Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayları

sandalye

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

agzını kırım su memlekette zorda kalan 2 olguya sarılıyor.biri Atatürk biri de din.bunları öne atarak piyasaya cıkanların ıslak odunla kafasına vurmak istiyorum.

bu 2 olgu dediğin şeye sarılanlar olmasa Türkiye'de ''siyaset'' denen olgu biter ki. Siyasetçilerin başka bir şey bildiklerini mi sanıyorsun. (ki gerek de yok, halka baktığın zaman)
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

"roket adam" said:

Usta o değil de şuna ne diyosun cidden merak ettim
http://www.yenibursa.com/img/haber/large/5vv88_perincek-apo.jpg

Adamlar okuldan arkadaş , yıllığını imzalatmaya gitmiş amma büyüttünüz sizde.

Defalarca açıklamasını yaptık, cidden merak ediyorsanız okuyun şu konuyu adam gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin, ne olur beni sen muhatap al, özellikle senin muhatap almanı istiyorum, ne olur beni muhatap al, yalvarıyorum sana? Oğlum, koçum ayaklarını da keseceğim, lütfen beni muhatap al.

Çok şükür sevenimiz şimdiden belli oldu yavru(yavru diyebilrim değil mi?), o nedenle muhatap alınma ya da alınmama sorunum yok gözüm. Geldiğim gibi aynen gitmeyi de bilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel, benim Hakan Şükür'le çekilmiş fotoğrafım var. Buraya koyarsam aşağıdakilerden hangisini anlayacaksın?
a)Galatasaraylıyım.
b)Fetonun vaazını dinleriz beraber.
c)Top toplayıcıyım, Hakan Şükür benim topladığım topları özellikle sever.
d)Galatasaray'ın yeni başkan adayıyım, Hakan'ı da ekibime aldım.
e)Havaalanında sabahın köründe baktım Hakan Şükür ile aynı duty free'den alışveriş yapıyoruz, lan dedim ben de şu şabanla bir foto çektireyim dünya gözüyle...

Hangisi sizce Napolyon, Victor, Aluriel, adını hatırlamadığım diğer benzer tayfa?

Yaşımı özellikle belirtiyorum sevgili vatandaşım çünkü gençlerin bilgisi yok ama fikri çok. Yaşa saygı zaten bitmiş. Okumak yok, anlamak yok. Bu nedenle yaşımı yazıyorum ki senin gibi söyleyecek sözü olmayanlar benim değerli vaktimi harcamasınlar, başkasının fikirlerini sahiplenip beynini ve beyinciğini kullanmayan adamlarla uğraşmayayım. Karşındaki-karşınızdaki adamın görmüş-geçirmiş(her manada)bir adam olduğunu bilin, ona göre konuşun diye yazıyorum.

Ama işte demiş ya adamcağız: Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

cumhuriyet güçbirliği genel toplantısında paticik.com u domine etmeliyiz kararımı çıktı? toplaştı herkes buraya.

Tosun, bu tartışma konu başlığının adı ne? Yahu bu kadar mı kendini kaybettin? Esasen burada zaten Cumhuriyet Güç Birliği konuşulmalı. Provoke etmeyin ortamı da konuşalım, konuşsunlar, konuşulsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel, sana kimse Perinçek'ten hazzedip etmediğini sormadı ama bu yine de sana yalan yanlış insanlara olanca hakaret etme hakkını vermez. Yoksa sevme canım Perinçek'i. Onu sevenler ona yeter zaten.

38 yaşımdayım yavrucuğum, ne diyeyim sen memnun ol diye "Aslında ben 26 Şubat 1984 yılında Ankara'da doğdum. Adım Beren, soyadım Saat. Taşş gibiyim, gece yatarken çıplak yatarım. Evet evet ben oyum, bildiğin Beren Saat." mi diyeyim sana? ( O muyum lan yoksa ;) )
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle burası tartışma alanından çok ego savaşına dönmüş. belli bir argümanı,fikri savunmak için ''küçümseyici tavır ve yaş'' faktörlerinin gerektiğini bilmiyordum öncelikle.heh,ve tabiki küçümseyici tavırla karşıdaki kişi ''emre amade'' moduna girmezse hakarete girişme gerekliliğini de bilmiyordum.

sadece 2 şey sorucam.

''-Kemalizm'in bu ülkeyi bu zamana kadar yönettiğini sanan var(oysa ki 10 Kasım 1938'den beri bu ülke Kemalizm ile sadece 27 Mayıs 1960'dan sonraki birkaç sene yönetildi. ''

denmiş. acaba 10 Kasım 1938' öncesi ve 1960 sonrası birkaç sene düzgün bir şekilde uygulanabildiğini varsaydığı kemalizmin, perinçek ve arkadaşları tarafından bu şekilde uygulanabilirliği ne derece doğru, ne derece güven vericidir ?
Bunun yanıtını tekrar almak isterim.

''Ama KEMALİST DEVRİMİN bu memleket topraklarında tamamlanmadığını, öncelikle KEMALİST DEVRİM'in tamamlanması gerektiğini, daha sonra da BİLİMSEL SOSYALİZMe toplumun kendiliğinden ulaşacağını savunuyor.''

denmiş. Kemalist devrim --> Bilimsel Sosyalizm yolunu biraz daha detaylı ve somut bir şekilde dinleyebilmeyi çok isterim.

bir de, sadece Türkiye siyasetine bakarak, ideolojileri, fikirleri genelleyebilmek çok doğru bir şey olmasa gerek. Sosyalizm, komunizm, anarşizm kavramları karıştırıp çorba yapılmış ve bir bütün şeklinde varsayılarak, karşıt bir fikir belirtilirken çok yüzeysel olarak genellenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ergen post ne demek olitere? Kusura bakma vallahi bilmiyorum.

Başka forumlarda da yıllardır yazıyorum. Harbiden iyi arkadaşlar edindim, çoğu benden genç ama benden büyük abilerim de var. Ve zaman zaman toplanır içeriz, güzelleşiriz. Recep İvedik izlemeye gideriz sinemaya(gittik daha doğrusu). Başka filmlere de.

Yani eğer aynı masada oturalım, konuşalım, o ergen post mudur nedir, ondan bana bakalım ne zaman atacaksın diyorsan, ayıp ediyon; yaparız sevgili vatandaşım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...