SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 cumartesi günü termo vizemiz var ve biz epey bi eksiğiz. geçen yılki sorulara ulaştık bu soruyu çözebilecek yol gösterecek bir insan evladı mevcut mudur? önce hacim hal fonk olduğundan türev alıyoruz dV/d(m/m*) sonra bi atraksiyonlar yapıp integre ediyoruz falan ama hiçbirinin amacını anlamadım bir yol göster ey paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu karışım termodinamiği değil, o yüzden cevaplamayı reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 evet işin özünde değil bildiğimiz çözünürlük kimya falan ama dersin adı bu ben ne yapayım :)-D adım gibide eminim adam soracak sayıları değiştirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 böyle termodinamik mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 isitmamisiniz bunu termodinamik olmaz isinsa olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 termodinamik degil fizikokimya o termoda olsa yapaamzdim zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 termodinamik değil lan evet bi heyecanla girdimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 termodinamik sorayım hayal mayal sallıyorum 100 gram altını oksitlemek için ne kadar basınç gerekir kinetikli 100 gram altınının 10 mikron derinliğine kadar oksitlenmesi için geçecek süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 altin oksitlenmiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bende öyle biliyodum ama 10^bilmem kaç bişeyde oksitleniyo çıktı hesaplamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 abi soru kendini anlatmış. kısmi türev al diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar