Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripting dersleri almak istiyorum..

chris

Öne çıkan mesajlar

Burdaki Kimse Öyle Ders Alarak veya DOğuştan Böyle Yetenekli Doğmadı Tabiki .. Onlarda Böle Çalışa Çalışa Öğrendiler Ama Ders Alarak Değil.Scplerin Içini Inceliye Inceliye,Idleri,Renkleri,Bazı Komultaı Değiştirerek Öğrendiler..
Bence Sende Ne Scripti yazmak istiosun onu Bir yerden Indir ve İçine Aç Değiştir Derim İlerde Bunu Yapa Yapa Kendin Bence 0 Dan Script Yazabilirsin .. ;)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

bak işin kolayına kaçma.. Anlatan çıkmaması senin içinde iyi.. Bir scripte bak on@equip nerede kullanılmıs bir bak ona göre ne işe yaradığını anlarsın.. EQuipi soylıım mesala : Bir itemı kullandığında bu trigger devreye girer. Orn: Katana scp sinin altına koyarsan bunu katanayı eline aldıgında verebilecegin eklentilere yarar.. Boyle boyle bul işte..
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha yeni başlamışken bi gate yapıcaktım işte belli skilleri olmıyanlar geçemesin heabı fln neyse on@step i bilmiordum baya baya kasmıştım on@enter fln :) sonra diğer scp'lere bakarak olayı kavramıştım eminim buradaki herkeste böyle öğrenmiştir..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 10 Eylül 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
ben daha yeni başlamışken bi gate yapıcaktım işte belli skilleri olmıyanlar geçemesin heabı fln neyse on@step i bilmiordum baya baya kasmıştım on@enter fln :) sonra diğer scp'lere bakarak olayı kavramıştım eminim buradaki herkeste böyle öğrenmiştir..

Bazılarımız(ben :P) Taran'ın sitesini bulacak kadar şanslı olabiliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Chris.

Gerçektende Script Öğrenmek Ve Yazmak İstiyorsan Aslında Derse Gerek Yok. Script Bölümünden Scripting 1 Ve 2 Bolumlerınde Anlatılmıs Olan Öğretileri Dikkatlice Okuyarak Ve Burada Sorulan Sorulara Arakdaşların Verdikleri Ve Doğru Verilen Cevapları Takip Edersen Öğrenebilirsin.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Frasier

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...