Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Selam Sabah duşa girdim baktım su giderden gitmiyor tıkanmış, kaynar su döktüm açılmadı şimdi lavabo aç almaya gidicemde lavabo açın almancası nedir ? Ve ya başka tavsiyesi olan varsa teşekkürler. Acil lazım almancası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Open sinken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 translatede bana öle çevirdi ama öle bir şey bulamadım :( Open sinken ve Drain Openner harici asıl orjinal ismi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mesut özil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ich möchte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nein dumkoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sexualität bitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 biri cevap versinde öle trolleyin bekliyorum 12.30da kapanıyomuş hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Öffnen sinken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 herkes turkce bilmiyo mu ya zaten almanyada? turkce bilmiylarsa ingilizce biliyolardir. o da olmadi temizlik zimbirtilari reyonuna gir bak oralara mutlaka bulursun tipine bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://de.wikipedia.org/wiki/Rohrreiniger , drain opener'dan gelip hunharca deutsch'a geçtim, budur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam einstein helal valla bu :D teşekkürler avusturya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi bi turk teyzeye sor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 wunderbah opener der shön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ALARM!ALARM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu arada nasıl kullanılıyo bu var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 resmini göster adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Tozu deliğin üstüne döküyorsun bu sırada bolca kaynamış suyu üstüne döküyorsun 5lt falan sonra çıkan dumanı koklamadan kaçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dumanı kokla lan ii kafa yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Koklucaksan limon aromalı al ferah ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 NolaxThensbane said: Tozu deliğin üstüne döküyorsun bu sırada bolca kaynamış suyu üstüne döküyorsun 5lt falan sonra çıkan dumanı koklamadan kaçıyorsun. ciddisin dimi ona göre yapıyorum inş dogru aldım böle beyaz bi şişe tuz gibi içinde tuz gibi şeyler var onu ne kadar dökücem deliğe sonra ne yapıcam aynı anda mı kaynar su ilave edicem ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 suyun derecesini yanlış ayarlarsan patlar o toz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 rohrfrei. http://src.discounto.de/pics/Angebot/43815/63931_domol-Rohrfrei-fluessig-43815_xxl.jpg iyi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xgNM8UK4Lp0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ya Blue Star Bad diye bişiy aldım arkasından en az 1 saat bekleyin diyoda şöle bir ibare var bide Rohrleitungen aus kunstoff Kunstoff Metall oder Steinzeug werden auch bei intensivem Gebrauch Nicht Angegriffen yanlış mı aldım plastikborulara dökmeyin fln döktük ama ? ulan zaten lavoba açı neye dökücez başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar