Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 beyler ben vb biliyorum ancak şu makro olayını çözemedim excel 2008 de ekliyorum yok kitap1 bilmemne makro falan diyor. şunu ekleme ve basit kodlarını gösterme şansınız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi kitap1 bilmemne makro diyo ne demek. biraz açarsan yardımcı olmaya çalışıyım. ne yapamaya çalışıosun yada sen ne yapınca ne gibi bi hata mesajı verio gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi makro eklemeye çalışıyorum ben. sütun içi işlem falan yapmak için. ama excelde kodlar falan da farklı galiba. beceremedim. 0dan nerden öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 excel 2008 ? wtf is that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 excel içindeki vb senin bildiğinin aynısı değil sanırım bir tür uyarlanmışı,nette aratırsan çok rahat kaynak bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 beyler tekrar selam. baya öğrendim exceli. şu an makro kullanmıyorum zaten. formüllerle hallediyoruz çoğu şeyi. yalnız bişey soracağım. formül ile bir hücrenin rengini veya yazı tipinin rengini nasıl değiştirebilirim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 contional formatting yapicaksin makro'ya gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Range("A1").Interior.Color = RGB(255,255,255) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 emesela 100%'ü geçerse yeşile boya altına inerse kırmızı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 evet yazdıktan sonra buldum. hatta geçen hafta keşfedip kullanmıştım ama tamamen unutmuşum. sağolun. ha bi de combobox ı hücre ile bağlıyorum ama o hücreden verileri alırken listedeki sırası geliyo nedense. onun yerine başka bişey kullanıyorum ben de droplist diye işimi görüyo ama yine de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 beyler selam şimdi şöyle birşey excelde mümkün mü onu öğrenmek istiyorum diyelim 1 sütunda değerler var. ve ben bu sütun için bir kural belirleyip ona göre toplatmak istiyorum. etopla denedim ama o genel bişey olarak kabul ediyo. mesela ben istiyorum ki her hücre için değil de mesela komple sütun için eğer ile bişey yazabileyim. eğer şu sütunun değerleri şu sütunun karşı gelen değeriyle böyleyse gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sumifs ile and & or kombinasyonu işini görür sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yani demek istediğim şu bir sütundaki şundan büyük değerler şöyleyse şu karşı sütunu topla dicem de şimdi sumif heralde etopla oluyor. burda koşulu sadece tek hücre için verebiliyorum. yani sütun için koşul verdirmek mümkün mü? eğer değilse tek tek ifle yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Longshanks said: beyler selam şimdi şöyle birşey excelde mümkün mü onu öğrenmek istiyorum töbe de. excelde her şey mümkündür. allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ya sırf böyle topicler açabilmek için banlanmak istemiyorum don't push it plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Columns("A") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 nasıl ya macro mu o? bana formül lazım varsa şimdilik eğer ile yaptım lazım olan şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi o sütun numarasını veren fonksiyon değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ya pardon ikinci defa okudum sorunu ondan sonra anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sumifs = çoketopla. sumifs ile birden fazla sütun için ayrı ayrı koşul verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 of çok sağol abi ben topla.çarpım ile halletmiştim ama bunu öğrendiğim de iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar