dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 @barnacle: sadece o mu? bi tek sorun o ise çok iyiymiş lan. ben abartıyormuşum hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 GEd said: Bazen diyorum bu araplar diger ulkeleri goruyor hala neden bu kadar gec kaliyorlar isyan etmekte falan diye, sonra dusunuyorum , lan bizde avrupayi goruyoruz ama hala isyan misyan yok. Adamlar KOL gibi ilerde bizden, biz hala türbandi, alkoldu ugrasak. özeniyorum olm.. millet insan gibi yaşıyor. bizde hâlâ boktan boktan konular.. "bekarlık redyazyondan zararlı la kanka. keh keh" muhabbetleri.. delleniyorum vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dasaaa said: @barnacle: sadece o mu? bi tek sorun o ise çok iyiymiş lan. ben abartıyormuşum hakikaten en basitinden babında. resmen adamlar gaspçılık yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar