kath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Girerim oynarım diyen olursa RK1-Nithh kasıyorum ben keyifle , 159 oldum. Yardımcı da oluyolar saolsunlar org'dan elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 GERGE said: wow kopyası olmadı ama. wow ao kopyası öyleyse. derinliği, konsepti, atmosferi itibariyle ao nun gözümde her zaman çoğu mmorpg den üstündür, ayrıca yaşçada çok büyüktür. bende isterdim bunu söylemeyi. ama ilk zamanlarında bu kadar esnek kontrolleri yoktu. yıllar içinde geliştirdiler, değiştirdiler. zaten bu kontrol sistemi için herhangi bi mmorpg kontrolunun kopyası desek de yanlış olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Sufi geldi , açılsın artık accountlar hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar