Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forumdaki mühendisler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Ben de ilk başlarda makinacılara gıcıktım ama makina ve alt kolları reis ya. King yani. Her yola geliyo lan makinacı dediğin, nereye koysan gideri var.

Ha sıkıntı şu herkes makinacı, bi de prestij sıfır. Ama iş hayatında çok giderli cidden.

kontenjanlar arttı eğitim kalitesi düştü resmen. 3. sınıf programı bizim kadar alakasız olan bölüm yoktur muhtemelen ya. her daldan ders var. ondan her yola geliyoruz. ama işte tecrübe 0
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

katılmaktayım en az doktor ve avukat var sanırım.

abi genel adı ne oluyor bilmiyorum ama bol tarafından sinema vs var. güzel sanatlar falan işte.. artık kaç tanesini kapsıyor bilemem.
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

selam
o uçan şeyleri ben yapıyorum
iyi forumlar

gözlerimizin içinde uçan topaklanmış vitreus parçacıkları ise acaip küfrettim abi sana..
Mesaj tarihi:
barnacle said:

"roket adam" said:

Ben de ilk başlarda makinacılara gıcıktım ama makina ve alt kolları reis ya. King yani. Her yola geliyo lan makinacı dediğin, nereye koysan gideri var.

Ha sıkıntı şu herkes makinacı, bi de prestij sıfır. Ama iş hayatında çok giderli cidden.

kontenjanlar arttı eğitim kalitesi düştü resmen. 3. sınıf programı bizim kadar alakasız olan bölüm yoktur muhtemelen ya. her daldan ders var. ondan her yola geliyoruz. ama işte tecrübe 0

her mühendislikte öyle ki. bak düşün çevre okuyorum ben, inşaat'ın alt dalı, özelleşmiş bi dal yani geniş değil, ona rağmen çok geniş müfredat. her şey uzmanı olarak mezun oluyosun türkiyede. ya da herşeyden az çok çakan adam olarak.
Mesaj tarihi:
jacabo said:

ama en muhendis dasaaa

peh..

baba festo'da çalışıyorsun sen be..
yazılımcılar zaten en kral yerlerde...

bizim esamemiz okunmaz lan yanlarında
  • Yeni Oluştur...