Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: RTÜK'ün 1 Nisan'da başlayan yeni reklam yönetmeliği izleyicileri şimdiden bezdirdi. RTÜK'ün yeni reklam uygulamasına göre; 1 saat içinde 12 dakika reklam yayınlanabilecek.Kanallar, 12 dakikayı geçmemek suretiyle bu kuşakları istedikleri saat dilimine yayabilecekler. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda? Tiksindim ya 10dakikada 1 falan reklama giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 E zaten genelde böyle değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 saat başı 12 dk reklam verseler izleyiciler için iyi, reklam verenler ve reklamcılar için kötü olurdu. herkes kendini düşünmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sene 2011,televizyon izleyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bi de ekranın sağ altında kalan dakikayı gösteriyo, o çok şukela oldu. tüm kanallar uyguluyo mu yada zorunluluk mu bilmiyorum ama kanal dde gördüm, işlevsel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 O sayaç olayı iyi de dün akşam Ezel'de resmen dakka başı reklam verdiler. Süreler de dengesiz, bi 10dk bi 4 bi 5 bi 6 sonra tekrar 4 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Eskiden uzun uzun reklamlar olurdu ama 10dkda 1 kısa kısa reklamlar olmazdı.Şimdi her 10dakikada 1 2-3dklık reklamlar veriliyo. Ayrıca dizilerde açık açık reklam yapılabiliyo artık.Geçen cola reklamı falan görmüştüm, noluyoruz dedim demin yönetmeliğin içeriğini okuyunca anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 12 dakikada 1 kere 4 dakikalık reklam giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar