nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Mirage, 09 Eylül 2004 20:57 tarihinde demiş ki: iskender ve pizza +mantı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bol tereyağlı iskender Karacaoğlunda alaturka saray kebabı Mantı (direk haşlama diil ama önce kızartılcak tepside veya tavada) Omaç [Bu mesaj Freak tarafından 09 Eylül 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 süzme mercimek, az pilav, hünkar beğendi, erik kompostosu, kaymaklı ayva tatlısı. ehuh. süfer yemek budur.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 $ak$ukaaa $@k$uK@ eheh İskender Döner Pilav üstü Kuru Fırında pişmiş Pizza (Odun fırın olacak)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Çiğ köfte.. Hele bide ben yapıyım görün valla..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *buzdolabin kapagini aralar* *hayal kirikligina ugrar* bohuhu bu yazdiklarinizin hic biri dolapta yok uleeem :P Makarna var da bildiimiz makara iste kendim yaptigim icin sos matar gibi ogelerden mahrum yagsiz tuzsuz bisi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kanat(!!),domates soslu erişte,mantı[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bir ömür yogurtlu ıspanak verin yerim..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Pizza yönetir...[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bolllllll acılı bi adanaa kebap ohhhhh.bide güzel bi çöpşiş yanında yayık ayran mis gibi acıktım uleyn kitleyin len su konuyu azım sulanıo vallah bidee şöle bi kelle paça çorbası pilav üstü iskender tamamdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 acılı herşey-biber dolması ve patlıcan dolması ama bol yourtlu[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 niyazibey'e girecen.. bunları yiyecen işte abi olay bu; önce niyazibey'in ikramı sunulur (küçük pide gibi birşey) sonra kola ve 2 tane içli köfte alınır. ortaya çoban salata konulur. Niyazibey Spesyali gelir (1.5 iskende gibin, üstüne patlıcan ezmesi çeşitli şişler) Künefe ve su istenir. üstüne türk kahvesi içilir.. oyhşş diyilir ve kalkılır :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Wupır Menü(ama yok illaki ev yemeği diyosanız.) Pilav+Yanına herşey olabilir.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kfc[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 La bi gidin kolesterol manyakları yaa. Ya kuzu çevirme ya ölüm. Gerçi oda öldürür bakmayın siz.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: MeSh, 09 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: niyazibey'e girecen.. bunları yiyecen işte abi olay bu; önce niyazibey'in ikramı sunulur (küçük pide gibi birşey) sonra kola ve 2 tane içli köfte alınır. ortaya çoban salata konulur. Niyazibey Spesyali gelir (1.5 iskende gibin, üstüne patlıcan ezmesi çeşitli şişler) Künefe ve su istenir. üstüne türk kahvesi içilir.. oyhşş diyilir ve kalkılır :) peki ne kadara patlamaca?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: MeSh, 09 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: niyazibey'e girecen.. bunları yiyecen işte abi olay bu; önce niyazibey'in ikramı sunulur (küçük pide gibi birşey) sonra kola ve 2 tane içli köfte alınır. ortaya çoban salata konulur. Niyazibey Spesyali gelir (1.5 iskende gibin, üstüne patlıcan ezmesi çeşitli şişler) Künefe ve su istenir. üstüne türk kahvesi içilir.. oyhşş diyilir ve kalkılır :) helal!!!! budur abi en iyi iskender budur... o pidenin de adı ponçik :D[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Tavuk Doner Rule..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bamya. İmam bayıldı[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kayseri Mantısı Pastırmalı Kurufasülye Ayrıca hamburger ve pizza yazanları esefle kınıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 almanyada bole hazır patates vardı tavaya atıon 10 dk sonra gene hazır olan dilinlenmiş kaşar peynir atıon karıştırıon yemek hazır ve süper bir lezzet..yanındada finale kola olsun ohh ozledim valla o yemekleri[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Mortis, 09 Eylül 2004 22:52 tarihinde demiş ki: peki ne kadara patlamaca? işte.. olay burda, oyhşşş'u doyduğun için değil.. hesabı görünce söylüyorsun eheh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yine bana tadını tattıramadın Yine kalamadık başbaşa Ayarını canım tutturamadın Yediremedin şakşuka Şakşuka şakşuka Şaksuka şakada şuka Doyamadım tadamadım Yiyemedim şakşuka Tarif edeyim öğreteyim sana Hoşuna gider şakşuka Canım istiyor pişir de yitelim doyayım hadi tıka basa[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 İskender! Karnıyarık! Ayşe Kadın![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Şapur şupur beni öp Çıtır çıtır beni ye Onlar acı ben tatlı Benden başka böyle var mı?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar