Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Evet bu seferde healbotu bozdum :P Options manuyu açamıyorum . 3 kere temiz install ettim. kendi özel komutlarını denedim reset falan. addon folderdaki .bat dosyasını denedim hiçbiri işe yaramadı. Bir şekilde healbot options menu açılmıyor. Görükmez mi yaptım ekranın dısına mı tasıdım bi sekilde bilmiyorum. Minimapteki HB tusuna basınca sanki açılmış gibi davranıyor yani normalde esc tusu ile tek seferde acılan menu Hb tusuna basınca 2 esc ile acılıyoryani kendini acık sanıyor bir şekilde options manusu HBnin. HBnin folderındaki lua cfg falan dosyasında boyle bi secenekten haberi olan varmı invis yap kardesim options menuyu gibisinden. Ben healbot_options dosyasının ilk satırlarında söyle bişiler buldum bunlarla alakalı olabilir mi acaba? bir yardım gencler. False olanı 1 mi yapıcam true mu yapıcam yoksa ON mu yapıcam bilemedim. local HealBot_Options_ComboButtons_Button=1; local HealBot_Options_Opened=false; local HealBot_Options_SoftReset_flag=false; local HealBot_buffbarcolr = {}; local HealBot_buffbarcolg = {}; local HealBot_buffbarcolb = {}; local HealBot_Skins = {}; local HealBot_DebuffWatchTarget={} local HealBot_BuffWatchTarget={} local BuffTextClass=nil local strtrim=strtrim local strsub=strsub local tonumber=tonumber local floor=floor local HealBot_Action_SetAllAttribs_flag=false Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Pfff cachei silmek yeterliymiş. :P yazar yazmaz blizz forumdan biri dedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 e gcde ben de demiştim wtfyi cache i sil diye pfff :/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 O sırada muhtemelen alt tablemişmdsir deli gibi 50 sayfada çözüm arıyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar