Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 harici harddiskim var. 6-7 ay önce masadan düşürdüm bunu o gündür tekleye tekleye çalışıyor. içerisindeki verilere falan ulaşabilsem de, veri yazarken çok geç yazıyor, arada takılıyor, 2-3 gb dosyadan sonra fişten çekip tekrar takmam gerekiyor. şimdi donanımsal olarak ayvayı yediğini düşünüyorum, ancak belki yazılımsal bir şeyler yapılabilir diyede düşünmüyor değilim? varmı bu durumdaki bi hdd i yapıldıracak yazılımlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bi an once yedeklede sen ne var ne yok, sonra hepten patlamasin alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Donanimsal olarak bozuk olan seyi yazilimsal olarak yapilandirmak nedir abi anlamadim ben onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Disklere birşey olmamış herhalde ama okuyucu zımbırtın yemiş ayvayı.Bir an önce yedekle sonra garantisi var servise gönder.Yoksa gg yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende anlamadım esasında. bir umut soruyorum işte mazur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Abi kafa vuruyo anlattigina gore. Sen verilerini yedekle bir an once. O disk'i de sok, miknatisini falan cikar. Lazim olur. En kotu parmagini araya sikistirip heyecan yasarsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 herseyi en kisa surede yedekle di'nin dedigi gibi. hdd son nefesini vermek uzere. basima geldi ordan biliyorum yillarin emegi yokoldu. kurtarma secenegi var da tonla para alirlar o yuzden erkenden yedeklemek en iyi cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 DynamicK said: herseyi en kisa surede yedekle di'nin dedigi gibi. hdd son nefesini vermek uzere. basima geldi ordan biliyorum yillarin emegi yokoldu. kurtarma secenegi var da tonla para alirlar o yuzden erkenden yedeklemek en iyi cozum ilk ben dedim onu!!!biriki!!1! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar