toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi basarısız trolle kimse cevap vermez. hepiniz cevap verdiginize gore adam baya basarılı. ben de ilk defa yorum yaptım adam hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Reksa said: hakem ikinci yarıda kendi sahamızdan çıkarmadı neredeyse. eğer biraz adil bi hakem olsaydı o 1 puanı da bulamayacaktınız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis hesabi sevmezler beni burada ama ben burada herkes reykarti savunurken onun galatasaraya ne kadar zarar verdigini anlattim yine aykut dilmen aleksi silmeye calisirken tükürdügünü yalarsin dedim neyse simdi kendimi anlatmama gerek yok, bütün mesajlarim kayitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 harrykewell said: ama ben burada herkes reykarti savunurken onun galatasaraya ne kadar zarar verdigini anlattim harrykewell nicki aldıgın adamı dinle bari http://www.ntvspor.net/video-galeri/harry-kewell-ntv-spora-konustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 "Ceza sahası içinde Semih ile girdiğimiz mücadele de ise kendisi beni tutuyordu" uzun zamandır bole yalan duymadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fener artık şampiyon olabilir. şu maçı kazanamadı ya daha ne isteyim haha trabzon olucağına fener olsun şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 harrykewell said: dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis hesabi sevmezler beni burada ama ben burada herkes reykarti savunurken onun galatasaraya ne kadar zarar verdigini anlattim yine aykut dilmen aleksi silmeye calisirken tükürdügünü yalarsin dedim neyse simdi kendimi anlatmama gerek yok, bütün mesajlarim kayitli Boş konuşanı 9999999 köyden kovarlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 mokoko said: "Ceza sahası içinde Semih ile girdiğimiz mücadele de ise kendisi beni tutuyordu" uzun zamandır bole yalan duymadım lan semihin sağ eliyle adamı çekiştirdiğini yapıştıgını görmemek için fenerli olmak gerekiyor herhald :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hahah hala semihin pozisyonuna penaltı değil diyenler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şu harrykewell'a gelsin. mücadele iyiydi. şampiyon olamasakta ki bence ts den çok daha iyi oynuyoruz konya maçının 2. yarısındaki gibi oynarlarsa kesin puan kaybederler, ş.l ye gitmek de bir o kadar önemli. he ön elemede young boys yada tromsö gibi bi facia olur mu(young boys>>tromsö) bilmem ama seneye takım daha da oturmuş olur 1-2 takviyeyle. gs ne zamandır ş.l' ye gidemiyo ? pardon uefa kupası vardı doğru. 0(sıfır) da da isa doğmuştu gerçi. neyse iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 son şampiyon falan demedik 2. Sınıf takım muamelesi yaptık bursaya Ezim ezim ezdik Gol bulamadık Hakemler herzamanki gibi konusmaya gerek yok. Haftaya eses i yenersek şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Penalti Pozisyonu - Markus Merk topicte pozisyonla ilgili muhabbet donmus de, bi izleyin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 selam ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 berabere kaldığımızda bile zaa'lanmamız ne kadar iyi olduğumuzun kanıtı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yok sadece fenere gicigim o yuzden yazdim gene anadolu takimisiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Sixoms said: Penalti Pozisyonu - Markus Merk topicte pozisyonla ilgili muhabbet donmus de, bi izleyin bakalim. yaa sakalımızda var ama dinleyen yokki fenerli gözüyle semihin eli gözükmüyor izlerken ondan herkes penaltı diyor.inandıramadım bi türlü semihin adama yapıştıgına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fener ile trabzon arasinda inanilmaz bir yaris bizi bekliyor. su an halen ikili averaj yuzunden fener avantajli durumda. tek dilegim sivas butun maclari kaybederde son hafta fenere asilir o hafta fener puan kaybeder ve trabzon 1 puan farkla sampiyon olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lokkum said: yok sadece fenere gicigim o yuzden yazdim gene anadolu takimisiniz siz Anadolu takimi olmak gurur verici birsey, Avrupali olup da desibel rekoru icin kapisan ibi$lerden olmaktan iyidir ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 aptal misiniz abi hepsi turkiye takimi. sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bursanın hakkı yenmiş izledim de lugano falan kart çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 evet atılmayan bursalı? verilmeyen penaltı fenerin hakkı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 fenerbahcenin hakkaniyetten bahsetme luksu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bazen hakemi ve sanssizligi bazen de bursarabzonsporu da yenmek gerekiyor. dun olmadi, kisfmet. bursaspor ligde toplam 2 puan alabildigimiz tek takim olarak kaldi. feci celme taktilar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ne demek yok? haha komiksiniz ya valla kendinizi yağmurda kalıp ıslanmış yavru kedi gibi görmeyi bırakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Fenerli arkadaşlar ,buralara gerçekten hakkınızla geldiğinizi mi düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar