chris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mrb lar ben scripting dersleri almak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı ücretli..;)[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 1 saatlik ders 10 milyon kabul?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Tamam sıfırdan başlamak istiyorum ama.. sana nasıl ulaşabilirim?[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 la ben şaka yapıom kendin incele incele yaparsın vakit olsa gosteriridim ne parası lam altı üstü oyun.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Öyle dersle falan olacak şeyler deil bunlar.. Aç bi script dosyasını bak içinde neler yazıor neler var... Hem bu şekilde daha kalıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Burdaki Kimse Öyle Ders Alarak veya DOğuştan Böyle Yetenekli Doğmadı Tabiki .. Onlarda Böle Çalışa Çalışa Öğrendiler Ama Ders Alarak Değil.Scplerin Içini Inceliye Inceliye,Idleri,Renkleri,Bazı Komultaı Değiştirerek Öğrendiler.. Bence Sende Ne Scripti yazmak istiosun onu Bir yerden Indir ve İçine Aç Değiştir Derim İlerde Bunu Yapa Yapa Kendin Bence 0 Dan Script Yazabilirsin .. ;)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 En ince detayına kadar anlatan bir kul cıkmıyor ki mesela ON=@EQUIP bunların ne işe yaradıgını anlamlarını yazan biri olsa? bütün terimlerin filan..püf :([signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 buyrun bu taraftan..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bak işin kolayına kaçma.. Anlatan çıkmaması senin içinde iyi.. Bir scripte bak on@equip nerede kullanılmıs bir bak ona göre ne işe yaradığını anlarsın.. EQuipi soylıım mesala : Bir itemı kullandığında bu trigger devreye girer. Orn: Katana scp sinin altına koyarsan bunu katanayı eline aldıgında verebilecegin eklentilere yarar.. Boyle boyle bul işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben daha yeni başlamışken bi gate yapıcaktım işte belli skilleri olmıyanlar geçemesin heabı fln neyse on@step i bilmiordum baya baya kasmıştım on@enter fln :) sonra diğer scp'lere bakarak olayı kavramıştım eminim buradaki herkeste böyle öğrenmiştir..[signature][hline]SlayerTR Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Lucas1, 10 Eylül 2004 15:26 tarihinde demiş ki: ben daha yeni başlamışken bi gate yapıcaktım işte belli skilleri olmıyanlar geçemesin heabı fln neyse on@step i bilmiordum baya baya kasmıştım on@enter fln :) sonra diğer scp'lere bakarak olayı kavramıştım eminim buradaki herkeste böyle öğrenmiştir.. Bazılarımız(ben :P) Taran'ın sitesini bulacak kadar şanslı olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Taranın sitesi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 boş ver kafanı yorma , biz yordukta ne oldu ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet bak black_lupin yorduda noldu anca b /b yazmaya başlamış görüorsun.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Benden sana nacizane tavsiye . Yutamıyacağın kadar büyük lokmaları azına almaya çalışma ! [b]Boğulursun [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 10 Eylül 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kingsin bab.[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Chris. Gerçektende Script Öğrenmek Ve Yazmak İstiyorsan Aslında Derse Gerek Yok. Script Bölümünden Scripting 1 Ve 2 Bolumlerınde Anlatılmıs Olan Öğretileri Dikkatlice Okuyarak Ve Burada Sorulan Sorulara Arakdaşların Verdikleri Ve Doğru Verilen Cevapları Takip Edersen Öğrenebilirsin.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar