Rakata Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Arkadaslar ben runuo emulatorunu kullanarak bir server acmak istiyorum,nelere yapmama gerektiğini basit bir şekilde anlatırsanız memnun olurum gerekli programları yukledim fakat nasıl online yapacagımı bilmiyorum ayrıca serverımı biraz turkcelestırmek ıstıyorum..Yardımcı olursanız memnun olurum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Tutorialımı ara bul oku derim =)[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 en üstteki tutoriallar linkine bir bak istersen.. ultimadevelopers'a da bakabilirsin. //site şimdilik kapalı sanırım. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 10 Eylül 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakata Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bakarım,saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Sen RunUO dan başka hangi dosyaları yükledin onları söyle bana. Server için 3 tane programa ihtiyacın olacak bunlardan bi tanesi .NET Framework,ikincisi RunUO ve üçüncüsü de UO gateway. BUnların hepsini yüklediysen RunUO iconuna çift tıkla ve serveri aç. Senden kullanıcı adı ve şifre isteyecek onları gir bu girdiklerin Senin admin acc nin şifresi olacak.Ardından UO gatewayi çalıştır server ayarlarına gir ve ip bölümüne 1270.0.0.1 yaz ve save et. Daha sonra kayıt ettiğin icona tıkla şifreni yaz ve bağlan.[signature][hline]Bir gün gelecek hepsi bir olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ip bölümüne 127.0.0.1 yazacan bi tuşa yanlışlıkla basmışım :)[signature][hline]Bir gün gelecek hepsi bir olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakata Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bunların hepsini yukledim oncedende yapmıstım fakat serverı nasıl online etcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar