Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

LM said:

dreddd ne olur birdaha sc2 ile ilgili organizasyon yapmayın. eleştiriyoruz,ilgilenmiorsunuz dioruz sen direk karşı saldırıya geçiosun.

bundan sonra turnuva yapmıcaz azaltıcaz da ne demek oluo,çokta umrunda insanların ASUS bidaha turnuva yaparmı yapmazmı sanki.

merak etme sc2 ile daha cok organizasyon yaparım ben. sen gelip bana daha turnuva baslamadan SICIK turnuva dersen ve bu tamamen senin 2 satır yazıyı okumamandan kaynaklanırsa benim zerre sucum olamaz.

o cepleri para görsün diye turunva yapanları herkes iyi biliyor merak etme sen.

ben niye gelip seni buluyorumki ya da gidip tek tek adam bulmak zorudnamıyım. benim forumum var, irc kanalım var mailim var. sitemde pm im var. gelirsin problemin varsa sorarsın, sölersin. turnuva saati belli sitede, gelip neyi konusucam seninle ayrıca. üstelik sen bana daha turunva baslamadan sallarken. sallayıp sallayıp bana karsı saldırıya geciyorsun deme.

argo kelimeleri kullandın kullandın hem de benim yaptıgım işin zerre sucu olmadan.

buradan yazıyorum ahanda. mayıs ayında EU SC2 turnuvası olacak foxconn sponsorlugunda haberiniz olsun.

@Sexyzerg

Gösterdiğin özen için ayrıca teşekkür ederim, kusura bakma. Herkesin senin gösterdiği özveriyi gösteremediği için üzgünüm. 3.lük sendedir.
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD hocam yapmış olduğunuz turnuva ve emeğe gerçekten ilgiyle takip ediyorum fakat eleştirileri göğsünde yumuşatıp karşı tarafa pas atmalısın diye düşünüyorum. Haddim değil tabi ki ne yapacağını söylemek ama bu şekilde agresif bir tutum oyuncuları platformdan soğutuyor. Kendi sitende bile katılan oyuncuları aşağılarcasına aptal yerine sokup ne yapacağınızı bilmiyorsunuz filan demek olmuyor. Daha yapıcı bir tutumla sistemini daha iyi anlatabilirsin tatsız mesajlarla bu iş uzar bence sende pm ile LM arkadaşımıza ulaşabilirdin buraya yansımaz ve olay 3 ncü kişilere ulaşmadan daha rahat sonuca varır.

Yeni turnuvanız da başarılar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta zotac cupta 2. turda account name mim yanlış olduğu için diskalifiye oldum. sebebi ise sistemlerinin türkçe karakteri desteklememsiydi.

ben durumu önceden belirtmeme ragmen böyle bir sonuc olunca adminlere ağza alınmayacak hakaretler ettim mühendislerine sövdüm:) yine de bana nazik davrandılar beni yatıştırmaya çalıştılar. böyle bir hikaye..

konunuzu bilmiyorum ama "müşteri her zaman haklıdır" felsefesi eğer profosyonel olacaksak önemlidir. Bir de web programlarının kullanıcı her zaman aptaldır felsefesine göre hazırlanması gerekir.

son olarak windows sürümleri kaç milyon satırlık koda sahip olur ne emekler dönmüştür ama mavi ekranı gördük mü bu emeklerin bir önemi kalmaz. bu her türlü yazılım tabanlı şey için geçerlidir. yapacak bişe yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bursat said:

DreDD hocam yapmış olduğunuz turnuva ve emeğe gerçekten ilgiyle takip ediyorum fakat eleştirileri göğsünde yumuşatıp karşı tarafa pas atmalısın diye düşünüyorum. Haddim değil tabi ki ne yapacağını söylemek ama bu şekilde agresif bir tutum oyuncuları platformdan soğutuyor. Kendi sitende bile katılan oyuncuları aşağılarcasına aptal yerine sokup ne yapacağınızı bilmiyorsunuz filan demek olmuyor. Daha yapıcı bir tutumla sistemini daha iyi anlatabilirsin tatsız mesajlarla bu iş uzar bence sende pm ile LM arkadaşımıza ulaşabilirdin buraya yansımaz ve olay 3 ncü kişilere ulaşmadan daha rahat sonuca varır.

Yeni turnuvanız da başarılar dilerim.

haklısın öyle yapmam gerekliydi ancak olmadı. ama bu kural tanımazlık yüzünden bir arkadaşımız haksız yere noshow a maruz kaldı. Genel olarak mantıklı hareket eden bir community var sc'de. dolayısıyla bazı seyler hosgörü ile hallediliyor cok rahat. ama herkes yüzde yüz aynı olmadıgı için, kuralları esnetmeyenler uyanlar bu açıklardan faydalandı. Aslında kural açığı değil fakat turnuva basindan beri bu sekilde ilerledi uyarılara ragmen o sekilde ilerleyince ben de katılanların yüzde 50 sini diskalifiye etmektense rahat bırakmıstım.

Sıcık ve sikko kelimelerini rahatça kullanınca katılanlar, problem olmuyor ama ben cevap verince problem oluyor ki genel de hep öyle olur, fatura birine kesilir.

Evet yine de haklısın o gögüs stobunu yapmam gerekirdi ki daha önceki sayfalarda yaptım artık yumuşayacak yer kalmamış öyle oldu. özür dilerim tekrar.

Bu arada haksız yere elendigini düşündügüm arkadasımdan da özür dilerim. Fakat tek pm veya mail ile zamanında bana ulasılsa çözerdim durumu.

Simdiye kadar yaptıgım hiçbir işte para pesinde olmadım ki zaten son 2 turnuva haric de kazandıgım bişi olmadı. Ama kaliteli iş yaparken videosu, görseli, canlı yayını vs her ugrasan da bu işten nasipleniyor bunu da unutmayalım.

Ben hep ilerlettim yaptıgım işi, gaming'te de böyle oldu bu turnuva işinde de. Ürün buldukça da sizlere bu etkinlikleri sunmaya devam edeceğim. Hatalar olabilir, bu iş dışında kendi işim, eşim vs onlarla ugrasıyorum, tek zor oluyor bu nedenle de benimle çalışabilecek her arkadaşa ihtiyacım var. Bu da bu konuya son mesajım olsun, uzatmamak adına.

Mayıs ortasında Foxconn eSports Challange'da görüşürüz umarım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...