Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayları

sandalye

Öne çıkan mesajlar

Değerli Soulcube kardeşim, abi dersin tabi bana, niye diyemeyesin? Fotoğraf mı? Albüm mü? Hımm, anladım, bu albüm yazan yere fotoğraf konuluyor yani, tamam gözüm, becerebilirsem en taze fotomu koyayım(05.04.2011-Nevizade'de arkadaşlarla efkar dağıtırken).

Viktor, nereden çıktı şimdi Kore Devlet Başkanı ve üstelik sana ne, bana ne, bize ne Kore Devlet Başkanı'ndan?

Sol hep böyle tartışır, atışır, vs. diyen değerli kardeşlerim...Elbette sol tartışacak, sağ da BİAT-BOYUN EĞME kültürünün gereği olarak tek tip ip gibi dizilecekler (ahanda Recep İvedik)...Bu sol ve sağ diye 2 keskin ideolojik ayrımın nedenidir. Ama tabii ki işin boku çıkacak derecede her şeyi tartışmak gerekli mi? O harbiden beni de rahatsız ediyor. Belli doğruları kabullenmek gerekiyor. Solcu kimdir? Bu tanımda yapılmalı. Ben kendi adıma çok zorda kalmadıkça kendimi SOLCU olarak tanımlamak istemiyorum. KEMALİST'im ben. Ama KEMALİST ideoloji sola daha mı yakındır? Öyle görünüyor. Devrimcilik, halkçılık, devletçilik her şeye rağmen kapitalist sistemin de sahip çıktığı cumhuriyetçilik, laiklik ve milliyetçiliğe baskın çıkmaktadır KEMALİST sistemde. Yinede bu 6 ilke olmazsa olmaz ilkedir KEMALİZM için. Birinden bile vazgeçilemez. Vazgeçilirse KEMALİST'im de denemez, ATATÜRKÇÜYÜM'de(sesim gelüür mü Kılıçdaroğluuuu, Gandi Kemaaalll, ey Y-CHP?!?!)...

Evet kardeşler. Sevdim sizleri gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:
Yinede bu 6 ilke olmazsa olmaz ilkedir KEMALİZM için. Birinden bile vazgeçilemez. Vazgeçilirse KEMALİST'im de denemez, ATATÜRKÇÜYÜM'de(sesim gelüür mü Kılıçdaroğluuuu, Gandi Kemaaalll, ey Y-CHP?!?!)...

Evet kardeşler. Sevdim sizleri gerçekten.

devrimcilik diye bi ilke var kemalizmin icinde, arastirmani tavsiye ederim cok super bisi
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Cumhuriyet Güçbirliği Diyarbakır bağımsız adayına saldırı.
http://kemalistgenclik.com/?p=4023

Vay aşağılık ağalık düzeni vayy!!!
ATAmızın ömrü vefa etmedi bu TOPRAK REFORMU'nu yapmaya. Ondan sonra gelenlerin de çapları yetmedi. Eğer toprak reformu yapılmış olsaydı bugün İsviçre falan yanımızda köylü kalırdı. Halkımız aydın olurdu. Köylümüz eğitimli olurdu. Vaaz verirken kendinden geçen, ağlayan, zırlayan, salyalı ve sümüklü muhtemelen homo olan adamları din adamı olarak kabul etmez, olsa olsa oturduğu yerden aşağı indirip tekme tokat döverlerdi.
Saldırı yeni değil. Bu muhtar ve köyü ile bu ağa arasındaki mücadele yıllardır devam ediyor. AĞANIN DOKUNULMAZLIĞI VAR. Bakalım bu düzen nereye kadar gidecek? Geçmiş olsun benim muhtar kardeşime.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Viktor, sen okuduğunu anlamıyor musun canım kardeşim?
Ben Kemalizm'in içinde devrimcilik diye bir ilke yok mu demişim? Ne diyon ciğerim, anlamıyorum? He, dediğimi onaylama manasında KEMALİZM'in Devrimcilik ilkesi var, dadından yinmez diyorsan, aynen koçum, tabii ki, yenmez o devrimcilik tadından...
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Ya Viktor, sen okuduğunu anlamıyor musun canım kardeşim?
Ben Kemalizm'in içinde devrimcilik diye bir ilke yok mu demişim? Ne diyon ciğerim, anlamıyorum? He, dediğimi onaylama manasında KEMALİZM'in Devrimcilik ilkesi var, dadından yinmez diyorsan, aynen koçum, tabii ki, yenmez o devrimcilik tadından...

said:
Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır... Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışların bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve bilimin gelişimini inkar etmek olur... Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve bilimin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar...

bak ben demiyorum, mustafa kemal ataturk diyor

ha hala anlamadiysan don geri kendi yazdiklairni bida oku, gene cozemez isen uzgunum ataturku hicbir zaman anliyamiycaksin
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

milliyetçiliğin her türlüsü tehlikelidir böyle cumhuriyet güçbirliği, hepar, mhp, işçi partisi cart curt hiiiiiç gerek yok.

hmm... lemme fix it

milliyetçiliğin her türlüsü tehlikelidir böyle cumhuriyet güçbirliği, hepar, mhp, işçi partisi, bdp cart curt hiiiiiç gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip'in kızına ABD vize vermemiş. Neden olarak da vize verme kuralları gereği yüzün tam olarak görünmesi gerektiği açıklanmış. Yaa, bizim üniversite sınavlarına girmek gibi olmuyor elin Conisinin memleketine vize almak Tayyip efendi...

Kaynak: http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=we-applied-the-rules-tells-us-embassy-to-pm-erdogan-2011-04-13
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...