Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ding Rank 6

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Baya bi kasmaktan sonra 2 gün çnce dingledik te kasma yine bitmedi mallar için bide grind oyu değil diyorları SS leri sonra koyucam bider server global çıktı server first le artık unutulmayız :D

darısı pvp cilerin başına

Bu arada beraber savaştığım old class grumpies den katharsis ve apo ya selamlar :D

Sencer ve devrim e de selamlar zaten bırakır sencer...

Ha bu arada Xuru ben
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu nesli anlamıorum ben ya. niye bütün oyunlar max levela erişmek sizin için?

neden pvp yi karşıdakini yenmek için yapmıosunuz? yani ne biliim ben şu an oyuna giriorum, stilmoor'da grup kuruorum kendime, etrafta gezip adam kesioruz. 10 dakka sonra karşı taraf da grup kuruo onlarla kapışmaya başlıoruz. raid rift yapan herifleri wipelatırouz. 5 kişi 20 kişiyi kesmenin zevki var mesela. veya çoğu zaman biz yatıyoruz.

falan filan işte. wow, rift değil bu bahsettiğim olay. daoc'ta Sheph diye bi tip vardı mesela. adam diğer herkesten 150 bin kat daha fazla rp'ye sahipti ama hala günde en çok online olan adamdı.

doyumsuz musunuz nesiniz =)
Sosyal ağlarda paylaş

-çıkarım bu guildden laaaan -resign
-tek başıma napcamki bu shardda başka türk de yok 50 yide baştan kasamam. FAIL!
-çıkarım bu oyundan lannnn -account cancel
-foruma gireyim baride troll peşinde koşayım hmmm
-Beyler biz bıraktık sizde bırakın!
-Niye?
-Oyun çok bok pevepe yok peveE yok leş çirkin kötü ıııyh

story of your life
Sosyal ağlarda paylaş

ya devrim bırak bu geyikleri warhammerdada gorduk seni neyse guardiansan gel bi opiyim seni oyunda
mertos um gelsede kessek seni

@sencer
sencercim ya mesaj atma ara konusalim ozledim seni ya harbi abicim ofistede oynuyorum bi kaç proje işleri vardı bitirdim malum otel sezonu acildi yaza otele giderim heralde bide cannakale de bir is var ama oyun da oynuyorum ne biliim hızla geci ya grind zordu ama arada nihand a oynadı bu sefer :D
paso öldü hehe

özledim sizleri de devrim e selam yok :D
ha bu arada oski ben kelem daoc tan sende ordaki oski isen selam :D
Sosyal ağlarda paylaş

sw0d said:

-çıkarım bu guildden laaaan -resign
-tek başıma napcamki bu shardda başka türk de yok 50 yide baştan kasamam. FAIL!
-çıkarım bu oyundan lannnn -account cancel
-foruma gireyim baride troll peşinde koşayım hmmm
-Beyler biz bıraktık sizde bırakın!
-Niye?
-Oyun çok bok pevepe yok peveE yok leş çirkin kötü ıııyh

story of your life

Türk guildi dediğin guild üyesine ne vermiş ki sen çıkanlar ile bu şekilde dalga geçiyosun. Yeni nesili hala Türk guildlerine muhtaç , senin gibi tek kültür içine sıkışmış , yabancı dil özürlü mü sanıyosun ?
Pvp için bu oyunu oynayan ve aradığını bulamayan insanları anlamak o at gözlükleriyle zor mu oluyor ?
Sanmıyorum ki insanlar bıraktıkları oyunda arkalarına bakıp oynayanı oynamayanı takıyo olsunlar.
Trollün hasını sen yapmışsın gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...