Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Selamlar millet, Telefonumdan çok memnunum geçmiş entrylerimde de görüldüğü üzere. Ancak w810i zamanında aldığım çok güzel bir samsung wep 300 Bluetooth headsetim var, xperianın bluetooth araştırma menüsünde alet hiçbir şekilde görünmüyor. Bağlayamıyorum. Google da yardımcı olmadı. Hani alet görünse de bağlanmasa bişi demicem ama, yok yani... Listede çıkmıyor. Var mı çözüm önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 UP!? YAzılım donanımın konusuysa taşınsın plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 BT kulaklıkların "yeni cihaza bağlanma prosedürü" var ya, onu yaptın di mi? Önce eskisini unutturuyosun, sonra keşif moduna alıyosun, alet o zaman görünür hale geliyor, sonra gösteriyosun şifre giriyosun eşleşiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Yaptım dediğini akıma gelmemişti ancak olmadı. sanırım aletin eski telefonun yeni olmasından kaynaklanıyor. Böyle söylentiler var. net bir cevap yok. Başka fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Derken hallettim. Aletin reset haricinde pair için başka bir fonksiyonu varmış, unutmuşum kullanmaya kullanmaya. Çok sağol. PS: Alet WEP 301 bu arada 300 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar