vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 İlk defa bir ürün reklamını yapacağım ama bunun nedeni maddi değil. Çok başarılı olmasından. Nintendo DSi'ım var bir tane ve sesinden pek o kadar da memnun değildim. Ne kadar kaliteli kulaklık almayı denediysem de sonuç genellikle fail oldu. İnternetten anfili kulaklığa kadar götürdüm olayı. Orada karşıma çıktı zaten. Bu arkadaşın adı Fiio E3. 1 tek kumanda pili ile çalışıyor. (yarısını pil kaplıyor zaten :D) Ses 3 katına çıktı. Baslar ise inanılmaz başarılı bir hale geldi. Bu kadar küçük bir cihaz bu kadar etki ettiği için forumda yüksek sesle müzik dinlemeyi seven kişiler olabileceğini düşündüm ve anlatayım dedim. Boyutu hakkında fikir vermesi için: E5 modeli de var daha fazla ses sağlıyormuş ama şarzlı... Şarzsız olduğu için bu çok daha iyi. AAA şarzlı pil kullan, biterse diğer pile geç. Şimdilik güç tüketimi hakkında bir bilgim yok. Dealextreme'de buldum. Fiyatı da 6.25$ Shipping bedava. :P Tavsiye ederim...
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi sen su metroda fln vavavavava diye kulaklari patlarcasina muzik dinleyenlerden degilsin dimi?
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Yok işim olmaz da DSi'ı olan bilir sesinin ne kadar az olduğunu... Ondan dolayı aldım zaten. Ne kadar kaliteli kulaklık varsa denedim. Yok, vermiyo ses... Anca böyle kendine geldi. Şimdi yarım ses üstüne çıkamıyorum... :D
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şarz evet sdfds abi kulaklarınızı sevin cidden sonra sağır olursunuz demedi demeyin. bi sınırı var o sesin. kısık sesle az zevk alırsın belki ama uzun süre zevk alabilecek kulagın olur en azından. öbür türlü sürahi nine gibi olursun aman :d hatırlıyorum da liseye giderken otobüste bi tane şişko vardı klasik metalci tipli işte kıvırcık uzun saclı sakallı garip bi tip. adamın kulaklarıklarından öyle bir ses geliyodu ki her sabah herifi dinliyordu bütün otobüs. bogaziçi ünide okuyodu o da. yaş büyük diye saygımız vardı sfd
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sony headband takan ve etrafa yayin yapan metalcinin modasi hala gecmedi mi lan?
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 geçmiştir heralde abi bu dediğim olay yaklasık 8 sene önceki olaydı.
Öne çıkan mesajlar