Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi tarife?


toggie

Öne çıkan mesajlar

Bu internet tarifelerinin karmasıklıgı yuzunden 2 haftadır eve internet baglatamadım. Çiktiriboktan 3g modem ile idare ediyorum.

Sart kostugum 2 sey var;
[list]
[*] Sınırsız olacak.
[*] 12 aydan fazla taahüdü olmayacak.
[/list]
Bunun dısında da isin icine telefon girmesin istiyorum. Ama fiyata da baglı olarak bu konudaki kararım degisebilir. Sabit telefonun aylık sabit ucreti 22 TL.

Seceneklerim su sekilde:

1. Uydunet. Eskiden kullandım 5 sene, cok memnun kaldım. Kablolu modemim var. 1mb sınırsız icin aylık odemem gereken tutar -kablo tv ile birlikte- 37 TL. Ama hem 1mb hız su devirde cok dusuk geliyor, hem de kablosuz modem istiyorum ki telefonun wifi ozelliginden evde faydalanabileyim.

3. TTnet 8mbit'e kadar sınırsız. Bunun icin telefon gerekiyor. Aylık ucreti 55 TL. Aktivasyon falan da eklenince 1 yıl boyunca ayda odemem gereken tutar 80 TL ediyor.

4. TTnet Yalın İnternet. Bunun icin telefon gerekmiyor. Ama websitesinde sadece tek tarife var bunun icin, o da 6gb kotalı. Herifler anasına sövesim geliyor sunu yazarken hala. Daha onceden varmıs galiba netlimitsiz tarifesi. Acaba var mıdır hala?

5. TTnet Fiber. Bunun icin telefon gerekiyor mu? Baglatan var mı? Hızından memnun mu? 32mbit 50gb adil kullanım kotalı olan 69 TL. Eger telefon gerekmiyorsa 8mbit'e kadar sınırsıza nazaran daha avantajlı her turlu.

Bekliyorum tavsiyelerinizi, tşk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ay in ortalarinda uydunet de kablosuz modem kampanyasi baslayacak ama 24 ay taahhut isteyecek muhtemelen :( onun disinda ben smile adsl 8mbps ye kadar olanini kullanyorum 49 tl mi ne geliyor fatura, ama ev telefonumda var benim. hiz da hic dusmuyor 1 mbpsye.telekomun fiber olanini ise hic kullanmadim bir sey diyemeyecegim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...