Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

LM said:

bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda
Oyuncuların profiline tıklayıp guids bölümünden bulabilirsin B.Net ID'lerini.
Cuce said:

tsl'le aynı saatemi koydular turnuvayı
Canlı yayın olmayacağı için maçların hangi saatte oynandığının pek önemi olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi öneri yapmak istiyorum 4 günde 1 tur gidiliyormuş;

turnuvayı uzun soluklu yapmanın bi yöntemi sponsorlar var işin içinde doğrudur ama herkes 5 tur boyunca vakit bulamayabilir , 2 günde bitirmesekte tüm turnuvayı pat pat oynayıp, rakiple anlaşıp 4gün sonradan 1 gün önce veya 1 gün sonra oynayabilelim diyorum.

biraz karışık olduğu ama anlatmışımdır derdimi umarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

LM said:

bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda

yine kuralları okumayan ve sisteme bahane bulan arkadaslar. daha ilk cumlede kırmızı ile essek kadar yazıyor. TIMEZONE u ayarlayın diye. ben oraya üşenmiyor yazıyorum siz okumaya üseniyorsunuz. 2 satır yazıyı okumayıp işin en kolayı bize sallıyorsunuz. yapılan sistem sadece sc2 ye göremi olacak illa anlamadım. burada her oyun için ortak sistem olusturuldu. alt tarafı profile girip kendinizin battle code yazdıgı yere battle codu gireceksiniz.

üstelik kurallar bizim belirledigimiz kurallar. sürekli esnetmeye calısmanızı anlamsız buluyorum. 4 günde bir mac atacaksınız o kadar. evet normalde akıllı baslı adamlar bu işi ayarlar, mis gibi ilerler. ama daha yazılanları okuma zahmetine girmiyoruz. en sinirlendigim nokta, bu kadar emek var, resmen zerre saygı duyulmuyor yapılan işe. daha baslamadan sıcık durumda bile demiş arkadas.
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD said:

LM said:

yine kuralları okumayan ve sisteme bahane bulan arkadaslar. daha ilk cumlede kırmızı ile essek kadar yazıyor. TIMEZONE u ayarlayın diye. ben oraya üşenmiyor yazıyorum siz okumaya üseniyorsunuz. 2 satır yazıyı okumayıp işin en kolayı bize sallıyorsunuz. yapılan sistem sadece sc2 ye göremi olacak illa anlamadım. burada her oyun için ortak sistem olusturuldu. alt tarafı profile girip kendinizin battle code yazdıgı yere battle codu gireceksiniz.

üstelik kurallar bizim belirledigimiz kurallar. sürekli esnetmeye calısmanızı anlamsız buluyorum. 4 günde bir mac atacaksınız o kadar. evet normalde akıllı baslı adamlar bu işi ayarlar, mis gibi ilerler. ama daha yazılanları okuma zahmetine girmiyoruz. en sinirlendigim nokta, bu kadar emek var, resmen zerre saygı duyulmuyor yapılan işe. daha baslamadan sıcık durumda bile demiş arkadas.

Zamanla alışıyor insan bu tür yorumlara...
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD said:

LM said:

Bune şimdi anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Streamı ben yapıcam kalite konusunda önceden birkaç denemelerim olacak, ne çok kaliteli ne de izlenemeyecek kadar kötü olmamasına özen gösteriyorum zaten birkaç kere öyle kaliteli yapmayı denedik insanlar izleyemedi. O yüzden uygun birşeyler ayarlamaya çalışıyorum. Geçen sefer bir ara lag oldu çünkü xsplit'in yeni versiyonunda sorunlar oluşmuştu. Şimdi onları hala arada bir oluşan siyah ekran dışında atlattık diyebiliriz daha stabil şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...