LM Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tsl'le aynı saatemi koydular turnuvayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 LM said: bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumdaOyuncuların profiline tıklayıp guids bölümünden bulabilirsin B.Net ID'lerini. Cuce said: tsl'le aynı saatemi koydular turnuvayıCanlı yayın olmayacağı için maçların hangi saatte oynandığının pek önemi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Hesaplarınızı alırken saat dilimini İstanbul olarak seçmeniz gerekiyormuş.Default ayarı Taiwan olduğundan saat anlaşmazlığı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şöyle bi öneri yapmak istiyorum 4 günde 1 tur gidiliyormuş; turnuvayı uzun soluklu yapmanın bi yöntemi sponsorlar var işin içinde doğrudur ama herkes 5 tur boyunca vakit bulamayabilir , 2 günde bitirmesekte tüm turnuvayı pat pat oynayıp, rakiple anlaşıp 4gün sonradan 1 gün önce veya 1 gün sonra oynayabilelim diyorum. biraz karışık olduğu ama anlatmışımdır derdimi umarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 LM said: bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda yine kuralları okumayan ve sisteme bahane bulan arkadaslar. daha ilk cumlede kırmızı ile essek kadar yazıyor. TIMEZONE u ayarlayın diye. ben oraya üşenmiyor yazıyorum siz okumaya üseniyorsunuz. 2 satır yazıyı okumayıp işin en kolayı bize sallıyorsunuz. yapılan sistem sadece sc2 ye göremi olacak illa anlamadım. burada her oyun için ortak sistem olusturuldu. alt tarafı profile girip kendinizin battle code yazdıgı yere battle codu gireceksiniz. üstelik kurallar bizim belirledigimiz kurallar. sürekli esnetmeye calısmanızı anlamsız buluyorum. 4 günde bir mac atacaksınız o kadar. evet normalde akıllı baslı adamlar bu işi ayarlar, mis gibi ilerler. ama daha yazılanları okuma zahmetine girmiyoruz. en sinirlendigim nokta, bu kadar emek var, resmen zerre saygı duyulmuyor yapılan işe. daha baslamadan sıcık durumda bile demiş arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 DreDD said: LM said: bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda yine kuralları okumayan ve sisteme bahane bulan arkadaslar. daha ilk cumlede kırmızı ile essek kadar yazıyor. TIMEZONE u ayarlayın diye. ben oraya üşenmiyor yazıyorum siz okumaya üseniyorsunuz. 2 satır yazıyı okumayıp işin en kolayı bize sallıyorsunuz. yapılan sistem sadece sc2 ye göremi olacak illa anlamadım. burada her oyun için ortak sistem olusturuldu. alt tarafı profile girip kendinizin battle code yazdıgı yere battle codu gireceksiniz. üstelik kurallar bizim belirledigimiz kurallar. sürekli esnetmeye calısmanızı anlamsız buluyorum. 4 günde bir mac atacaksınız o kadar. evet normalde akıllı baslı adamlar bu işi ayarlar, mis gibi ilerler. ama daha yazılanları okuma zahmetine girmiyoruz. en sinirlendigim nokta, bu kadar emek var, resmen zerre saygı duyulmuyor yapılan işe. daha baslamadan sıcık durumda bile demiş arkadas. Zamanla alışıyor insan bu tür yorumlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Benim dün çok acil bir işim çıktı evde değildim o yüzden gelemedim. Rakibim polsy müsaitse ve organizatörler onaylıyorsa bu akşam oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 polyushka ile konusun. okey verirse bugun aksam kesin oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 DreDD said: LM said: bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda yine kuralları okumayan ve sisteme bahane bulan arkadaslar. daha ilk cumlede kırmızı ile essek kadar yazıyor. TIMEZONE u ayarlayın diye. ben oraya üşenmiyor yazıyorum siz okumaya üseniyorsunuz. 2 satır yazıyı okumayıp işin en kolayı bize sallıyorsunuz. yapılan sistem sadece sc2 ye göremi olacak illa anlamadım. burada her oyun için ortak sistem olusturuldu. alt tarafı profile girip kendinizin battle code yazdıgı yere battle codu gireceksiniz. üstelik kurallar bizim belirledigimiz kurallar. sürekli esnetmeye calısmanızı anlamsız buluyorum. 4 günde bir mac atacaksınız o kadar. evet normalde akıllı baslı adamlar bu işi ayarlar, mis gibi ilerler. ama daha yazılanları okuma zahmetine girmiyoruz. en sinirlendigim nokta, bu kadar emek var, resmen zerre saygı duyulmuyor yapılan işe. daha baslamadan sıcık durumda bile demiş arkadas. Bune şimdi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Oymanq said: Benim dün çok acil bir işim çıktı evde değildim o yüzden gelemedim. Rakibim polsy müsaitse ve organizatörler onaylıyorsa bu akşam oynayabilirim. tabi oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Sanırım turnuvanın 2. tur maçları bugün yapılacak. Bu akşam evde olamayacağım, rakibim için de uygunsa maçı yarın akşam yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 la viper bizde yarın oynayak, aksam hem bjk macı var ardındanda barca rm macı var olrmu baskant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Memphis said: la viper bizde yarın oynayak, aksam hem bjk macı var ardındanda barca rm macı var olrmu baskant ok sorun değil^^. yarın bnette karsılasınca yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Final ve 3.lük mücadelesi Roccat Sponsorluğunda Canlı olarak yayınlanacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 DreDD said: Final ve 3.lük mücadelesi Roccat Sponsorluğunda Canlı olarak yayınlanacak... Bunu duyduğuma sevindim. Bakalım desu'nun kalite/izlenebilirlik oranını yakalayabilecekler mi. Organizatörlere çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Streamı ben yapıcam kalite konusunda önceden birkaç denemelerim olacak, ne çok kaliteli ne de izlenemeyecek kadar kötü olmamasına özen gösteriyorum zaten birkaç kere öyle kaliteli yapmayı denedik insanlar izleyemedi. O yüzden uygun birşeyler ayarlamaya çalışıyorum. Geçen sefer bir ara lag oldu çünkü xsplit'in yeni versiyonunda sorunlar oluşmuştu. Şimdi onları hala arada bir oluşan siyah ekran dışında atlattık diyebiliriz daha stabil şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 memphis turnuvada mı ? yoksa izlemicem hatta onun olmaması halinde bi' daha konuya bile gireceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Rakibimin kodu (zergsert.859 diye girilmiş sitede) yanlış sanırım, bulunamıyor öyle girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 katılmıcakmıs isi varmıs spartacım aradım az once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bana cevap yok ama spartaküze var dimi memphis illa fanboin olduğumuzu bastıra bastıra söylememiz mi gerekiyor ? bi boxer olabilirsin memphis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 evet turnuvadayım suanda ama maclara gelirmiyim gelmezmiyim kesin bisey diyemiorum sagım solum belli olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Biz Seksyzerg'le maçı yarın yapacağız, bildireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 tempestla yarın yapıcaz biz de maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar