Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lol rapci adamdan ne bekliyosunuz takılsın genç[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yabancı müzik çünkü; EMEK HARCANIYO... :lol:[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 abi aynı müziği dinliyorum sonuçta. çünkü burdakilerde ordan çalıyo[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Joe Satriani dinlemenin güzelliği bu işte . Adam herkes için ortak dili kullanıyor , gitarını :) . Ama şu var niye türk dinlemiyor diye sorarsan Türkiye'de bir Satrian, Vai , Petrucci yok da o yüzden . - Neden türkçe dinlemiyorum biliyormusun ? Artık aşk temalı şarkılar dinlemekten bıktım usandım . Rap'i de cezayıda rap söyleyenleride sevmem zaten . - Benim için şarkıların ölümcül noktası sololardır . Türkiye'de böyle bir insanoğlu görmedim . Bana Slash'e (guns'n roses )karşı kimi göstereceksin ? - Bu neden NBA seyredersiniz gibi bir şey ? Çünkü Türkiye'de Michael Jordan yok da o yüzden - Neden Formula seyrediyorsun Neden Colaturka içmiyorsun - Önemli olan bunlar değil . Kültürümüzün bilinçli şekilde korunmasıdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 (4 sayfayı okumadan direk yazıyorum) genelde daha kaliteli olduğu için[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Şuna karşıyım , Türkçe konuşurken ingilizce kelimeler kullanılmasına son derece karşıyım . Geçen günlerde Hürriyet aldım . Gazetede Rock'n Coke hakkında şöyle bir yazı vardı . "Bir Rock festivali olmasına rağmen stage de en çok beklenen isim 50 Cent oldu ...." direkt çöpe attım bir dahada almam . Geçen günde CNN Türk'te bir programda adam söze şöyle başladı " Benim background'ım aslında ....." direkt kanalı kapadım . İşte asıl önemli olan bu . Böyle özentilik içinde olunmamalıdır . Bir evet sözcüğü yerine yes kelimesini kullanmak size kaloriden kazanç sağlamaz . Unutmayın ki Konfiçyus ( Nasıl yazılır bilmem ) demiştir ki : " Bir vatanı bölmenin en kolay yolu , dilini yok etmektir " Biraz fazla tepkili bir msj oldu ama kusura bakmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 türkçe müzik (istisnalar disinda) kalitesizdir de ondan.[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Deathblade, 08 Eylül 2004 12:24 tarihinde demiş ki: Şuna karşıyım , Türkçe konuşurken ingilizce kelimeler kullanılmasına son derece karşıyım . Geçen günlerde Hürriyet aldım . Gazetede Rock'n Coke hakkında şöyle bir yazı vardı . "Bir Rock festivali olmasına rağmen stage de en çok beklenen isim 50 Cent oldu ...." direkt çöpe attım bir dahada almam . Geçen günde CNN Türk'te bir programda adam söze şöyle başladı " Benim background'ım aslında ....." direkt kanalı kapadım . İşte asıl önemli olan bu . Böyle özentilik içinde olunmamalıdır . Bir evet sözcüğü yerine yes kelimesini kullanmak size kaloriden kazanç sağlamaz . Unutmayın ki Konfiçyus ( Nasıl yazılır bilmem ) demiştir ki : " Bir vatanı bölmenin en kolay yolu , dilini yok etmektir " Biraz fazla tepkili bir msj oldu ama kusura bakmayın . background demesi gayet normal. Özellikle iş hayatında artık böyle terimler kullanılması çok normal. İş hayatında yabancı dil kullanımı iyice arttığı için background vs. gibi kelimeler de doğal olarak kullanılabiliyor. Özentilik halinde bir ingilizce kelime kullanımı arıyorsan bkz. ceza'nın şarkıları, mirkelamın çikoletam limonetamın ortasında kamon kamon çekitağutlar patlatmasıdır...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yok ben TSM dinliyorum hep :) Yar saçları lüleee lüle. Yar benziyor beyaaaz güle.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Deathblade, 08 Eylül 2004 12:24 tarihinde demiş ki: Şuna karşıyım , Türkçe konuşurken ingilizce kelimeler kullanılmasına son derece karşıyım . Geçen günlerde Hürriyet aldım . Gazetede Rock'n Coke hakkında şöyle bir yazı vardı . "Bir Rock festivali olmasına rağmen stage de en çok beklenen isim 50 Cent oldu ...." direkt çöpe attım bir dahada almam . Geçen günde CNN Türk'te bir programda adam söze şöyle başladı " Benim background'ım aslında ....." direkt kanalı kapadım . İşte asıl önemli olan bu . Böyle özentilik içinde olunmamalıdır . Bir evet sözcüğü yerine yes kelimesini kullanmak size kaloriden kazanç sağlamaz . Unutmayın ki Konfiçyus ( Nasıl yazılır bilmem ) demiştir ki : " Bir vatanı bölmenin en kolay yolu , dilini yok etmektir " Biraz fazla tepkili bir msj oldu ama kusura bakmayın . ya şey dicem hürriyet aldim bida da almam demişsin Radikal mı okuosun normalde =o)[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Tamam dinlenir dinlenmez değil ama biraz abartılıyo bence?[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Natural_Jedi, 07 Eylül 2004 19:11 tarihinde demiş ki: hadescik sidik yarıştırmaktan zevk aliosun heralde? Ne alaksı var ben sadece meraktan soruyorum[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Delanoresse, 07 Eylül 2004 19:12 tarihinde demiş ki: said: Hadescik, 07 Eylül 2004 18:30 tarihinde demiş ki: 1-)Efes türkiyede yapılmıyo. oha yuh yazisa gel! 3-4 belki daha fazla fabrikasi turkiyede efesin ve tikky biralari carlsberg & miller gibi biralar da ayni fabrikalarda uretilmekte. neden mizah? Fabrikası var ama onlar sadece türkiyeye dağıtıyo bu konu hakkında daha fazla konuşma en iyisi çünkü ben bu işlerin içindeyim[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bazı müzik türlerini yabancıların daha iyi yaptığı çok açık. Neden kendimizi sınırlayalım ki? Ama yeri gelince Türk müziğini de severek dinlerim. Önemli olan daha önce belirtildiği gibi özenti olmamak, Türk müziği ile Türkçe müziği ayırt edebilmektir.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Budur abi ya işte böyle söleyin helal sana selocan[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Saymaya başlıyorum... 1.Türk müziğinde alternatif yok. 2.Önce pop gibi başlayıp arabesk tabanlı olan şarkılardan nefret ederim. 3.Ben türk müziği de dinliyorum ki. Bkz : Teoman Bkz : Mor ve Ötesi... 4.Sözleri çok salakça. 5. Yabancı müzikten kastın nedir ? Hip-hop ve rap'i zaten sevmem sadece klasikleri dinlerim ve jazz'a bayılırım. Türk cazcılarını da dinlerim...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Deathblade, 08 Eylül 2004 12:24 tarihinde demiş ki: Şuna karşıyım , Türkçe konuşurken ingilizce kelimeler kullanılmasına son derece karşıyım . Geçen günlerde Hürriyet aldım . Gazetede Rock'n Coke hakkında şöyle bir yazı vardı . "Bir Rock festivali olmasına rağmen stage de en çok beklenen isim 50 Cent oldu ...." direkt çöpe attım bir dahada almam . Geçen günde CNN Türk'te bir programda adam söze şöyle başladı " Benim background'ım aslında ....." direkt kanalı kapadım . İşte asıl önemli olan bu . Böyle özentilik içinde olunmamalıdır . Bir evet sözcüğü yerine yes kelimesini kullanmak size kaloriden kazanç sağlamaz . Unutmayın ki Konfiçyus ( Nasıl yazılır bilmem ) demiştir ki : " Bir vatanı bölmenin en kolay yolu , dilini yok etmektir " +1[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sözleri çok salakça lafına katılmıyorum sözleri doğru olan bir şarkı yok nerdeyse zaten müziğin anlamıda anlamsızlar anlamlaştırmaktır biraz uzun oldu ama[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben metal müzik severim ve Türkiye'de çok fazla metal grubu yok(olanlarıda deniyorum hoşuma giderse dinliyorum, mesela pentagramın hastasıyımdır) Yabancı müzik dediğin sadece bi ülkenin müziği değil sonuçta, bi ton alternatif bulabiliyorsun.Ayırca kaliteli bulduğum bazı türk şarkıcılarıda dinlerim(levent yüksel, mfö, sezen aksu, vs) Saçma bi soru olmuş bence bunuda belirtmeden geçemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 PEtek dinçözün şarkı sözleri veya Aşye bacımızın :D şarkı sözleri ne güzel dimi :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: devhochi, 08 Eylül 2004 13:29 tarihinde demiş ki: PEtek dinçözün şarkı sözleri veya Aşye bacımızın :D şarkı sözleri ne güzel dimi :D bunlardan bahsetmediğimi biliyosun :([signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya böleleri de var diyorum. Örneğin çok sevdiğim tr parçalar da var ama yabancı da dinliyorum..[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 evet haklısın mesela petek dinçöz felan türk müziği için büyük bir ayıp bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 paso yabancı dinlioruz diye bişi yok. bisürü dinlediğim türk grup var. in spite, cidesphere, cenotaph, comma, mezarkabul, courtyard, knightmare, almora.... uzar gider yani.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ben olaya yabancı müzik türkçe müzik die bakılmasına karşıyım.. ben müziği evrensel bi sanat olarak görüyorum (ki sanat dallarının hepsi evrensel olması gerekir) dolayısıyla yabancı türkçe ayrımı yapmam.. ama şöyle düşünün dünyada 200 den fazla ülke var ve daha fazla sayıdada kültür var.. neden bu kadar çok çeşit dinlemek varken bi tek türkçe yapılan müzik dinliyim ki? ben hepsini tatmak istiyorum.. hem ben kendi adıma söyliyim; bi şarkıyı daha çok bestesi güzelse dinlerim sözler hep ikinci plandadır.. ben hem dünyanın her ülkesinden hemde her türden şarkılar dinlemeyi tercih ederim.. ama hangi ülkeden hangi türden olursa olsun güzelse de takdir ederim..[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar