mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya şu tankı kaçıramadım vice city de ondan sonraki bölümün saveini verebilcek olan var mı?[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 daha doğrusu tankı alıyorum fakat koymam gereken graja çıkmak için yokuştan çıakmıyorum :([hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 uuuupppppppppppppppp[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 vice city dimi? önce git baya bi mermi veya silah al.biraz takip et tankı hiç bişey yapmadan.adamlar donut almak için duracaklar.o sırada sen de donut satan yerin içinde ol ve içeri gelenleri indir. dışarda kalan varsa kalanları da gebert. sonra tankı al ve vınla. Ekleme:Garaja giderken donut satıcısının köşesini kullan(dön)[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 secure car al.önce tank yanındaki askerleri ez.sonra içinde asker olan kamyonun yanına yapış uziyle yanıncaya kadar ateş et.bu arada ben hiç yokuş hatırlamıyorum daraja giden yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 YA BİRİSİ SAVE INI VERSİN O BÖLÜMÜ GEÇİNCE[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar