liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: http://flort.weebly.com/7/post/2011/02/en-cezbedici-kadn-ve-erkek-meslekleri.html üşenen patiler için; said: Çekici Erkek Meslek Listesi: 1-Doktorlar 2-Mühendisler 3-İş Adamları 4-Avukat 5-Polis 6-Subay 7-Sporcu 8-Müzisyen 9-Öğretmen 10-Bankacı ikinciliğe razı değilim ben ! ama doktorlarla kapışmak da zor :S hadi diğerlerini anladım da müzisyenle öğretmen ne lan ceberalis alınmasın sdf, zaten çekici erkekler listesiymiş.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 SeaGle said: Hole wizard ile deşerim seni kikikikiki :P öğrenmek lazım şu programıda
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çiziyon extrude ediyon o kadar, başka bi nanesi yok hacılit :P
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ediyoz o kadarını etmesinede xp kazanamadım. Vahşi bir parça karşıma çıkıp ele geçiremedim anlıyor musun beni!
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 o değil de yıllardır merak ediyorum, kimya mühendisleri nabıyo? babam kimya mühendisi sözde, ne yaptığını falan bilmiyorum bariz. sormayı da akıl edemedim hiç, bi şey anlamıyorum adamın dediklerinden çünkü.
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kimya mühendisi olsam heralde bilgimi kötü amaçlar için kullanırdım
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Asitle bişeyi eritip "hmm eridi" diye rapor yazıyorlar. Bide suya tuz atıp sonra kaynatıyorlar, "hmm tuz kaldı su gitti" diyorlar. Bide sabun yapıyorlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 SeaGle said: Bide sabun yapıyorlar. ALMANLAR KİMYA MÜHENDİSİYMİŞ!!
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Alchemy kasıp doğal kalıcı penis büyütücü yapardım heralde
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dasaaa said: ALMANLAR KİMYA MÜHENDİSİYMİŞ!! yok aga adamlar sadece recycling olayında aşmışlar.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Klapaucius said: Alchemy kasıp doğal kalıcı penis büyütücü yapardım heralde o kadar fail bir post ki bu......................
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kimya mühendisi olsam büyük ihtmalle lablardan malzeme çalardım evde patlayıcı yapardım sonra daha önceden olduğu gibi elimde patlardı ama bu sefer ölürdüm :D Yey makina!
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ahaha andırıyo lan babamı herif. benim peder tersten amerikan fakat. tepede tüy bile yok. tanımıyorum ünlü biri değildir umarım bu
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Yannız ben şunu farkettim expose edip buruşuklukları iyice belli edilen insanlardan hoşlanmıyorum. ADAM MALCOM IN THE MIDDLE IN BABASI YUH
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Dilbert izlemeyen varsa aramızda hemen diplomasını yırtıp terk etsin odayı.
Öne çıkan mesajlar