Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bronx zaten önceden belirttiğim gibi katılıyorum yani +1[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bronx, 08 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar, her 2sn de bi açılan yeni freeshardların reklam threadleri yüzünden uo emulatör bölümünün işlevselliğinin düştüğünü, bu bölümün hatta giderek kullanılmaz hale geldiğini düşünüyorum. Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Böylece Emulatör bölümünde bilgi alışverişi devam edebilir, FreeShard bölümünde insanlar shardlarını tanıtırken, oynamak için yeni yerler arayan insanlarda o bölüme göz gözdirebilir. Destek verenler konuyla ilgili görüşlerini belirtirlerse sevinirim. Mümkünatı varsa kedi veya başka bir ilgili bize imkan sunacaktır sanırım. +1 ekleyin bencede[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Evet herkes için kolaylık olur. Yardım isteyen kişilerın thread'leri reklamlar içerisinde kayboluyor...[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 why not ?[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sunucu açma modası geçsin ozaman kaldırılır. Saolsun bronx modayı başlattı ne zaman biter belli değil . not: Sataşma olarak algılanmasın ( millet yüzünden böle yazılara hep not düşer oldum)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Öyle yada böyle bir şekilde free shardlarinda konuşulabilceği bir bölüm olmasi gerek.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Geçenlerde aynı topic'i ben açtım da pek sallayan olmamıştı beni anlayan bir kaç kişi çıkması gerçekten güzel. geçenki açtığım topic ise reklamlar arasında kaybolmuştu ;)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l30n_j4d3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Evet Su Anda Yapiliyor.... www.tr-scripting.com/pati deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tr-scripting ekibi olacak iş değil bu noir tayfasından adamlar pff böö[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l30n_j4d3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben noir tayfasindan deyilim bu 1. ben paticik'de 2 sendedir takiliyorum ve bu reklamlari bende yaptim biliyorum bu 2. ben tum paticik halkinin daha guzel yerlere sahip olmasini istiyorum bu da 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tr-scripting dark tarafından açılmadımı? o nereden? noir değilmi? dark en son ne yaptı? ultima-strike forumlarını komple silindi mod olduğu bir yerdi! al sana noir tayfası işte paticik'in imkanı yokmuda sizin phpbb kurduğunuz patireklamda yayınlayacak pff.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l30n_j4d3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 the dark benim!!! ultima-strikede kullanicim hacklenmis (kafede kullaniciyi acik birakmisim) ondan dolayi tum hersey (Faust) tarafindan silinmisdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l30n_j4d3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu arada ben noir'de staff oldum olmasina ama bir karsilik ile deyil bir arkadaslik abi ile!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 faust tam gaz devam ediyor ahaha sizin forumlara koyarsak paticik reklamlarını o zaman faust oraya bir el atar sonuçta hep aynı tayfasınız :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Kesinlikle katılıyorum... +1[signature][hline]Siz siz olun Böcükle Böcük olmayın!!! Salıverin gitsin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Çok Güzel Fikir..Katılıyorum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extarius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Evet Bencede Cok Iyi Olur Ama Buranin Islevligi O zaman Azalir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Bronx, 08 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Emulatör bölümünün "UO FreeShard" veya benzeri bir isimle reklam amaçlı bir alt bölüme sahip olmasını diliyor ve talep ediyorum. Bence şöyle bir sorun var, bu TV de reklamları bir kanala koyalım kendi kanalımızı reklamsız seyredelim demek gibi. İnsanların buraya yazmalarının sebebi bu iş ile ilgilenen kişilerin bu sayfaya bakıyor olmaları. Kim içinde sadece oynamadığın shardlarla ilgili açıklamalar olan forumlara bakar? Elbet birileri bakar ama burası kadar değil bence...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok iyi bir fikir[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 En İyisi Hangisi İse Olsun. Silencer Sanada Şunu sölemek İsterim. Yeni Free Shard Arayan İnsanlar Bronx Un Dediği Gibi Yeni Bir Bölümden Bakarak Öğrenebilirler. Öyle Bir Bölüm Açıldığında Zaten Bu Sayfadada Yetkililer Belirtirler. Ve Shard Arayanlar Direk O Sayfadan Öğrenebilir. Benimde Düşüncem bu Şekilde..[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mike'a katiliyorum, adam gibi bir domain edinenler i$i biraz ciddiye almi$ olanlardir bence.. Biraz eleme yapilmi$ olur bu $ekilde, hergun cjb.net ile acilan shard'lar elenmi$ olur ;)[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar