Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Merhabalar internetten karton sigara sipariş edebileceğim hatta karton djarum sipariş edebileceğim bir kaç site buldum ancak ne derece güvenilirdir, gümrükten naısl geçer vergisi var mıdır, gibi sorular geliyor aklıma http://clovecigarettesmarket.com şöle bir site buldum "avusturya"ya daha önce mal yolladıkları yazıyor. bildiğiniz başka site var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fransız bir site vardı güvenilir gelmişti gözüme ama sipariş etmemiştim.Anladığım kadarıyla Avusturya'ya getirteceksin öncelikle gümrük yasalarını kontrol etmen lazım mesela tr tütün ve tütün mamulleri takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 niye böyle bi site kastın ki? ben ebay'den direkt memleketinden getirttiydim djarumu. gümrük mümrük falan hiç sorun da olmadıydı. (neresiydi lan memleketi. endonezya galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Pipo tütünü falan getirebiliyor muyuz tr ye bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ucuzmuş baya sigaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sigara çok reröreö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 köşede tekel bayi var anasını satayım ne interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Zaybird e hacı hergün 4.4 euro 9 lira bi sigaraya verince belimi dogrultamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bırakın şu artislikleri artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Gecmez. Sigarana el koyarlar, tek tek sayisina gore cezayida kapina yollarlar. geçersede vergisiyle gelir e o zaman ne anlamı kaldı ordan almanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Fistan said: bırakın şu artislikleri artık ya ne gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sen nerden çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 trde adam basina dusen tekel bayii 1 flndir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sen öyle san çiko.. büyük şehirlerde öyle olabilir de anadoluda şehir başına 2-3 tekel düşen yerler bile var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 GEd said: Gecmez. Sigarana el koyarlar, tek tek sayisina gore cezayida kapina yollarlar. geçersede vergisiyle gelir e o zaman ne anlamı kaldı ordan almanın. benim değil paket dersin niye ceza alasın. en kötü ihtimal, sokmazlar gümrükten imha ederler, yada dediğin gibi vergisini verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 11 sene sigara içip bırakan biri olarak, siz sigarayı değil sigara sizi satın alıyormuş. ayık olun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar