arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Oynamak isteyenler bu adresten MGE yazan dosyaları çeksinler.(5 tane) Sonra da rar dosyalarını oyunu yükledikleri yere açsınlar.Oyununuz MGE olsa bile yapmalısınız aksi halde versiyon uyuşmazlığı oluyor ve oynayamıyoruz. Azmodai ile oynayacağız, bekleriz.[Bu mesaj arcane tarafından 10 Eylül 2004 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oyun elimde olsaydi direk gelirdim ama elimdeki cd feci sekilde cizildigi icin calismiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hep civ3un patchleri cikio bullsam cekecem :) edit= oyunun 50 mb olma ihtimali var mi? cok uzun zaman oldu hatirlamiyorum cunku kac mbdi [Bu mesaj GEd tarafından 10 Eylül 2004 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ah ulannnn yoksa siz de civ3 sux civ2 rules diyenlerdensiniz? var ya cdyi bi yerden bulup harbi oynayabilirim. hala oynanir o oyun. deity de bitirmeyi beceren var mi hic? ben beceremezdim. uhu ozledim.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bitmezzzzzzzzzz var bende ama bıtmezzz :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 işte oyundan anlayan belli oluyor..civ 3 sux civ2 rulzz..orjinal var bende oyunu o kadar sömürdümkü oynayacak bişi kalmamıştı ama multiplayer süper olur bi buliim cdmi[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 civ3 sux civ2 rulz dan çok civ2 nin hızlı akışa sahip, daha az ayrıntılı kısacası çeşitli nedenlerle multiplayera çok daha uygun bir ortam olduğundan seçtik, tabii sonrasında çıkan civ oyunlarına bir sid meier eli değseydi şu an onları oynuyor olurduk büyük ihtimalle, ek bilgi olarak onu da geçeyim :).[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bügün kırık cd kutularının içinde buldum valla hazine bulmuş gibi sevindim az animiz olmadı oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 MGE dediğim şey Multiplayer Gold Edition olmaktadır, yazmayı unutmuşum.:)[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 birde dünya harikası yapıldığında izlenen kısa filimcikler vardı ki onların tadı bambaşkadır kanatimce...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dünya harikası ne abi wonder mı gi git git! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 valla civ 3 te tarihi olaylarda yok sanırım civ2 de 2.dünya savaşını oynamıştım :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 howitzerler dalinca bagirir "fireeeee". :) @ arcane: eet zaten benim de civ2 yi sevmemin sebebi odur. basit ama guzel bi strateji oyunu. ara sira alt tab yapip internete filan bakarsin, sonra oyuna devam. hatta oyun calisirken baska oyun acip oynadigim filan da olmustur. ama civ2 hep arkada acik durur. of ozledim yeter gelsin laptopum artik :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar