Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu gun icq mu bi açtım tum herkeş silinmiş hibinonun biri hacklemiş heralde listedekileri geri getirmenin bi yolu var mı ?
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sadece online olanları göster düğmesine basmış olmayasın? çünkü silinmesi imkansız liste senin bilgisayarında değil icq nun db sinde tutuluyor. yada biri girip silmiş.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 silindiyse eğer geri getirmeni yolu yok arkadaşların sana mesaj atmadığı sürece tabi ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 girip silmiş birisi.. başka bi bilgisayardan login olduysan ordan dene birde..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 onilne duğmesine defalarca bastım ztn olmadı icq helpine bi mesaj attım işallah cevap gelir de bişiler olur okadar kişiyi geri eklemek zor
quamor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aynı banada oldu .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kendi bilgisayarımdan giriom hep
quamor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şimdi açtım duzelmiş =p yaklaşık oglen 3 te bakmıştım en son.bekle duzelir.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sanada oldu ve duzeldiyse iyi valla işallah benimkide duzelir :)
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hayret bana da oldu gibi.. contact list silinidi mi bilmiyorum ama online olduğum zaten listemde kimseyi göremiyordum. (offline olanlara bakmadım) ama birisi msg attığı zaman msg geliyordu..[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ohhh içim rahatladı bireazb genel sorun heralde şaka yaptılar heralde :) icqcular hemide eşşek şakası
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 icq serverlarında sorun olduğunda bazen listeniz size gelemeyebiliyor. geçici bir durum yani.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu arada isim veremicem ama 3rd party programlarla icq contact listinizi backuplayın böyle durumlara önlem olarak ben direk miranda kullanıyorum o yüzden isim veremicem eheh, icq yerine miranda kullanabilirsiniz, çok daha işlevsel özellikle msn de kullanıyorsanız.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ohh listeme geri kavuştum :)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=88339&page=1
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sende sadece offline gozukuo bende kimse yok silinmiş ti :)
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bugun saat 3'den 8'e kadar bazi uin'lerde problem vardi icq'da, database problemi, sonra halledildi bendede benzer bi problem vardi, online bile olamiyordum hatta.[signature][hline]-Makaveli-
Öne çıkan mesajlar