hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dün sc2 indirim normalde bende acc var ama yurtta oldugumdan portlar kapalı update bile yapmıyor.bende offline single ve skirmish oynamak istiyorum.biraz bakındım bazı launcherlar yapmıslar fakat degisik versionlar icin benim indirdigimde hic bi version yok .crack var icinde ama crackleyince oyun acılmıyor.bana bu konuda yardım edebilecek varmı? eger link vericek olursanız hotfile rapid blog olmasın acmıyor banlı o siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 warez-bb ye üye ol, search et, onlar en son crackli uyumlu versiyonu falan koymustur kesin bastan indir, yada indirdin versiyonun crackini ara warez-bb de aklıma baska bi yol gelmio öylede çirkin bi yurt yokmus ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bir arkadas yarım etti sagolsun launcher icin ama şimdi söyle bi sorun varki bence olması sacma oyun acılmıyor patch istiyor şimdi yap diyorum yapmıyor buda sanırım kapalı portlardan kaynaklanıyor ama ben bu oyunu offline oynayacagım zaten oyun versiyonuyla ne alakası var botlulauncherdan acarkende aynı sey oluyor kısacası sc2 patch yapmadan acılmıyacak gibi duruyo şimdi caresizce patch arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 torrentten çek işte, crackini falan anlatıyorlar açıklama kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 internet baglantısını kapayıp oyunu acıncada patch istiyor .dumunun blizardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 crackle işim yokki olmaması lazım yani offline oynarken oyun icin acc gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bir kere online login olman lazım offline oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hmm ozama yalan olcak istesemde online olamam portlar kapalı :( ben tam öyle oldugunu zannetmiyordum acc var aslında da işte yurt olayı imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bırak bu acc var yalanını kimse inanmıyo burda accountunun olduguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 crackli exe ile bnete bağlanma sakın, kim vurduya gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 vınn falan ödünç al arkadaşından. ama patch falan atınca arkadaşın sövebilir, onu da gözardı etme :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aaa inanmıyolar acc olduguna :D var arkadasım cata var sc2 var w3 var internet bulcam biyerden artık kütüphaneye fln giderim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 laptop mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 e git bir wayles olan biryerde update yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 öyle denicem artık ama baglantı kapalıykende updete istemesi sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 elle yapamnın yolu yokmu versiyonuda tam bilmiorm ki wow gibi peçlemeye calıscam yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yok paşam, git bir cafeye çayın yudumlarken patchi güncelle.sonra gel bnete alalım ifadeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 gelicem ya ama anca yazın bnete gelebilirim portlar kapalı burdan oynayamam . biraz offlie kasayım yazın kapısırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 e git açtırt portları,vay arkadaş mapustamısın.Ver dilekçeni deki şu şu sebeplerle şu işlerimi göremiyorum şu şu portların açılmasını müsahadelerinize arz ederim. açmazlarsa çekeriz kırmızı minübüsü yurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kac kere dilekce verildi takmıo adamlar ne sanıyolarsa kendilerini sabrediyorum işte bitsin diye şafak 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ozaman paşam sen çalış öğren yazın alırız ifadeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sanırım sc2 bi sefer patch olduğunu görmüş ve o yüzden takılmış durumda, yoksa all-in launcher ile babalar gibi oynanıyor. Uninstall - reinstall işi halledebilir, sc2'ye net'e çıkış izni verme reinstall yaptığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mantıklı deniycem hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 İndiridiğin oyun sitesine sor. Buradakiler hep orjinal oynayan kişiler. Orjinal almanı tavsiye ederim. Sonuçta offline olarak sadece single mod da oynayabileceksin. Multiplayer için orjinal şart. Single içinde patch yapmanın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar