Exodous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bir ayı aşkın süredir devam eden cezam bugün sona erdi. Bana özel mesajlarıyla destek veren ve cezam boyunca sigara ve çorap getiren dostlara teşekkürü bir borç bilirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 şimdi onlar düşünsün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 HOşşgeldin abi,birde oyunda görsek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 neden ceza almıştın abi_? yeni duydum geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aaa bak benimkide bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hop hop kanka sanada gecmıs olsun nirdesinn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 @USTURA KEMAL Valla yakında döneceğim. Bir iki ufak işim var onları halledeyim. Bu arada sen döndün mü ki Haldun? @DERT Adam öldürdün dediler ceza verdiler. Oysa ben öldürdüğümün adam olmadığını söyledim ama bir türlü inandıramadım. @baltaci Sana da geçmiş olsun Hüseyin. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Biz bildiğin uzere 3-5 arkadas toplandık gene yapıyoruz bır kac bırseyler.ama asla ve asla buyuk allıanceye ne gırerım nede artık adam gonderırım 15 kısı beraber geldık 4s hıc kımse kalmadı o grupdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Zaten eve de 4S ten 4-5 türk falan kaldı galiba aktif oynayan. Diğerleri yine bizle, ama başka oyun oynuyoruz :) Biz yine grup olarak eve'e dönene kadar 4Sten bi cacık olmaz zaten. İş aile vs. sebeplerden komple oyun oynamayı bırakanları kastetmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ne oynuyorsunuz len? Yoksa Doğanay da mı sizinle oynuyor? Eğer öyleyse kesin kıyamet alametleri bunlar. Bu arada Haldun, ülen ilk ayrılanlardan biri zaten sensin. Hiç laga luga yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Starcraf, bad company oynuyoruz daha çok. Onun dışında başka bir sürü oyun oynayanda var. Doğanay suanda ventte ne zaman eve'e dönelim muhabbeti yapıoruz :D Ama var daha dönmemize, sende arada vente gelde konusuruz hüseyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar