Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu olusumun senelerdir %0.05 den %0.01 e gerilemekte olan perincekin vekillik icin son sansi oldugunu, buna ragmen bdp lilerin kafasinin daha iyi calistigini ve secim barajini trolleyip meclise giridklerinden sonra anca perincekin aklina geldiginide yazsaymis keske neyse kafa basmaya baslamis en azindan, tek basian iktidar olucam diye gezmiyor artik chp ile birlessek %45-50 oyla iktidar bizim olurdu ama yanasmadilar fantezisi de cok iyimis, basbakan perincek diye pankarti alip miting meydanlarina silivriye kosabilirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Çok eğlenceli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 perincek ve atlı süvarileri ilk başta gomünizm denedi olmadı, pkk denedi olmadı, darbecileri kışkırttı olmadı şimdi cumhuriyet birliği diye girişiyolar ama bi gün başarıcak çünkü çok azimli adam her türlü showa açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Ya oğlum Viktor. Kaşındın artık ve kaşımaya başlıyorum... Oğlum seni Perinçek mi kovaladı, nedir lan bu Perinçek şöyle, Perinçek böyle? Yok bu forumda hanım üyelerde vardır diye rahat yazamıyorum ama senin tahmin etmen gerekir tam da burada sana ne yazmak istediğimi. Cumhuriyet Güç Birliği İŞÇİ PARTİSİ değildir. Başta ADD olmak üzere Türkiye genelinde 50'nin üzerinde dernek ve sendikanın desteğini almış bir platformdur Cumhuriyet Güç Birliği. İşçi Partisi ile CHP'nin birlikte 45% oy alması kastedilmiyor yani, Güç Birliği Platformu ile CHP'nin birlikteliğinde bu oy oranının hedeflendiği anlatılıyor. http://www.cumhuriyetgucbirligi.org/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=4 Bak buradan hem bu platformun ilk destekçilerini öğren ve hem de hangi dernek, sendika, kuruluş destekliyor öğren. Bir bilgi daha, ADD'nin Türkiye genelinde 1 milyon üyesi var, bu platformu destekleyen dernek ve sendikların da toplam üye sayısı 2 milyona yakın. Bu tabi ki 3 milyon oy cepte demek değil ama platformun hiçte öyle senin gibi yavruların maytap geçeceği bir güç olmadığını bilmen için yazıyorum bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Valla bu akşam tartışmalar bayaa sıcak olacak gibi, çekirdeğimi stokladım kikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 canan aritman bosta kaldi, oda yakisir perincekle kolkola giderler secime bide atsizcilarinda destegini alsalardi keske, gok yeleli bozkurtu istanbul 3. bolgeden aday gosterseler garanti secilirdi yazik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Dur lan ben de birkaç bira alıp geleyim. Napolyon, oğlum siz bu Viktorla beraber mi takılıyorsunuz, çift misiniz yani? Bu Perinçek'de ufacık tefecik ama helal olsun, seni de mi kovaladı oğlum ya? Sen bana Perinçek'in KOMÜNİSTİM dediği tek bir sayfa yazı getir, ben seninle ve Viktorla buluşacağım, siz de beni kovalayacaksınız(ya da ben sizi kovalarım, nasıl isterseniz yani). Ayrıca zamanında Aziz Nesin'e sormuş senin gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir gazeteci: -Aziz bey, kaç yıldır komünistsiniz? -Evladım, Türkiye'de komünist parti var mı? Gazeteci eblek eblek bakar. -Var mı çocuğum? -Yok. -O zaman benim komünist olduğumu da nereden çıkardın, bilmiyorsun belli, o zaman öğren, komünist olmak için öncelikle KOMÜNİST PARTİ ÜYESİ olmak gerekir. Perinçek her zaman BİLİMSEL SOSYALİZME inandı. Hala da inanıyor. Ama KEMALİST DEVRİMİN bu memleket topraklarında tamamlanmadığını, öncelikle KEMALİST DEVRİM'in tamamlanması gerektiğini, daha sonra da BİLİMSEL SOSYALİZMe toplumun kendiliğinden ulaşacağını savunuyor. Ben buraya yazıyorum, anlatıyorum ya. Seninle Viktor için değil he Napolyon. Harbiden öğrenmek isteyen arkadaşlarım için yazıyorum. Sizin taş kafa olduğunuz ve hatta kim bilir vakt-i zamanında mabluke midir ne karın ağrısıdır o boktan yemeği ABİlerin ellerinden yeme ihtimaliniz de var? Biralarımı alıp geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Çetin Abi saygılar Abi seni geç bulduk erken kaybetmek istemeyiz o yüzden aman diyim küfür , argo vb.. kullanma Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu abi patinin eskisi heralde.hiç yeni birinin ağızı uslübu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 said: Ben buraya yazıyorum, anlatıyorum ya. Seninle Viktor için değil he Napolyon. Harbiden öğrenmek isteyen arkadaşlarım için yazıyorum. Sizin taş kafa olduğunuz ve hatta kim bilir vakt-i zamanında mabluke midir ne karın ağrısıdır o boktan yemeği ABİlerin ellerinden yeme ihtimaliniz de var? Biralarımı alıp geliyorum... sayın abim, belli ki bir ülküye gönül vermiş ve bu uğurda sonuna kadar çarpışmaya kararlı yüce gönüllü bir memleket sevdalısın. istersen sen git doğru düzgün konuşabilen birisi gelsin senin yerine. insanları ikna etmeye niyetin varsa insanlara hakaret etme, insanları ikna etme niyetin yoksa manyak mısın nesin, buraya yazıp vaktini harcıyorsun? foruma hızlı bir girişle süper karizma sahibi olmuş birisisin. gel bu kazanımları ülküne faydalı olmak için kullan. bu arada sayın abim benim sana bir sorum olacak. perinçek'in komünistim dediğini duymadıysak, perinçek'in neciyim dediğini duyduk abicim? sıfatı olmayan bir adam olur mu? sıfatı olmayan bir adam için kıpırdak birisi yakıştırması yapılması caiz midir? biz bu adamın hangi sıfatını dikkate alarak etrafında toplanmalıyız? kemalist devrimin tamamlanması gerektiğini düşünen adam diye sıfat mı olur sorusu gönlümü daraltıyor, aklımı bulandırıyor sayın abim. bana yol göster, bu yükü üzerimden al lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Viktor-Napolyonn ortaklığı ve maklube büyüksün abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben biraz izliim en iyisi sonra gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Hürmetler Masakari, dikkat ederim. Boktan şeklindeki ifadem sanırım küfür sayılmasa gerek. Sayılıyorsa da uyarın arkadaşlar, ona göre bir terminoloji kullanayım. Pentagram kardeşim, vallahi yeni üye oldum, dün üye oldum. Ya takma adında güzelmiş koçum he. Zamanında okulu kırıp kırıp AKMAR PASAJI'na giderdik arkadaşlarla, bu Pentagram'ın orada bir dükkanı vardı(hala var), nöbetleşe grup elemanları dururdu dükkanda (ne günlerdi Allah'ım yaaa). İlk metal tişörtlerimi hep oradan almıştım. PENTAGRAM' da sağlam grup gerçekten. Bizim Metallica'mız diyerek çocukların başarısını da küçülmek istemiyorum ama Kolombiya'ya gittiğimde ANATOLIA'yı dinleyen otel görevlisi vardı arkadaşım ya!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bende bigün şilide yolda yürüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 huun said: said: Ben buraya yazıyorum, anlatıyorum ya. Seninle Viktor için değil he Napolyon. Harbiden öğrenmek isteyen arkadaşlarım için yazıyorum. Sizin taş kafa olduğunuz ve hatta kim bilir vakt-i zamanında mabluke midir ne karın ağrısıdır o boktan yemeği ABİlerin ellerinden yeme ihtimaliniz de var? Biralarımı alıp geliyorum... sayın abim, belli ki bir ülküye gönül vermiş ve bu uğurda sonuna kadar çarpışmaya kararlı yüce gönüllü bir memleket sevdalısın. istersen sen git doğru düzgün konuşabilen birisi gelsin senin yerine. insanları ikna etmeye niyetin varsa insanlara hakaret etme, insanları ikna etme niyetin yoksa manyak mısın nesin, buraya yazıp vaktini harcıyorsun? foruma hızlı bir girişle süper karizma sahibi olmuş birisisin. gel bu kazanımları ülküne faydalı olmak için kullan. bu arada sayın abim benim sana bir sorum olacak. perinçek'in komünistim dediğini duymadıysak, perinçek'in neciyim dediğini duyduk abicim? sıfatı olmayan bir adam olur mu? sıfatı olmayan bir adam için kıpırdak birisi yakıştırması yapılması caiz midir? biz bu adamın hangi sıfatını dikkate alarak etrafında toplanmalıyız? kemalist devrimin tamamlanması gerektiğini düşünen adam diye sıfat mı olur sorusu gönlümü daraltıyor, aklımı bulandırıyor sayın abim. bana yol göster, bu yükü üzerimden al lütfen. Oğlum teker teker gelin leyn!!! Lafını bil de konuş, manyak da sensin, ne diyorsun oğlum sen? Bir kere sen ille de birisiyle dalga geçmek, kafa bulmak istiyorsan git banyoya, ille orada bir ayna vardır, eline de küçük bir ayna al(traş aynası mesela, benim gibi eskiler traşı küçük aynaya bakarak oluruz niyeyse). Sonra arkanı büyük banyo aynasına dön, küçük aynayı eline alıp azıcık yukarıya kaldır büyük aynaya bakacak şekilde. Ense traşına bak, baktın gülmüyorsun, aynayı daha aşağıya indir kendini incele. Valla yine gülemiyorsan hayal gücünü kullan, buraya yazdırma beni, bak arkadaşlar da uyarıyor atılırsın falan diye, atılmayalım ortamdan. Sen kimsin benim konuşmamı-yazmamı eleştiriyorsun? Üstelik bana ne herkes ne düşünürse düşünsün, buraya kimsenin fikrini değiştirmeye ya da bir şey ispatlamaya falan gelmedim. Tipi tip misin oğlum sen? Sen benimle konuşacak seviyede misin? Ne bilirsin sen komünizmle, sosyalizmle, Kemalism'le ilgili? Hele hele sen ne biliyorsun Perinçek'i? Ben 92'de İTÜ Kimya Mühendisliği'nde PKKlı şerefsizlerin(o zaman ERNK derlerdi bu aşşağılıklar üniversitedeki eniklerine)15-20 tanesi ile 2 arkadaşımla birlikte kavga ederken ve neredeyse de linç edilecekken o senin gibi bilgisizlerin PKKlı dediğiniz ve bildiğiniz Perinçek'in Aydınlıkçı gençleri geldi kurtardı bizi. O gün bugündür de şunu öğrendim: HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR...Samimi insansan 2 gündür yazıyoruz işte, okuyup bilgilenirsin. Yok ama amacın kavga etmek, tartışmanın dibine vurmaksa ona da varım yavru. Sen kimsin lan beni başka yere gitmeye falan davet ediyorsun? Bak kıpırdak adam kim biliyor musun? Sıralıyorum aşağıya, sol-sağ hepsi bir arada: -Ertuğrul Kürkçü -Etyen Mahcupyan -M.Ali Birand -Demirel -Çiller -Yılmaz -Bahçeli -BOP eşbaşkanıyım diyip sonra böyle bir şey demedim, ispatlamayan şerefsiz diyen kişi -Ufuk Uras -Baskın Oran -Nazlı Ilıcak -Tabi ki AĞLAKZADE HOCAEFENDİ ki nam-ı diğer Pensilvanya Gülü Anlayacağın medyanın anlı şanlı hemen tüm gazeteci-yazarları. Bu adamcağız kıpırdak adam olsaydı hayatının 12 senesini hapis köşelerinde geçirmezdi tosun. İşin komiği ben KEMALİST'im ama memleket o kadar yavşak hale gelmiş ki KEMALİST olmayan ama KEMALİST devrime sahip çıkan Perinçek'i senin gibi kendine hayrı olmayan adamlara karşı savunur duruma geliyorum. Harbi memleket bitmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 - Abi pekaziz angutun teki, ajan diyorlar. - Hayır dostum bak olayın aslı şu, yanlış biliyorsun. - Tamam da abi bir de şöyle bir söylenti var, sabancıdan gizli para almış. - Al bak gazete küpürü olay tam tersi. - Ya şu iddiaya ne demeli, meğerse adam gizli geymiş. - Al bak sesli röportaj, düşmanı olan kişi bile aksini söylüyor senin dediğinin. - Ya anlıyorum da ya zamanda yazan ifade... Kısaca Napolyon, Viktor ve türevlerinin döngüsü buna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Evet pekaziz kardeşim. Aynen dediğin gibi. Bir de ne yazık ki şimdi bunlardan çok var çünkü böyle olmak moda çünkü bu tarz pompalanıyor topluma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bira olmadan siyasi tartışma olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Kesinlikle abi aynı bir samanyolu, bir nazlı ılıcak ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 fede said: bira olmadan siyasi tartışma olmaz Valla içip geldim abi, ondan formumdayım, sabaha kadar sürer muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cetintas said: huun said: said: Ben buraya yazıyorum, anlatıyorum ya. Seninle Viktor için değil he Napolyon. Harbiden öğrenmek isteyen arkadaşlarım için yazıyorum. Sizin taş kafa olduğunuz ve hatta kim bilir vakt-i zamanında mabluke midir ne karın ağrısıdır o boktan yemeği ABİlerin ellerinden yeme ihtimaliniz de var? Biralarımı alıp geliyorum... sayın abim, belli ki bir ülküye gönül vermiş ve bu uğurda sonuna kadar çarpışmaya kararlı yüce gönüllü bir memleket sevdalısın. istersen sen git doğru düzgün konuşabilen birisi gelsin senin yerine. insanları ikna etmeye niyetin varsa insanlara hakaret etme, insanları ikna etme niyetin yoksa manyak mısın nesin, buraya yazıp vaktini harcıyorsun? foruma hızlı bir girişle süper karizma sahibi olmuş birisisin. gel bu kazanımları ülküne faydalı olmak için kullan. bu arada sayın abim benim sana bir sorum olacak. perinçek'in komünistim dediğini duymadıysak, perinçek'in neciyim dediğini duyduk abicim? sıfatı olmayan bir adam olur mu? sıfatı olmayan bir adam için kıpırdak birisi yakıştırması yapılması caiz midir? biz bu adamın hangi sıfatını dikkate alarak etrafında toplanmalıyız? kemalist devrimin tamamlanması gerektiğini düşünen adam diye sıfat mı olur sorusu gönlümü daraltıyor, aklımı bulandırıyor sayın abim. bana yol göster, bu yükü üzerimden al lütfen. Oğlum teker teker gelin leyn!!! Lafını bil de konuş, manyak da sensin, ne diyorsun oğlum sen? Bir kere sen ille de birisiyle dalga geçmek, kafa bulmak istiyorsan git banyoya, ille orada bir ayna vardır, eline de küçük bir ayna al(traş aynası mesela, benim gibi eskiler traşı küçük aynaya bakarak oluruz niyeyse). Sonra arkanı büyük banyo aynasına dön, küçük aynayı eline alıp azıcık yukarıya kaldır büyük aynaya bakacak şekilde. Ense traşına bak, baktın gülmüyorsun, aynayı daha aşağıya indir kendini incele. Valla yine gülemiyorsan hayal gücünü kullan, buraya yazdırma beni, bak arkadaşlar da uyarıyor atılırsın falan diye, atılmayalım ortamdan. Sen kimsin benim konuşmamı-yazmamı eleştiriyorsun? Üstelik bana ne herkes ne düşünürse düşünsün, buraya kimsenin fikrini değiştirmeye ya da bir şey ispatlamaya falan gelmedim. Tipi tip misin oğlum sen? Sen benimle konuşacak seviyede misin? Ne bilirsin sen komünizmle, sosyalizmle, Kemalism'le ilgili? Hele hele sen ne biliyorsun Perinçek'i? Ben 92'de İTÜ Kimya Mühendisliği'nde PKKlı şerefsizlerin(o zaman ERNK derlerdi bu aşşağılıklar üniversitedeki eniklerine)15-20 tanesi ile 2 arkadaşımla birlikte kavga ederken ve neredeyse de linç edilecekken o senin gibi bilgisizlerin PKKlı dediğiniz ve bildiğiniz Perinçek'in Aydınlıkçı gençleri geldi kurtardı bizi. O gün bugündür de şunu öğrendim: HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR...Samimi insansan 2 gündür yazıyoruz işte, okuyup bilgilenirsin. Yok ama amacın kavga etmek, tartışmanın dibine vurmaksa ona da varım yavru. Sen kimsin lan beni başka yere gitmeye falan davet ediyorsun? Bak kıpırdak adam kim biliyor musun? Sıralıyorum aşağıya, sol-sağ hepsi bir arada: -Ertuğrul Kürkçü -Etyen Mahcupyan -M.Ali Birand -Demirel -Çiller -Yılmaz -Bahçeli -BOP eşbaşkanıyım diyip sonra böyle bir şey demedim, ispatlamayan şerefsiz diyen kişi -Ufuk Uras -Baskın Oran -Nazlı Ilıcak -Tabi ki AĞLAKZADE HOCAEFENDİ ki nam-ı diğer Pensilvanya Gülü Anlayacağın medyanın anlı şanlı hemen tüm gazeteci-yazarları. Bu adamcağız kıpırdak adam olsaydı hayatının 12 senesini hapis köşelerinde geçirmezdi tosun. İşin komiği ben KEMALİST'im ama memleket o kadar yavşak hale gelmiş ki KEMALİST olmayan ama KEMALİST devrime sahip çıkan Perinçek'i senin gibi kendine hayrı olmayan adamlara karşı savunur duruma geliyorum. Harbi memleket bitmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 olitere takma isimli arkadaş. Ben anlamadım, ne bu şimdi aynen kopyalamışsın bizim mesajlaşmamızı, altına da bu çocukcağızı koymuşsun keep your ago out of the game falan neyin, ne diyon, bir de bakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Usta o değil de şuna ne diyosun cidden merak ettim http://www.yenibursa.com/img/haber/large/5vv88_perincek-apo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kapitalizme karşı gelmek için gitmiş yersen eauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar