küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Yarın sınavlarım bitiyor, Isparta'ya geliyormuş bu abimiz de bir kız arkadaşım gidelim dedi. Nasıl sınavların bittiği akşama değer mi? yoksa evde sınavları bitmiş makineci arkadaşlarınla içki iç daha çok eğlenirsin mi?
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hocam kız da normal bi arkadaş yani.
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ciddi eglenceli adam, frekansı uyarsa. aç bi uykusuzda kosesini oku. hehe dersen, şov ondan daha iyi
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi sayfasında ara ara gülüyorum, ancak senin aksine de performansı kötü dedi giden arkadaşlar. neyse aldık biletleri gidicez artıkyarın.
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 mekanda kız olabilitesi var.o açıdan bak.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 1 milyon tane olacak. kız kankam da var kesin iş çıkar eyvallah.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kardeş bizede paslasana....... sen çok Yakışıklısın begenmediklerini bize Yolla
enes218 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Pipet said: kim lan bu ilk defa duydum şuan uykusuz dergisinde yazmakta bulunan bence çok başarılı bir yazar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben gitmiştim gösterisine böyle gülmemek için kendini kasan üç beş mal dışında herkes güldü gayet, komik idare eder, zaten çok pahalı değildir bilet
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 gitmedim ama bayadır yapıyo bi 3-4 oldu bildiğim kadarıyla demek ki kötü değil.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 valla beklediğimden keyifli idi. bir de 20 kişi falandık mekanda ondan olsa gerek bana baya samimi geldi-belki her gösterisi öyle oluyordur- ama deydi doğrusu.
Öne çıkan mesajlar