Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hadi yaw tuvalet deliğinden gelebiliyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sıçana ne dersin troil bende fazla var istersen veririm :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yaz kızım tahtaya; -Aerodinamik... ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu arada farenin fototyu çektim. Birazdan kameraya alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 adam neydi diyo yalnız ne demiyo :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ben sünnet olurken çok korkmuştum çünkü beni sünnet eden bi cerrahtı,,şerefsizin uyuşturucuları uyduruk olduğundan uyuşmadı ve herif diri diri kesti beni. Bu bikaç sene önceydi ozamanlar adama bişey yapacak gücüm yoktu. Şuan o adamı arıyorum bulursam ağzını burnunu kıracam[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Eylül 2004 06:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 geçen haftalarda yağmurun piskopat yağdığı zaman işte dışardaydık 4-5 kişi bi şimşek çaktı ama direk yakın yani belli sesle görüntü aynı anda nerdeyse.. ben öle korktumu hatırlamıyorum.. bide o kadar içten gelerek küfür ettiğimi.. demekki bundna şunu çıakrdım ben ölürken film şeridi falan görmüyorum onun yerine baya bi küfür ediyorum etraftaki insanlar falan bana bakıyodu arkadş kendime getirtti beni iyi kaymışım ama :D[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sıçanlar fln için şey yapıolar alçıyla,şeker,un karıştırıp yere koyuyolar çok lezzetli oluo sonra hayvan onu yiyince çok susuyo gidip bi yerden su içince alçı katılaşıyo hayvanın midede direk mefta oluyo..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya al bi kedi bak yeyfine ne kasıyosun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: somebody, 10 Eylül 2004 02:22 tarihinde demiş ki: erkek adam korkmaz... :) yalan...[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ahaeeh denize düşmek ![signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: canbir, 10 Eylül 2004 11:17 tarihinde demiş ki: sıçanlar fln için şey yapıolar alçıyla,şeker,un karıştırıp yere koyuyolar çok lezzetli oluo sonra hayvan onu yiyince çok susuyo gidip bi yerden su içince alçı katılaşıyo hayvanın midede direk mefta oluyo.. bunu bizim geometri öğretmenine yapabilir miyiz:) ya ben bir defa sol işaret parmağımı kesmiştim ekmek keserken yanlışlıkla hayvan gibi kan bolaşmıştı(kestim dediğim yarık açtım yani)çok kormuştum birşey olacak kesilecek tamamen yada bir daha düzgün kullanamayacam diye.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bundan 4-5 yıl önceydi. duvara sırtımı dönmüş uyumaya çalışıyodum. tam tavşan uykusuna geçtim, arkamdan bi ses duydum "öleceksiiin" diye. duymamıştım tabi, hayali bir sesti sadece. ama baya bi tırsmıştım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dedenin dedesinin ruhu keklemiş seni:) (şimdi dedenin dedesinin dedim deden yaşıyordur çünkü belki:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konserde bagetin elimden uçması:) Çok şükür daha başıma gelmedi işallah da gelmez...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ailem ile geçirdiğim trafik kazası...4-5 sene önceydi kış mevsimiydi... araba ile İstanbul kayseriye gidiyorduk(bilirsiniz bayramdır büyüklerin elini öpmek lazım) yollar buzlu ve sisli...saat geçenin 3'üydü ve arabadaki herkesin uykusu gelmişti.. ve kayseriyede cok az kalmıştı.. önümüzde bir şahin tek şeritli bir yolda 50 Km gibi bir hızla ilerliyordu tabi bizde arkasında sıkıntıdan patlıyoruz neyse kırşehir'e gelmeden önce bir viraj vardı fakat biz öndeki arabayı solladığımız zaman fark ettik bu virajı ve tam sollarken önümüze bir araba cıktı babam gelen arabaya carpmamak için direksiyonu sağa kırıp gaza bastı yollar buzlu olduğundan dolayı biz dairelere cizerek yolun sağındaki arsada ilerliyorduk sonra bir ara araba yerden havayandi ve kendi etrafında takla attı.. o an hala gözlerimin önünde... ve biranda araba ters bir şekilde yere indi..babamın kafası yarılmıştı cünkü araba ters dönüğünde altındaki taş arabanın metalini bıcak kıvamına getirmiştir ve babamın başını kesmişti....Gerisi malum... neyseki sanşlıydıkki arabanın kasası kaliteli olduğundan birkaç dikişle bu kazayı atlatmıştık.. Hatırlaması bile acı veriyor o caresiz halimi düşündükçe... Kimsenin başına öyle birşey gelmez inşallah...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 geçmiş olsun keldon. kötüymüş gerçekten.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 uhhh ne biçim olay be geçmiş olsun..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 harbidden cok kötü bi olay geçmis olsun kardess! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 korktuğum anlar oldu tabi hayatımda. yani nasıl yaaa dediğim anlar aslında.. mesela bi seferinde bu harf harf şehriyeler varya bütün alfabeden falan harfler var. onlardan bi çorba yapmıştı annem bilgisayarın başında hem çet yapıom hemde çorbayı yiyom falan. bi kaşık aldım tam ağzıma götürcem birden harfler dikkatimi çekti. kaşıkta 'D i E ' harfleri vardı bayağıda yanyana duruyolardı. bi an kenimi bi korku filiminin içinde hissetmiştim. çok pis bi duyguydu. :) ama olmasından korktuğum şeylerin başında doğal afetler geliyor büyük çaplı doğal afetler. bir diğeri savaşlar. bir diğeri insanı süründüren hastalıklar. salgın hastalıklar. bunlar çok korkytyr beni allah korusun yani..[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: laverda, 10 Eylül 2004 11:30 tarihinde demiş ki: ya al bi kedi bak yeyfine ne kasıyosun Evet kedi beslemeye geri dönmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gecenin yarısı uyurklen tam boynuma bir şey düştü küçük 10 sn içinde yataran zıpladım üstümdekileri çıkardım ve hala üzerimdeyse şöyle bir ezilsin diye yerde yuvarlandım. Sonra anladım ki tavana yapışık olan küçük yıldız yere düşmüş[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 freddy yi izledigim zamn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 deprem...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gr@l bonziler[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar