DreDD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Tanıtım Videosu http://www.youtube.com/watch?v=AvjfYm0wyHg] Lider donanım firmalarından ASUS sponsorlugunda gerçekleşecek olan League of Legends ve Starcraft 2 etkinliği için kayıtlar açıldı.Profesyonel bir altyapıda sunulacak olan etkinlik hakkında detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir ve kayıt olarak ASUS ürünlerini kazanma şansını yakalayabilirsiniz.Tanıtım Afişi Arkadaslar slot 32. Gerekli ilgiyi göstereceginizi umuyorum. Otomasyon sistemi kurduk. umarım etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oh oh , siteye giren sağ taraftan sc2 yi oylasın da sonraki turnuvalar da sc2 olsun :P yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sc den katılımın olcagını pek sanmıyorum, yinede katılan arkadaşlara başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sleeep said: oh oh , siteye giren sağ taraftan sc2 yi oylasın da sonraki turnuvalar da sc2 olsun :P yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :P bu anketi de organize edin bari ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olur mu yaw niye katılım olmasın zevkle katılırırz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lan değilse 32 kişi havada kara çıkar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lan degilse süper lan'sa ankara olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Video güzel olmuş bu arada helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 singup butonunu bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 register var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 belki adam register olmak istemiyor, signup yapmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tamam tamam register yapmamışsım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Desu said: bu anketi de organize edin bari ahah ilk mesajla girişimde bulundum zaten çaktırmayın da şimdi farkettim her gün 1 tane oy hakkı var heralde yine atabildim spamlayın :D LAN değil diye biliyorum , 32 çıkartamazsak bırakın oyunu zaten, obs bile olsanız(bkz:doubtful) kayıt olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Arkadaslar langame olsa haberde bahsederdik. Belliki langame degil. Üstelik langme yapıp, dünya para bayılmak veya size bayıltmak niyetinde de değilim uzun bir süre daha. O yüzden evinizden rahatça oyunun keyfine varın. Sleeep haklı, 32 cıkartamazsak ayıp gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 anakart b3 revizyon mu? <- epik ahiret sorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 walla b3 revizyon mu onu ancak sonra anlayabiliriz. hakketen epik bir soruydu(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 e her turnuva anakart mı kazanıcam ben ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Tempest said: e her turnuva anakart mı kazanıcam ben ......... Finali ver ekran kartını kap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 son 12 slot. necdet sana bu sefer media player ayırdım(:D bu arada lol turnuvası da var. o ödüller sadece sc2'ye ait degil. O nedenle birinci olan büyük bir ödül alacak ona göre, diger 2 ve 3. sıradaki arkdaslar için daha kücük bir hediyemiz olacak. Gecen sefere göre biraz kısıtlı kaldık hediyelerde ama arkasından gelen etkinlik için ödüller daha iyi merak etmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 maç vermeden kazanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Polyushka said: maç vermeden kazanacağım İnanç seziyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 stream edilecek mi.edilse ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dominus gelirse yapabiliriz. yine huun da yorumları ile katkıda bulunursa senleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Stream edilsin de böyle organizasyonlarda bandwith geniş olan bir internet ve şöyle extremede çalışan bir pc ayarlasa organizasyonu yapan arkadaşlarımız Dominus ve Aelfric gibi caster ve yorumcuları da o pclerin başına oturtup adam akıllı yayın yapılsa çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.En azından gelecekteki organizasyonlara ışık tutmuş olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bu sefer Desu'dan da yorum bekliyoruz. (Slot boş kalırsa katılırım ben, son ana kadar beklicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar