Kharon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi bu bilgisayar donanim&yazilim bolumu icin cok onemli, 3 aydir kurulucak hani. bi zaybird, bi buddha.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu arada psu asarimlari da ayni degil. hepsinde 14 luk side fan olmasini beklememek lazim. cok iyi psu larda sadece 80 lik back fan da olabiliyor. side fan olanlarda fan ust tarafa bakacak. dolayisiyle o kurulum dogru.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 psu da thermaltake ürünlerini aşırı şiddetle tavsiye ederim tr.thermaltake.eu
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 KHaRoN said: abi bu bilgisayar donanim&yazilim bolumu icin cok onemli, 3 aydir kurulucak hani. bi zaybird, bi buddha. abii ahahah hala alamamışlar mı bunlar asdffsa
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Zaybird said: Buddha said: 3R SYSTEM R460Li ATX Kasa ( PSU YOK ) yazmış işte adam. aşırı dandik kasa. 2. günde ondeki 3.5mm jack girisleri bozuldu. ici dap dar. uzak durun.
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben kurdum sistemi kullanıyorum şuan.benim kasada psu yeri üstte olduğu için problem yok.
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kara kusuyorum okudum WTF diye girdim, girerken beynim çözümledi anca kasa kuruyorum oldugunu. sfd
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 KHaRoN said: abi bu bilgisayar donanim&yazilim bolumu icin cok onemli, 3 aydir kurulucak hani. bi zaybird, bi buddha. Ahahahaha PC'yi kurdum windows kuramadım :D Lanetlendim ben :D PSU fanı alta gelecek şekilde taktım. Kasa bu fiyata bayağı başarılı bu arada. İçide çok geniş olmasada dar değil. 4 tane fan var kasada. Gayet sessiz çalışıyor.
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu kasanin nesi basarili hacı? daracik ici. kablolalar arap saci oldu icinde. 10-20 bisi daha verip thermaltake falan alsaydin keske :)
Öne çıkan mesajlar