik vs vs kızsal laflar... 2 dakka benden cevap yok sonrasi -kız sen beni dinlemiyon mu ?? -ben I m in ts yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 2010-şubat mart liberal allianse destur -hi all hi big friend macknigth /yaşı 48/ macknigth - hi des .... flan filan.. d-big friend im existing very very item and send help alliance hangar /demek istediğim :) elimde çok malzeme var ve ittifak hangarına bağışlamak istiyom / m- ??? d-look d-i m-yes d- very very m-yes d-item m-yes /oy oy oy/ d-send this item corp hangar m --????? liberal leader -? xaviear .. -? marphia -? hiç kimse anlamıyor d- wait ! .. d-my all item send corp-alliance hangar for all players ,u understand ? m- no d-o mamma mia d-pls go gisleres solar sistem-station Roden şhipyards- im wait u m-ok bir ...kaç dakka sonra m-im wait d- ok i open trade for u d-pls say accept d- this all item go go ellmay solar sistem for corp hangar u unerstand akabinde translateden bağış-hediye kelimesini kopyalıyoz venihayet anlaşabiliyoruz liberal leader-- thanks des d-n problem o/ l l- o/ d- fly safe O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 destur - topram /hubavets/ hubavets - evet d- ya bizim hesaba bir gir de ayar cek skillere h- tamam d- çıkammı h- çık 10-15 dakka sonra msn de girebilirsin topram ,tamam eve merkezde d- topram bizim gemiyi 0.5 te bırakmışssın,nyapçam burda şimdi h- bir şey olmaz orda takıl d-ya topram burası 0.5 başım belâya girecek,biliyon zaten 0.8 e zor girdik,bir yandan ustura 0.6 ya çağırıyor daşşş kazma h- ee git işte d-yemiyor gitmek h -D o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hulkun açılmasına günler var aylardan mart 2010 ustura kemal- levent gelsene şu an kazıyorum d- nerde abi u k - ..... d- abi burası 0.6 u.k-bir şey olmaz d- ya abi daha yola çımadan elim ayağım bir-birine dolaştı u k - :)) jump ustune jump nihayet 0.6 yız d--oyyyyyy ne kadar da böyyyük müş burda daşşşşlar u.k - D d-ya abi npc ler cok zorluyor u.k-drone skilin var mı d- yok u.k-yan sistemde var hemen oku d- tamam u.k -5 drone sana kontratlıyom d - oyyyyyyyyyy /maddi olarak belki de beş para yapmazlar 5x hornet ama manevi olarak çok değerliler / halâ unutamıyoz bu iyiliğini haldun kardeşim ! aha mustafaerhan da geldi d oyyy makınalara bak beahhh /her ikisinde de hulk var / o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 velet: baba bakar mısın? 5. soruyu yapamadım. o sırada yanlışlıkla WH kapısını kapatan ve 1.5milyarlık gemiyi geride unuttuğu için self destruct yapmak zorunda kalan ben, kendi kendime bağırarak: yapma yaaa YAPMA BEEEE velet: ???? velet: üüüüuuavvaaaaaaa hatun: yine niye ağlatıyosun çocuğuuuu!!!!!??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 destur said: 2010-şubat mart liberal allianse destur -hi all hi big friend macknigth /yaşı 48/ macknigth - hi des .... flan filan.. d-big friend im existing very very item and send help alliance hangar /demek istediğim :) elimde çok malzeme var ve ittifak hangarına bağışlamak istiyom / m- ??? d-look d-i m-yes d- very very m-yes d-item m-yes /oy oy oy/ d-send this item corp hangar m --????? liberal leader -? xaviear .. -? marphia -? hiç kimse anlamıyor d- wait ! .. d-my all item send corp-alliance hangar for all players ,u understand ? m- no d-o mamma mia d-pls go gisleres solar sistem-station Roden şhipyards- im wait u m-ok bir ...kaç dakka sonra m-im wait d- ok i open trade for u d-pls say accept d- this all item go go ellmay solar sistem for corp hangar u unerstand akabinde translateden bağış-hediye kelimesini kopyalıyoz venihayet anlaşabiliyoruz liberal leader-- thanks des d-n problem o/ l l- o/ d- fly safe O/ uzucuymus durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 12 01 2011 ........[14:32:32] destur anında goruntu diyon [14:32:54] dreamhole evet anca hizli gemiler onden agro çekip digerleri gircek felam [14:33:12] destur evet güzel taktık [14:33:15] dreamhole ama yaay zeka baya iyi [14:33:27] destur eyvah [14:33:27] dreamhole aninda güçlü gemiye daliyolar [14:33:35] destur :)) [14:33:48] destur ama oyle olsun abi [14:33:56] destur hep kolay mı olacak [14:34:05] dreamhole evet [14:34:25] dreamhole de bukadar kasmaya ne kazanacaz hala bilmiyorum [14:34:31] dreamhole farkli LP ler veriyo [14:34:40] dreamhole onlari nerde kullanicaz henuz ogremedim [14:34:41] destur yakında desee bu gorevler bile sanki pe ve pe yapıyormus gibi olacak [14:35:22] dreamhole valla ayni pvp her turlu elektronik cihaz mevcut gemilerded [14:35:29] Mardook stain kimin regionu guneyde? [14:35:44] dreamhole ha kaçıyorlar bide bs ler warplayip tüyüyo [14:36:55] destur güneyde ekseri gallentedir [14:37:09] destur verge vedor mesela [14:37:44] destur verge vendor * [14:40:50] destur ee hani bu sanşanın akınları başlayacaktı yakınmdır [14:42:03] dreamhole test serverda işte [14:42:09] dreamhole demin konustugumuz konu [14:42:13] dreamhole stable olmadi henuz [14:42:15] destur yahşii mi bari [14:42:22] destur tmm abi [14:42:26] dreamhole pek yahşi :D [14:42:33] destur oyy [14:43:02] destur yani şimdi biz burda tatlı tatlı kazatken bize de saldırı olabilecek mi [14:43:11] destur empirede [14:43:13] dreamhole 1.2 civari patch var test server için bi ara dene bence [14:43:17] dreamhole 1.2 gb [14:43:19] destur poliste gelmeyecek [14:43:36] dreamhole evet hisec low sec farketmiyo [14:43:37] destur tmm inş deneriz abi [14:43:39] dreamhole şansa nereye patlarsa [14:43:56] dreamhole gateleri tutyo sanşalar [14:43:56] destur oyyyy [14:44:09] destur jitada our mu [14:44:15] dreamhole umarim :D [14:44:17] dreamhole pek eylenceli olru [14:44:19] destur pazarın ortasına bır dalacak sanşa [14:44:28] dreamhole :D [14:44:33] dreamhole şenlik olur [14:44:51] destur temel kamyonla bayır asaa iniyorken fren patlıyor [14:45:03] destur ilerde bir pazar bir dalsa [14:45:07] destur 100 lerce olü [14:45:26] destur az ilerde bır sokak ve sıkagın basında bır velet oyniyy [14:45:33] destur ee 1 kişi olsun diyor [14:45:42] destur karar veriyor oraya daalcak [14:45:58] destur ertesi gun gazetelerde [14:46:10] destur vahsi söfor pazara dalsdı [14:46:15] destur onlarca olu yaralı [14:46:18] destur mahkemede [14:46:24] destur hakım bey soruyor [14:46:35] destur evlâdım n'yaptın sen oyle [14:46:38] destur temel [14:46:53] destur tum suc veledde hakim amca o sokagın basından [14:46:59] destur pazara doğru gitti [14:47:05] destur ben de onu takıb ettim [14:47:07] dreamhole hahahahaa :D [14:47:13] dreamhole agro almiş :D [14:47:18] destur hee [14:47:28] destur aynene jita bunu hatırlattı [14:47:52] dreamhole jita da ekonomi durur [14:48:02] dreamhole ama 1 gunde bitirirler levellari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 19/10/2010 gecenin 02-30 civarı Nabukadnezarr > sa beyler destur > as kontess > hg destur > bh nasılsınız kam destur > hb kontess > valla iyilik levent kontess > seni sormalı kontess > daş mı görev fazifesi mi kontess > vazife destur > kazmaya devam abi destur > inş orka karakteri parası topluyoz yavaş yavaş Xiphoid Darkness > destur yeni corp hatırlı olsun abi şimdi gördüm Xiphoid Darkness > sadece senin chr larmı yoksa arklarlamı kurdun? destur > saol abi sayemde senin de yazdığını gordum ya mutlu olduk :)) Xiphoid Darkness > abi kusura bakmayın ya hiç vakit ayıramıyorum kanala destur > abi ustura bonus vermesi için kurduk Xiphoid Darkness > corp u yeniden düzenliyoruz gibi durumlar malum uğraş var bir ton destur > :) diyosun kı suskunluğum asaletimdendir,, mevlânanın sozu destur > ama ustura da getti tank oyniyyy Xiphoid Darkness > yok yaw ne mevlanalığı :D abartma sende :D Xiphoid Darkness > hmm evet görüyorum arada destur > cok az konusuyoz yazıyon Xiphoid Darkness > bende giriyorum stress atmak için iyi oluyor kontess > yav amma saygıda kusur etmediniz he destur > bizim gib i v geveze değilsin kontess > direk hayırlı olsun de sen hakan kontess > sen de saol kurban de kontess > bitti gitti destur > oyyyy Xiphoid Darkness > abi sen benim gevezeliği unuttun galiba :D kontess > araya mevlanayı da soktunuz destur > yohh emii Xiphoid Darkness > :D kontess > :) destur > en geveze ben nihat ve askerde olan mustafa erhan kontess > yok la gevezelik değil la kontess > çok saygıda kusur etmeyen bi muhabbet oldu kontess > kendimi sanki kız istemeye gidilmişde konuşma geçiyor kontess > orda sandım destur > :) destur > verdik getti destur > titanım var diyon Xiphoid Darkness > ohoo mustafanın gevezeliği ayrı efsane tab Johnny mal'ganis > hehe Johnny mal'ganis > nerelerde o destur > askerde destur > mayısta getti Johnny mal'ganis > heee Xiphoid Darkness > hiç haberim yok gittiğinden ya ne zamandan beri kontess > olm mustafa oyuna girince haber verin Xiphoid Darkness > bayağıdır görmedim onu gerçi kontess > gemileri kaldıracağım destur > :) kontess > malum bi curse dread alır Johnny mal'ganis > hehe Xiphoid Darkness > sorma ya destur > ozlemişe biler onu Johnny mal'ganis > alir abi enerjisi biter sonucta :D Xiphoid Darkness > mustafanın pilgrim e ecm takmasını hatırlıyorumda kontess > mustafanın cloak d7'ye gelme gazını bilirim destur > ne dedin anlamadık ama komık her halde Xiphoid Darkness > fizik kurallarını bile sorgulamaya başladım bi ara mustafa sayesinde destur > :) kontess > yav titanı korusun diye mustafadan 2 tane MS fitledim be Johnny mal'ganis > hehe kontess > belki 2 curse gelir comple patlatır fln Johnny mal'ganis > düsünsene bi dread revelation diyelim kac armor gemide 2.3 milyonmu ne bende mesela destur > bırı bu yazıları kayıt etse de gelince mesaje olarak atarız Johnny mal'ganis > :D Xiphoid Darkness > :D destur > ,, 0 şimdi ayazda çaprazda ,, cama yazmak gerek destur > evet yeni slogan olsa gerek Johnny mal'ganis > acaba hangi gemiye bindirdiler :) Johnny mal'ganis > ibis ibis Johnny mal'ganis > hehehe Johnny mal'ganis > takir tukur gider iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 17 08 2010 [14:44:06] thebaltaci ╭∩╮(◣_◢)╭∩╮ [14:45:16] destur bu adam halterci di mi halter kaldırıyor [14:45:51] thebaltaci evet evet ole [14:45:53] thebaltaci :) [14:46:02] destur naim suleymanoğlu diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 destur , abi sen konuyu yanlış anladın. Tekrar bi oku başka şeylerden ne kastediyolar acaba diye.. Sanmıyorum konuya uygun bir hayat tarzın oldunu ama neyse. Adam chat log'ları yapıştırıyo ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oyyyy desene bann yemek eli kulğındadır-mod ve adminler görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar