MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 arkadaşlar anlayan bir allahın kulu var mdıır bu meretten? endüstri mühendisi kardeşlerim?
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 nedir derdin? yazarsan (muhtemelen) pazar aksami cevaplarim. c apisi uzerinden kod yaziyorum ben buna.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 master'da combinatorial optimization dersinin projelerinde kullanmistim ben de bolca, hatirladigimca yardim etmeye calisirim sorunu yazarsan
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya abi elimde bir LP modeli var, öğrenmeye çalışıyorum zira kaynak bulamıyorum. kendi tutosuna bakıyorum pek yararlı bişey öğretmiyor kendisi. ne yapmamı önerirsiniz? penth mesaj kutun dolmuş abi.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lp'ni degistirerek yaz buraya. degistir cunku google da aratirsa hocan falan cikmasin.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya ikisi string olan biri integer olan bir array yaratamıyorum=( mesela Izmir,Havuz,1 Izmir,Havuz,2 Izmir,Havuz,3 Izmir,Havuz,4 Izmir,OyunAlanı,1 Izmir,OyunAlanı,2 Izmir,OyunAlanı,3 Izmir,OyunAlanı,4 Istanbul,Havuz,1 Istanbul,Havuz,2 Istanbul,Havuz,3 Istanbul,Havuz,4 Istanbul,OyunAlanı,1 Istanbul,OyunAlanı,2 Istanbul,OyunAlanı,3 Istanbul,OyunAlanı,4 gibi bir tablodan bahsediyoruz. nasıl tanımlarım ve datalarını girebilirim?
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mrlevie'nin sorunu pm'den falan cozmustuk. sira geldi benim sorunuma. xij diye bir degiskenim var, n*m tane, integer. soyle bir degisken tanimlamak istiyorum; cj, m tane. cj = count(x_ij > 0; for all i) bunu cplex'te nasil yaparim ?
Öne çıkan mesajlar