Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 2 Multiplayer

arcane

Öne çıkan mesajlar

Oynamak isteyenler bu adresten MGE yazan dosyaları çeksinler.(5 tane)
Sonra da rar dosyalarını oyunu yükledikleri yere açsınlar.Oyununuz MGE olsa bile yapmalısınız aksi halde versiyon uyuşmazlığı oluyor ve oynayamıyoruz.

Azmodai ile oynayacağız, bekleriz.

[Bu mesaj arcane tarafından 10 Eylül 2004 04:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte oyundan anlayan belli oluyor..civ 3 sux civ2 rulzz..orjinal var bende oyunu o kadar sömürdümkü oynayacak bişi kalmamıştı ama multiplayer süper olur bi buliim cdmi[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

civ3 sux civ2 rulz dan çok civ2 nin hızlı akışa sahip, daha az ayrıntılı kısacası çeşitli nedenlerle multiplayera çok daha uygun bir ortam olduğundan seçtik, tabii sonrasında çıkan civ oyunlarına bir sid meier eli değseydi şu an onları oynuyor olurduk büyük ihtimalle, ek bilgi olarak onu da geçeyim :).[signature][hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead
Sosyal ağlarda paylaş

howitzerler dalinca bagirir "fireeeee". :)

@ arcane: eet zaten benim de civ2 yi sevmemin sebebi odur. basit ama guzel bi strateji oyunu. ara sira alt tab yapip internete filan bakarsin, sonra oyuna devam. hatta oyun calisirken baska oyun acip oynadigim filan da olmustur. ama civ2 hep arkada acik durur.

of ozledim yeter gelsin laptopum artik :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...