SeLDoM Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Baya bi kasmaktan sonra 2 gün çnce dingledik te kasma yine bitmedi mallar için bide grind oyu değil diyorları SS leri sonra koyucam bider server global çıktı server first le artık unutulmayız :D darısı pvp cilerin başına Bu arada beraber savaştığım old class grumpies den katharsis ve apo ya selamlar :D Sencer ve devrim e de selamlar zaten bırakır sencer... Ha bu arada Xuru ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hayırlı olsun , ben bıraktım , sarmadı bi süre sonra rank 6 olduktan sonra pvp adına yapacak hiç bişi kalmayacak gibi geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hayırlı olsun.Bende bıraktım pvp baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Barathrum said: Hayırlı olsun.Bende bıraktım pvp baydı ibo............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Msn gel kanküt gerekli açıklamayı yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 e sıkılan bırakır tabii, bi sorunu olup konuşmak isteyen de konuşur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sol kulvardan Narsor atağa geçti, son düzlükler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 oyuna arena ekleseler ztn wf wf nereye kadar, arena'nın keyfi apayrı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Evet wowun aynısı olsun , insanlar zaten wowu çok başarılı buldukları için bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 katılmadan edemeyeceğim. (:P) amma velakin, şöyle Gurubashi arena türevi bir yer eklense hoş olur zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lolz, yok sanım ne atağı, olabilir yanlış anlamalar, kırgınlıklar, dediğim gibi sorun olursa konuşmak daima en iyisidir benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi bu nesli anlamıorum ben ya. niye bütün oyunlar max levela erişmek sizin için? neden pvp yi karşıdakini yenmek için yapmıosunuz? yani ne biliim ben şu an oyuna giriorum, stilmoor'da grup kuruorum kendime, etrafta gezip adam kesioruz. 10 dakka sonra karşı taraf da grup kuruo onlarla kapışmaya başlıoruz. raid rift yapan herifleri wipelatırouz. 5 kişi 20 kişiyi kesmenin zevki var mesela. veya çoğu zaman biz yatıyoruz. falan filan işte. wow, rift değil bu bahsettiğim olay. daoc'ta Sheph diye bi tip vardı mesela. adam diğer herkesten 150 bin kat daha fazla rp'ye sahipti ama hala günde en çok online olan adamdı. doyumsuz musunuz nesiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Umut çok gereksiz adamsın. Sencer'in de bıraktığı falan yok. Ortalığı karıştırma. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 oha Umut , delisin sen. Yas kac, performans ayni.. helal, arizaligindan bir sey kaybetmemissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Oski said: abi bu nesli anlamıorum ben ya. niye bütün oyunlar max levela erişmek sizin için? Bu tarz oynayan arkadaşları hiç bir MMO paklamaz zaten. onlar gidip FPS oyunları oynayıp her elde frag manyağı olup çıksınlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 -çıkarım bu guildden laaaan -resign -tek başıma napcamki bu shardda başka türk de yok 50 yide baştan kasamam. FAIL! -çıkarım bu oyundan lannnn -account cancel -foruma gireyim baride troll peşinde koşayım hmmm -Beyler biz bıraktık sizde bırakın! -Niye? -Oyun çok bok pevepe yok peveE yok leş çirkin kötü ıııyh story of your life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hadi kantır 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sakin olun gençler.Clericler nerflensin döncem geri oyun çok güzel >:D< Şu an içinde healer bulunmayan oyunları oynuyorum çok huzurluyum yenilsemde :)-D Go Go CS.no healer moar huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 rvr lazım oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ya devrim bırak bu geyikleri warhammerdada gorduk seni neyse guardiansan gel bi opiyim seni oyunda mertos um gelsede kessek seni @sencer sencercim ya mesaj atma ara konusalim ozledim seni ya harbi abicim ofistede oynuyorum bi kaç proje işleri vardı bitirdim malum otel sezonu acildi yaza otele giderim heralde bide cannakale de bir is var ama oyun da oynuyorum ne biliim hızla geci ya grind zordu ama arada nihand a oynadı bu sefer :D paso öldü hehe özledim sizleri de devrim e selam yok :D ha bu arada oski ben kelem daoc tan sende ordaki oski isen selam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 oha Kelem sen de böyle yapıosan diyecek bişey yok =) ne güzel oyun işte yav, nesini beğenmedin? stilmoor bi Emain Macha deil ama idare eder yine heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sw0d said: -çıkarım bu guildden laaaan -resign -tek başıma napcamki bu shardda başka türk de yok 50 yide baştan kasamam. FAIL! -çıkarım bu oyundan lannnn -account cancel -foruma gireyim baride troll peşinde koşayım hmmm -Beyler biz bıraktık sizde bırakın! -Niye? -Oyun çok bok pevepe yok peveE yok leş çirkin kötü ıııyh story of your life Türk guildi dediğin guild üyesine ne vermiş ki sen çıkanlar ile bu şekilde dalga geçiyosun. Yeni nesili hala Türk guildlerine muhtaç , senin gibi tek kültür içine sıkışmış , yabancı dil özürlü mü sanıyosun ? Pvp için bu oyunu oynayan ve aradığını bulamayan insanları anlamak o at gözlükleriyle zor mu oluyor ? Sanmıyorum ki insanlar bıraktıkları oyunda arkalarına bakıp oynayanı oynamayanı takıyo olsunlar. Trollün hasını sen yapmışsın gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 PS: At least we have a life , you better get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar