zeper Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 zeper said: hahaha:) jacabo said: ama en muhendis dasaaa edit:neyse ben yanlış şeye gülmüşüm...bu böyle kalsın silmiyim dedim..:)
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hastalık değil miydi? rapor varsa neden almasınlar ya.. yine almazlarsa basarız orayı diyeceğim de e-babil kuşları ile kafamıza taş atarlar diye korkmuyor değilim
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Festo'da mı çalışıyosun jacabo? En son itüde mekatronik master'ı yapıyodun. Kıskanıyorum olm yazmayın böyle şeyler.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Neresi orası olmadı canon yapar saldırırız.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 said: Kıskanıyorum olm yazmayın böyle şeyler. o konuda ben de kıskandım doğrusu..
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Gerçi Festo Türk'te en fazla satış vardır yani, ar-ge falan olacak hali yok sdflksd bok atma mode on
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 NolaxThensbane said: Neresi orası olmadı canon yapar saldırırız. gebze'ye giderken solda olması lazım
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "roket adam" said: Gerçi Festo Türk'te en fazla satış vardır yani, ar-ge falan olacak hali yok sdflksd bok atma mode on satis ve proje agirlikli turkiye
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kolay gelsin usta, darısı başımıza ya.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sende beddua var abi, kurşun falan döktür.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sanırsam bende emin değilim.Bakanın değimiyle şişkoyum.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bakana göre nükleerden daha tehlikeliyim, ben napayım abi.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Seni yakıt hücresi olarak nükleere kapatacaklar (bakınız önceden bahsettiğim proje)
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dasaaa said: yok bi sürü ea'cı sosyalci de var aslında.. selam bir -has- sosyal bilimci olarak izliyorum ben sizi sdfg yalnız dasaaa, matematik kafası elbette çok güzel bir şey fakat her matematik kafası olanı mühendis olmaya yönlendirmek ve burdan çıkartıp genellemeler üretmek de ülkemizin eğitim sistemi ve kafa yapısı adına baya kötü bişey aslında. Fikrimce herkeste olması gereken bişi aslında =p 3-4.sayfalarda falan geçmiş de bu muhabbet ona atıfta bulunayım dedim.
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dalga geciyorsunuz da ben babadan dolayi muafim azcik saygi lutfen
Öne çıkan mesajlar