Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Erutan, 28 Haziran 2003 00:22 tarihinde demiş ki: Mrb Bu grubu bilen warmı adamlar trash metal yapıyolar ve cok sağlam yapıyolar harika youthnasia albümünü öneririm eğer bilen varsa Ya kardeşim çıldırcam herkes şuna TRASH müzik yazıo. TRASH deil THRASH...[signature][hline]Ölümsüzlüğün Sırrı Bol Mastürbasyondur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 thrash doğrusu öbürtürlü çöp olur:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Thrash trash 2 side aynı okunuyor karıştırdım[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Natural_Jedi, 08 Eylül 2004 19:32 tarihinde demiş ki: thrash doğrusu öbürtürlü çöp olur:-P çöp hışırtısı metali ... hmm... :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 albüm çıktı çıkıoooooo System has failed galiba adı yarın sanırsam raflarda...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aha indiririm ben onu netten :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben hemen gidip indirilmişini alayım o zaman çıkınca orjinalini de alırız.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 uff albüm gelio dedik direk kopyalama peşine düştünüz...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sen söylemesen sanki haberi bulamıcakmışız gibi artist artist konuşmuşsun, "birşey söyledik" miş. sanki devlet sırrı açıklıyorsun. ne bu havalar. merakımızdan alıyoruz kopyasını orjinalini de çıkar çıkmaz alıcam dedim; gerçi bulamadım telefonla sordum demin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hayır havaya filan girmedim tamamen yanlış anlamış ben orda "söledik" kelimesini genel topic anlamında söyledim herşeyi bukadar bireysel alırsan iş çok zor ayrıca evet kopyacı insanlardan nefret ediorum ama sen orj. alıcam dedin sana bi sözüm yok ben onu sadece kopyacılıkla geçinenlere söyledim nie üstüne alınıyosun...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ne bileyim hemen mesajımdan sonra gelmiş alınganım ben ;p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :) aslında bende hatalıyım daha iyi açıklamalıydım.[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 thrash doğrusu öbürtürlü çöp olur:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Thrash trash 2 side aynı okunuyor karıştırdım[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Natural_Jedi, 08 Eylül 2004 19:32 tarihinde demiş ki: thrash doğrusu öbürtürlü çöp olur:-P çöp hışırtısı metali ... hmm... :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 albüm çıktı çıkıoooooo System has failed galiba adı yarın sanırsam raflarda...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aha indiririm ben onu netten :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben hemen gidip indirilmişini alayım o zaman çıkınca orjinalini de alırız.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 uff albüm gelio dedik direk kopyalama peşine düştünüz...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sen söylemesen sanki haberi bulamıcakmışız gibi artist artist konuşmuşsun, "birşey söyledik" miş. sanki devlet sırrı açıklıyorsun. ne bu havalar. merakımızdan alıyoruz kopyasını orjinalini de çıkar çıkmaz alıcam dedim; gerçi bulamadım telefonla sordum demin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hayır havaya filan girmedim tamamen yanlış anlamış ben orda "söledik" kelimesini genel topic anlamında söyledim herşeyi bukadar bireysel alırsan iş çok zor ayrıca evet kopyacı insanlardan nefret ediorum ama sen orj. alıcam dedin sana bi sözüm yok ben onu sadece kopyacılıkla geçinenlere söyledim nie üstüne alınıyosun...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ne bileyim hemen mesajımdan sonra gelmiş alınganım ben ;p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 :) aslında bende hatalıyım daha iyi açıklamalıydım.[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar