Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kitap1 bilmemne makro diyo ne demek. biraz açarsan yardımcı olmaya çalışıyım. ne yapamaya çalışıosun yada sen ne yapınca ne gibi bi hata mesajı verio gibisinden.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler tekrar selam. baya öğrendim exceli. şu an makro kullanmıyorum zaten. formüllerle hallediyoruz çoğu şeyi. yalnız bişey soracağım. formül ile bir hücrenin rengini veya yazı tipinin rengini nasıl değiştirebilirim
saygılar
Mesaj tarihi:
evet yazdıktan sonra buldum. hatta geçen hafta keşfedip kullanmıştım ama tamamen unutmuşum. sağolun.

ha bi de
combobox ı hücre ile bağlıyorum ama o hücreden verileri alırken listedeki sırası geliyo nedense. onun yerine başka bişey kullanıyorum ben de droplist diye işimi görüyo ama yine de merak ettim
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler selam
şimdi şöyle birşey excelde mümkün mü onu öğrenmek istiyorum

diyelim 1 sütunda değerler var. ve ben bu sütun için bir kural belirleyip ona göre toplatmak istiyorum. etopla denedim ama o genel bişey olarak kabul ediyo. mesela ben istiyorum ki her hücre için değil de mesela komple sütun için eğer ile bişey yazabileyim. eğer şu sütunun değerleri şu sütunun karşı gelen değeriyle böyleyse gibi..
Mesaj tarihi:
yani demek istediğim şu
bir sütundaki şundan büyük değerler şöyleyse şu karşı sütunu topla dicem de
şimdi sumif heralde etopla oluyor. burda koşulu sadece tek hücre için verebiliyorum. yani sütun için koşul verdirmek mümkün mü? eğer değilse tek tek ifle yazıcam
  • Yeni Oluştur...