Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 harici harddiskim var. 6-7 ay önce masadan düşürdüm bunu o gündür tekleye tekleye çalışıyor. içerisindeki verilere falan ulaşabilsem de, veri yazarken çok geç yazıyor, arada takılıyor, 2-3 gb dosyadan sonra fişten çekip tekrar takmam gerekiyor. şimdi donanımsal olarak ayvayı yediğini düşünüyorum, ancak belki yazılımsal bir şeyler yapılabilir diyede düşünmüyor değilim? varmı bu durumdaki bi hdd i yapıldıracak yazılımlar?
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bi an once yedeklede sen ne var ne yok, sonra hepten patlamasin alet
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Donanimsal olarak bozuk olan seyi yazilimsal olarak yapilandirmak nedir abi anlamadim ben onu ?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Disklere birşey olmamış herhalde ama okuyucu zımbırtın yemiş ayvayı.Bir an önce yedekle sonra garantisi var servise gönder.Yoksa gg yenisini al.
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende anlamadım esasında. bir umut soruyorum işte mazur görün.
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Abi kafa vuruyo anlattigina gore. Sen verilerini yedekle bir an once. O disk'i de sok, miknatisini falan cikar. Lazim olur. En kotu parmagini araya sikistirip heyecan yasarsin. =)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 herseyi en kisa surede yedekle di'nin dedigi gibi. hdd son nefesini vermek uzere. basima geldi ordan biliyorum yillarin emegi yokoldu. kurtarma secenegi var da tonla para alirlar o yuzden erkenden yedeklemek en iyi cozum
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 DynamicK said: herseyi en kisa surede yedekle di'nin dedigi gibi. hdd son nefesini vermek uzere. basima geldi ordan biliyorum yillarin emegi yokoldu. kurtarma secenegi var da tonla para alirlar o yuzden erkenden yedeklemek en iyi cozum ilk ben dedim onu!!!biriki!!1! :P
Öne çıkan mesajlar