octopus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 auhuh yarıldım wtf ve omg'a hahah[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok süpermiş :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hayy Hayaaa:)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 10 Eylül 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 wtf güzel :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 güzelmiş heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oooff kediler manyak aşmış deili oldum ! kedi oldum[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pauha omg tam omgggg uzhauzau koptm ya[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 omg ve ^_^ çok hoşşşş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zuhauha lol[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 omg , fu ve o_? yu daha onceden gormustum fu'yu buyuk halini gorseniz bariz photoshop kedi patisini yalarken bi parmagini smudge tool ile cekmisler ben dil cikaran (:P) ve anime smiley [^^] e bittim ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 amaaan ben bunları yemem :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :lol: tatlı yaratıklar şu kediler.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abı superlerl hepsı ozellıkle ozgun kedıcık bıtırdı benı[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 fu'lu resim bi zamanlar masaüstümü süslüyordu :)[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ehehe çok iyi ya :][signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: RaVena, 10 Eylül 2004 13:12 tarihinde demiş ki: Süper Ya Çok Şekerler ... Sen daha şekersin :p Gerçekten tipten tipe, güzel bir koleksiyon olmuş Dagger, tebrikler ;) :P[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar