St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nette gördüğüm ingilizce kelimeleri fareyle üstüne gelip tıkladığımda türkçeye çevirecek bi program arıyorum. şu an clickIVO kullanıyorum gayet de memnunum ama sanki bunun bir de direk türkçeye çevireni vardı diye hatırlıyorum.var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 babil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 stardict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 turing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 güzel bir opera eklentisi var bu konuda. ilgili kısmı tarayıp ilgili tuşa basınca sana hemen üzerinde ufak bir pop-up içerisinde daha önceden belirlemiş olduğun dile çevrilmiş hali çıkıyor; tek kelime için yaparsan kelime fiil mi sıfat mı anlamı ne falan gibi şeyler çıkıyor. kullanmak isteyen olursa falan link verelim: https://addons.opera.com/addons/extensions/details/hypertranslate/2.2.0/?display=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 babylon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 teşekkür ettim arkadaşlar stardict baya işimi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar