fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 naz çekmektense insanların güvenini kaybetmeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 unutamiyorum zaman zaman da eskisi bile olmamisti hic =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 radiohead dinlerken sennheiser hd280 marka kulaklığım bozuldu ve yardım topiği açmaya geldim, bu topiğe rastladım. ESKİ SEVGİLİMİ HATIRLADIM LAN AĞLICAM ŞİMDİ HAYAT ÇOK KÖTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sevgilisi olamayanlarla olanlar switch oluyor muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hiçbir kız bakmadı bana şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar