nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu programi bilen kullanan var mi? bi proje icin yardima ihtiyacim var da
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bildim kullandım 1 ders ve 1 bitirme projesi için. çok ilahı degilim ama elimden geldigince yardımcı olmaya calisayim
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben de bu donem almaya basladim simulayon dersini ama gaz olup bi student contest e katildik.6 hastane 45 sehirden olusan bi model hastalar randevu alip hastaneye gidiyor ve 20 yil calistirmam lazim simulasyonu. aylik toplam hasta sayilari 24k-50k arasi degisiyor. problemim ise simulasyon yavas ilerliyor. 20 yili programda simule etmem 1 gunu falan buluyor. bunu hizlandirmanin bir yolu var midir logic ile baglantili olarak, yoksa model genel olarak buyuk oldugu icin mi boyle oluyor
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 trial version ise onunla ilgili bi limit vardı yanlış hatırlamıyosam süre olarak. ama akışı hızlandırmak yerine end simulation diyip direk sonucu almak gibi bi opsyon oldugunu heralde bilyiosundur zaten. sıkıntıyı tam anlamadım galiba.
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yok lisansli versiyon kullaniyoruz. end tusuna basinca arena kilitleniyor sorunum o. o yuzden normal run etmem gerekiyor ama hizlandirabilir miyim diyorum
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kendi forumlarında falan bi cozum yok mu o sıkıntıya? end yapınca takılmadan sonuc vermesi lazım, ama ben hic o kadar uzun run etmemiştim. hızlandırma metodu yukardaki bar'ı saga sola goturererk yapma dışında bilmiyorum ben de valla en olmadı 1 sene run et, yeterince benzer çıkar 20 seneyle :P
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sanirim en buyuk sorunum 10mblik modeli 3 senelik macbook uzerine kurdugum windowsla run etmek. derste yaptiklarimizdan sonra bu fazla buyuk oldu sanirim
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Şunu kullanmasını bende ögrenmek isterdim ama gram okudugum bölümün alakası yok :D kendi kendime bi ara ogrenıcem tek basıma ogrenmek ıcın o kadar zor olmasa gerek yazın gelecegın buyuk fırmasının modelını yaparım artık canım sıkıldıkca ondan sonra :D
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kolay ya program, giriş seviyesi için. ileride baya bi yaratıcılık gerektiriyo ama. kullanması kolay da, real life bi problemi içine implement etmek sıkıntı zaten.
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 program gercekten kolay bayaa. elinde yeterli veri oldugu zaman cok karmasik degilse herseyi yaparsin. bu variable tablolari cok iyiymis ya, bunlari iyi bir sekilde kullanarak da herseyi yapmak mumkun.
Öne çıkan mesajlar