Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.spacetelescope.org/static/archives/images/screen/opo0328a.jpg Beni benden aliyo Hubble'in yakaladigi bu fotograf. Sen nasil biseysin ya... 2 gün oldu hala etkisinden kurtulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 acayip bi galalsi bu.acaba neler var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 benim de en çok gözlemlediğim galaksilerden biri.(kusasım geldi o derece artık) tabi teleskopta bu kadar ayrıntılı değil böyle belli belirsiz flu bişii. burda fotoğrafına bakıp sonra teleskopla bakınca BU MUYDU YEEAA diyip soğuyabilirsin. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 teleskobun dandiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 SENDEN PAALI LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Galaxi'ye zoomlayinca flu bile gösterebiliyosa iyidir o teleskop. Marka modelini filan yazsana bakim netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sitesinden yüksek cözünürlüklü 170 mb'lik fotografini indirdim. Matbagadan bastirip asicam duvara... ...vurucam kirbaci Dalgasi gecilmeden ben gecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 galaksiye zoomlamak? abii... 8" meade lx200 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ordaki zoomlamaktan kastimi farkli yorumlamazsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 o diil de bu habılın yakaladıkları falan fotoşoksa bunu bilemeyiz dimi, eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 image processing en ağırından var zaten o fotolarda merak etme :D karadelikler, karanlık madde vs. gibi etkenlerin kütleçekiminden bükülmüş distort edilmiş oluyo hubble'ın gördüğü asıl görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=p5c1XoL1KFs youtube yeni link systemi sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar