Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FreeShard Reklamları..

Bronx

Öne çıkan mesajlar

said:
Bronx, 08 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar, her 2sn de bi açılan yeni freeshardların reklam threadleri yüzünden uo emulatör bölümünün işlevselliğinin düştüğünü, bu bölümün hatta giderek kullanılmaz hale geldiğini düşünüyorum.

Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Böylece Emulatör bölümünde bilgi alışverişi devam edebilir, FreeShard bölümünde insanlar shardlarını tanıtırken, oynamak için yeni yerler arayan insanlarda o bölüme göz gözdirebilir.

Destek verenler konuyla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim. Mümkünatı varsa kedi veya başka bir ilgili bize imkan sunacaktır sanırım.

+1 ekleyin bencede[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Sosyal ağlarda paylaş

Evet herkes için kolaylık olur. Yardım isteyen kişilerın thread'leri reklamlar içerisinde kayboluyor...[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

tr-scripting dark tarafından açılmadımı?
o nereden? noir değilmi?
dark en son ne yaptı? ultima-strike forumlarını komple silindi mod olduğu bir yerdi!
al sana noir tayfası işte paticik'in imkanı yokmuda sizin phpbb kurduğunuz patireklamda yayınlayacak pff.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bronx, 08 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum.

Bence şöyle bir sorun var, bu TV de reklamları bir kanala koyalım kendi kanalımızı reklamsız seyredelim demek gibi. İnsanların buraya yazmalarının sebebi bu iş ile ilgilenen kişilerin bu sayfaya bakıyor olmaları. Kim içinde sadece oynamadığın shardlarla ilgili açıklamalar olan forumlara bakar? Elbet birileri bakar ama burası kadar değil bence...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro

Sosyal ağlarda paylaş

En İyisi Hangisi İse Olsun. Silencer Sanada Şunu sölemek İsterim. Yeni Free Shard Arayan İnsanlar Bronx Un Dediği Gibi Yeni Bir Bölümden Bakarak Öğrenebilirler. Öyle Bir Bölüm Açıldığında Zaten Bu Sayfadada Yetkililer Belirtirler. Ve Shard Arayanlar Direk O Sayfadan Öğrenebilir. Benimde Düşüncem bu Şekilde..[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Frasier

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...