Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

Tanıtım Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=AvjfYm0wyHg]

Lider donanım firmalarından ASUS sponsorlugunda gerçekleşecek olan League of Legends ve Starcraft 2 etkinliği için kayıtlar açıldı.Profesyonel bir altyapıda sunulacak olan etkinlik hakkında detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir ve kayıt olarak ASUS ürünlerini kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Tanıtım Afişi

Arkadaslar slot 32. Gerekli ilgiyi göstereceginizi umuyorum. Otomasyon sistemi kurduk. umarım etkili olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

bu anketi de organize edin bari ahah

ilk mesajla girişimde bulundum zaten çaktırmayın da şimdi farkettim her gün 1 tane oy hakkı var heralde yine atabildim spamlayın :D

LAN değil diye biliyorum , 32 çıkartamazsak bırakın oyunu zaten, obs bile olsanız(bkz:doubtful) kayıt olun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar langame olsa haberde bahsederdik. Belliki langame degil. Üstelik langme yapıp, dünya para bayılmak veya size bayıltmak niyetinde de değilim uzun bir süre daha. O yüzden evinizden rahatça oyunun keyfine varın. Sleeep haklı, 32 cıkartamazsak ayıp gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

son 12 slot.

necdet sana bu sefer media player ayırdım(:D

bu arada lol turnuvası da var. o ödüller sadece sc2'ye ait degil. O nedenle birinci olan büyük bir ödül alacak ona göre, diger 2 ve 3. sıradaki arkdaslar için daha kücük bir hediyemiz olacak. Gecen sefere göre biraz kısıtlı kaldık hediyelerde ama arkasından gelen etkinlik için ödüller daha iyi merak etmeyin!!
Sosyal ağlarda paylaş

Stream edilsin de böyle organizasyonlarda bandwith geniş olan bir internet ve şöyle extremede çalışan bir pc ayarlasa organizasyonu yapan arkadaşlarımız Dominus ve Aelfric gibi caster ve yorumcuları da o pclerin başına oturtup adam akıllı yayın yapılsa çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.En azından gelecekteki organizasyonlara ışık tutmuş olur....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...