dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yok bi sürü ea'cı sosyalci de var aslında..
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "roket adam" said: Ben de ilk başlarda makinacılara gıcıktım ama makina ve alt kolları reis ya. King yani. Her yola geliyo lan makinacı dediğin, nereye koysan gideri var. Ha sıkıntı şu herkes makinacı, bi de prestij sıfır. Ama iş hayatında çok giderli cidden. kontenjanlar arttı eğitim kalitesi düştü resmen. 3. sınıf programı bizim kadar alakasız olan bölüm yoktur muhtemelen ya. her daldan ders var. ondan her yola geliyoruz. ama işte tecrübe 0
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Onlar gezelim tozalımda takılıyo sanırım.Burası bizim çöplüğümüz. =P
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bi de burada en çok yazılım, bilgisayar vs çıkar bence
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 katılmaktayım en az doktor ve avukat var sanırım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Türk eğitim sistemine armağanım olsun:
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 odtu hovardalik bolumunu yazmistik halbuki hepimiz
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 NolaxThensbane said: katılmaktayım en az doktor ve avukat var sanırım. abi genel adı ne oluyor bilmiyorum ama bol tarafından sinema vs var. güzel sanatlar falan işte.. artık kaç tanesini kapsıyor bilemem.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 selam doktorum çok fena röntgen çekerim
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dasaaa said: hakkaten doktor musun? hayır mühendisim:D
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 selam o uçan şeyleri ben yapıyorum iyi forumlar
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 nomsaR said: tek şehir plancısıyım baba "ben unique bi adamım" diye geleceksin..
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Tyrannus said: selam o uçan şeyleri ben yapıyorum iyi forumlar gözlerimizin içinde uçan topaklanmış vitreus parçacıkları ise acaip küfrettim abi sana..
zeper Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hahaha:) jacabo said: ama en muhendis dasaaa
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 barnacle said: "roket adam" said: Ben de ilk başlarda makinacılara gıcıktım ama makina ve alt kolları reis ya. King yani. Her yola geliyo lan makinacı dediğin, nereye koysan gideri var. Ha sıkıntı şu herkes makinacı, bi de prestij sıfır. Ama iş hayatında çok giderli cidden. kontenjanlar arttı eğitim kalitesi düştü resmen. 3. sınıf programı bizim kadar alakasız olan bölüm yoktur muhtemelen ya. her daldan ders var. ondan her yola geliyoruz. ama işte tecrübe 0 her mühendislikte öyle ki. bak düşün çevre okuyorum ben, inşaat'ın alt dalı, özelleşmiş bi dal yani geniş değil, ona rağmen çok geniş müfredat. her şey uzmanı olarak mezun oluyosun türkiyede. ya da herşeyden az çok çakan adam olarak.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 jacabo said: ama en muhendis dasaaa peh.. baba festo'da çalışıyorsun sen be.. yazılımcılar zaten en kral yerlerde... bizim esamemiz okunmaz lan yanlarında
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olsun 3 gundur ise gitmiyorum yarin kapidan iceri almama durumlari var
Öne çıkan mesajlar