Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgürlük...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir ayı aşkın süredir devam eden cezam bugün sona erdi. Bana özel mesajlarıyla destek veren ve cezam boyunca sigara ve çorap getiren dostlara teşekkürü bir borç bilirim. :D
Mesaj tarihi:
@USTURA KEMAL Valla yakında döneceğim. Bir iki ufak işim var onları halledeyim. Bu arada sen döndün mü ki Haldun?

@DERT Adam öldürdün dediler ceza verdiler. Oysa ben öldürdüğümün adam olmadığını söyledim ama bir türlü inandıramadım.

@baltaci Sana da geçmiş olsun Hüseyin. :))
Mesaj tarihi:
Biz bildiğin uzere 3-5 arkadas toplandık gene yapıyoruz bır kac bırseyler.ama asla ve asla buyuk allıanceye ne gırerım nede artık adam gonderırım 15 kısı beraber geldık 4s hıc kımse kalmadı o grupdan :)
Mesaj tarihi:
Zaten eve de 4S ten 4-5 türk falan kaldı galiba aktif oynayan. Diğerleri yine bizle, ama başka oyun oynuyoruz :) Biz yine grup olarak eve'e dönene kadar 4Sten bi cacık olmaz zaten.

İş aile vs. sebeplerden komple oyun oynamayı bırakanları kastetmiyorum tabi.
Mesaj tarihi:
Ne oynuyorsunuz len? Yoksa Doğanay da mı sizinle oynuyor? Eğer öyleyse kesin kıyamet alametleri bunlar.

Bu arada Haldun, ülen ilk ayrılanlardan biri zaten sensin. Hiç laga luga yapma.
Mesaj tarihi:
Starcraf, bad company oynuyoruz daha çok. Onun dışında başka bir sürü oyun oynayanda var.

Doğanay suanda ventte ne zaman eve'e dönelim muhabbeti yapıoruz :D Ama var daha dönmemize, sende arada vente gelde konusuruz hüseyin abi.
  • Yeni Oluştur...