glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaşlar geçen bölümde easy bölüğü bir toplama kampına girdi ve içerideki insanlar gerçekten çok garip sanki gerçek kamplardan toplanmış gibiydi bu kişilerlerin nerden bulunduğuyla ilgili bilginiz varsa lütfen söyleyin beni çok etkilediler...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 madem bilmiodunuz nie kimse merak etmedi :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 makyaj neyin yapmıslardır yaw gercekten oyle degildir onlar üzülme :-p[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :) üzülmedim etkilendim de bana makyaj diil gibi geldi hatta imkansız makyajla insan zayıflatılmaz[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ahaha daha önce hiç düşünmemiştim. Ama kamera oyunları ve makyaj ile yapılır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 makyaj fln diil gerçektende 100 tane yahudi toplamışlar o kampta 4 ay işgence yapmışlar aç bırakmışlar...holywood insanı böle yapıyo işte :P neyse şaka bir yana o adamları harbiden dehşet yapmışlar yaw hele cesedlerin arasına bir kaç gerçek insan koymuşlar tam şok edici bir görüntü...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet ciddi garip o tipler[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bi dk. şimdi hatırladım askerler yahudileri tekrar içeri sokarken çok duygulanmıştım.... hueheu ya bu aralar hiç yapılan IIWW filmi yok demi?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar