Perspective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 farkettiniz mi bilmiyorum sanırım aral gittigidiyordaki tüm ps3 stok crysisleri kaldırtmış ? ilanlara baktımda normal mağaza fiyatında veya daha pahalı ayrıca ilanlarda bandrollü yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 jailbreak var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 onu biliyorumda bütün 100-110 tl arası ilanların aynı gün kaybolması hiç normal değil, crysis 2 için söylüyorum tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 maliye denetliyor artık gg'yi, spotçuların ilanları yüzünden ceza yememek için gg kaldırıyor onları, Tabii adamlar bir nevi reklamın iyisi kötüsü mantığına hemen koyuyorlar, satış yapanlarda oluyor arada falan da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 araldan marvel vs capcom 3 kazanmış kuzen gfecende aldım koydum gittigidiyora hemen duruyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi AMBALAJLI, SIFIR diyip 90TL'den satmıyorsan GG'de pek iplemiyor, sonuçta ikinci el satmakta sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar