Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

huun said:

doubtful bıraksın sana yerini. bildiğim kadarıyla pek istekli katılmamıştı; ama kendisine de emri vaki yapmış gibi olmayalım. samimiyetime güvendiğini düşünerek ortaya atıyorum bu fikri.

Yok yer boş kalırsa baş vuracaktım, öyle bir ihtiyaç olmadığından kayıt yaptırmamıştım. Kayıt yaptırmış olsam siz söylemeden ben teklif ederdim zaten.
Bu arada lol için extra slot açtılar bildiğim kadarıyla belki sc2 içinde yapabilirler?
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen turnuvada 64'ü dolduramamıstık. LoL'de 16'dan 32'ye cıktık 1 günde doldu. ama 32'den 64'e cıkmak akıllıca degil pek su an için. önümüzdeki turnuva 128 ya da 256 slot olacak sc2 için. Avrupa'ya acık olacak o turnuva. önceden haber veriyorum erken kayıt yaptırın :P

güncelleme : maç tarihleri belli oldu. son güncellemeler için http://e-cups.org
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Sitede maç günleri ve saatleri belli oldu diye haber var ama yazmıyor gün ve saatler :D Turnuva sayfasına girdim orada ilk tur 16 nisan diyor, diğer turlar arasında da 3-4 günlük fark var. O mudur takvim?

dogrudur üstad, kupanın içindeki round1 vs diye ilerleyen yerlerde bulunuyor gün ve tarihler.
Sosyal ağlarda paylaş

Kulas Ravine ne ya? Harita havuzundan aylar önce çıkarılmış, hiçbir turnuvada oynanmayan bir haritayı koymanının manası nedir? Eğer yanlışlıkla yapılmadıysa çok büyük saçmalık, dalga geçmek gibi adeta oyuncularla.

Edit: Pentagram'ın suçuymuş. "Tüüü senin kalıbına Pentagram" diye değiştiriyorum o zaman mesajı.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

la tamam bune şiddet bu celal.map poolu ben verdim.kulasıda ben söledim.gsl de oynanan mapa benzettim galiba.ama turlara ben koymadım xD

editleyin bakim mesajları adamların kabahatı yok.sakin sakin

ya gsl diyosun da. gsl de o map varken yeni mapler çıkmamıştı ya da yeni çıktığı için mecburen sabitlenmiş map poolla oynamak durumunda oldukları için oynadılar :)

değiştiriverirsin nolcak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Linki de verelim chartın:
http://www.e-cups.org/Cup/50
Chart'a oyuncuların değil takımların isminin yazılması bir garip olmuş. Sanırım LoL, COD vs. gibi oyunlar için kullanılan bir format bu, SC2 için değiştirilseymiş daha iyi olurmuş gibi. Neyse, çok da önemli değil. Her maçın yayını yapılmayacaksa iki oyuncu aralarında kararlaştırdıkları bir zamanda yapabilirler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...