doubtful Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 huun said: doubtful bıraksın sana yerini. bildiğim kadarıyla pek istekli katılmamıştı; ama kendisine de emri vaki yapmış gibi olmayalım. samimiyetime güvendiğini düşünerek ortaya atıyorum bu fikri. Yok yer boş kalırsa baş vuracaktım, öyle bir ihtiyaç olmadığından kayıt yaptırmamıştım. Kayıt yaptırmış olsam siz söylemeden ben teklif ederdim zaten. Bu arada lol için extra slot açtılar bildiğim kadarıyla belki sc2 içinde yapabilirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Gecen turnuvada 64'ü dolduramamıstık. LoL'de 16'dan 32'ye cıktık 1 günde doldu. ama 32'den 64'e cıkmak akıllıca degil pek su an için. önümüzdeki turnuva 128 ya da 256 slot olacak sc2 için. Avrupa'ya acık olacak o turnuva. önceden haber veriyorum erken kayıt yaptırın :P güncelleme : maç tarihleri belli oldu. son güncellemeler için http://e-cups.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 canlı yayın için bir türlü aelfric e ulasamadım. denk gelemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Sitede maç günleri ve saatleri belli oldu diye haber var ama yazmıyor gün ve saatler :D Turnuva sayfasına girdim orada ilk tur 16 nisan diyor, diğer turlar arasında da 3-4 günlük fark var. O mudur takvim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 buradan özel mesaj at, skypesini gönderdim özel mesajla sana, bnette takıl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 _Spartacus_ said: Sitede maç günleri ve saatleri belli oldu diye haber var ama yazmıyor gün ve saatler :D Turnuva sayfasına girdim orada ilk tur 16 nisan diyor, diğer turlar arasında da 3-4 günlük fark var. O mudur takvim? dogrudur üstad, kupanın içindeki round1 vs diye ilerleyen yerlerde bulunuyor gün ve tarihler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 anam kulas ravine ne yapmayın etmeyin. miss gibi gsl haritalarından birini koyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Kulas Ravine? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 gsl de kulas vardı dıe hatırlıom ben =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 DreDD said: canlı yayın için bir türlü aelfric e ulasamadım. denk gelemiyoruz ben yaklaşık sabahtan akşam 5-6'ya kadar msnde online oluyorum işteyken o arada girsen konuşuruz ya da skypeda "aelfriclake" olarak da ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 pentagram bu mu senin map bilirkişiliğin ? kulas ne lan ?!?!?!? huun acilen pentagramın sürgün edilmesini istiyorum ! edit lazım o mape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Kulas Ravine ne ya? Harita havuzundan aylar önce çıkarılmış, hiçbir turnuvada oynanmayan bir haritayı koymanının manası nedir? Eğer yanlışlıkla yapılmadıysa çok büyük saçmalık, dalga geçmek gibi adeta oyuncularla. Edit: Pentagram'ın suçuymuş. "Tüüü senin kalıbına Pentagram" diye değiştiriyorum o zaman mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 OOOOOOOOOOOOOO KULAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 la tamam bune şiddet bu celal.map poolu ben verdim.kulasıda ben söledim.gsl de oynanan mapa benzettim galiba.ama turlara ben koymadım xD editleyin bakim mesajları adamların kabahatı yok.sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yav hemen rage'e gerek yok , en güzel şekilde olması için gayet danışılıyor bize son mapler nedir , turnuvalarda oynanan vs olarak ama işte gidip bizim noob pentagram mapleri verince olmamış :) düzeltilir sakin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 turnuvadan ezber bozan bi hareket geldi ve butun pati tutuştu forzA kulAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ya gsl de oynanmış bir mapa benzettim galiba,crossfire ile arasında kaldımdı.herneyse hemen atarlanmayın olm.olur böyle vakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 TD)Pentagram said: la tamam bune şiddet bu celal.map poolu ben verdim.kulasıda ben söledim.gsl de oynanan mapa benzettim galiba.ama turlara ben koymadım xD editleyin bakim mesajları adamların kabahatı yok.sakin sakin ya gsl diyosun da. gsl de o map varken yeni mapler çıkmamıştı ya da yeni çıktığı için mecburen sabitlenmiş map poolla oynamak durumunda oldukları için oynadılar :) değiştiriverirsin nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 olur olur hallolmucak mesele yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 az daha boynumuz vurulacaktı yaw. (:P) sakin beyler düzelttik. bu arada kurallar ve tüm chart acıklandı. ödülleri de yakın zamanda netleştirmiş olacagız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Linki de verelim chartın: http://www.e-cups.org/Cup/50 Chart'a oyuncuların değil takımların isminin yazılması bir garip olmuş. Sanırım LoL, COD vs. gibi oyunlar için kullanılan bir format bu, SC2 için değiştirilseymiş daha iyi olurmuş gibi. Neyse, çok da önemli değil. Her maçın yayını yapılmayacaksa iki oyuncu aralarında kararlaştırdıkları bir zamanda yapabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Favorim sugosu plase tempest süprizde shaco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şeker gibi chart gelmiş gene finalde görüşmek üzere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tempesti bi eleyimde aklı başına gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar