smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 lan 8 c şıkkında b de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: artis misin lan. site ara ara 2 tane doğru cevap gösteriyor işte. niye öyle yapıyor anlamaya çalışıyorum boşver anlayamıyosan zorlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahah ilahi fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 jacabo said: 40 yilin basinda hasta olup ise gitmedim onda da 2 3 saatimi boyle yedimya helal abiler babalar liseliler ve olmayanlar olarak bi ayrılın yahu. İŞE GİTMEDİM NE DEMEK!!! öss yerine git oyun oyna bre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ablalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.google.com/insights/search/#q=mod%20medyan&geo=TR&date=today%203-m&cmpt=q Yalniz su spike basli basina bir olay zaten. Son 90 gun icerisindeki mod medyan aramalari duzgun duzgun seyrederken bir anda top noktayi sinavdan 1 hafta once yapmis. 12 ay icerisinde bakilinca nisan ayi 5 gunde tavan yaptigi icin tepede ama mart da aramalarda diger aylardan hayli hayli onde. Gerci bu yontem icin mod-medyan ismini nasil cikti, kim cikardi anlamadim bunlar istatistik terimleri. mod bir dizide en cok tekrar eden sayi, medyan sirali dizide ortanca terim. Belki hani ucundan yontemi aciklamak isterken biraz uyuyor. medyan alirmis gibi siraya diz. kaydirarak bak en cok cakisan eleman en yuksek frekansta cikiyor mod da o hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: ablalar ? bebeeem burada senle başbaşayız. senin dışında başka bir kızı gözüm görmüyor.. kız üye sayımız yok gibi bişi. ondan abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya ben şeyi merak ediyorum. tmm mod medyan çok aranmış. ama belki sınavdaki bütün konular çok aranmıştır.bi yazsanıza mesela ağırlık merkezi falan ne kadar aranmış. ya da ne bileyim canlılar, açıortay teoremi falan filan. google hesabı lazımmış görmek için bakamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: ya ben şeyi merak ediyorum. tmm mod medyan çok aranmış. ama belki sınavdaki bütün konular çok aranmıştır.bi yazsanıza mesela ağırlık merkezi falan ne kadar aranmış. ya da ne bileyim canlılar, açıortay teoremi falan filan. google hesabı lazımmış görmek için bakamıyorum ben. mod medyanla ilgili soru var mı önce ona bakmak lazım diğer konuları araştırmadan önce :D ki baktım belli başlı matematik konuları fen konuları grafiklerde dikkat çeken hiç bişey yok sende test edebilirsin üstteki verilen linkte mod medyan yazılan yere dilediğin konuyu yaz arama sonuclarını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 görmek için hesap lazımmış işte... mod medyan var mı yok mu kimse bilemez ki. bakmışlardır işte. ben mesela son gün kitap açmaya üşendim. ne var ne yok tekrar edeyim diye baktım netten. o yüzden diyorum. misal omurgalılar yazıp bi aratır mısın edit: bu arada hiçbir birleşik şey ayrı yazılır. yani "hiçbir şey" "hiç birşey" değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Google Web Araması üzerinde gösterilen ilgi - omurgalılar Türkiye, Son 90 gün Grafik göstermek için yeterli arama hacmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 frmtr de sınavdan 1 gün önce "mod medyanı sınavda şıklara nasıl uygularız" diye başlık açılması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yani aranmamış çok ? peki basınç ya da sıvı kaldırma kuvveti yazıp bakar mısın ? şey için diyorum. omurgalılar ygs biyoloji en zor konusudur. fizikte de bu ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Fistan said: frmtr de sınavdan 1 gün önce "mod medyanı sınavda şıklara nasıl uygularız" diye başlık açılması ? ya sadece merak işte benimkisi. tam emin olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Fistan said: frmtr de sınavdan 1 gün önce "mod medyanı sınavda şıklara nasıl uygularız" diye başlık açılması ? oha başlık duruyo mu hala? link pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan-10.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sıvı kaldırma kuvveti diye bişey çıkmıyor. sıvıların kaldırma kuvveti diye aratınca var bişeyler ama gayet normal grafik. basınç grafiğide bi gün bi günü tutmuyor asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hmm anormal bişi yok yani. birbirini tutmuyor derken şüpheli bişi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ocaktan bu yana bi gün bi günü tutmuyor işte anormal bişey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Fistan said: http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3961617-ruyamda-gordum-mod-medyan-10.html e peki medya biliyo mu bunu? bildirmişler mi? fem deki öğrenceilere gece 3 te mod medyanı anlatmışlar diye yazmış biri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Fistan said: frmtr de sınavdan 1 gün önce "mod medyanı sınavda şıklara nasıl uygularız" diye başlık açılması ?oha gördüm ahaha :D.bide rüyamda gördüm yazmış kodumun şakirti.bide orda birisi son gün fem dershanelerinde hep bu konu üstünde durulduğunu yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sallamış ben de femdeydim.(yanlışlık olmasın femin bursa şeysi işte) derece sınıfındaydım bi de. şüphe çekmese çekmese bizim sınıf çekmez. hadi bana vermemişlerdir belki sevmiyolar beni pek sdf bizimkilere de vermemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan da gizli şakirt çıktı lan iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahah yok abi sevmiyolar beni hiç :D ilgilenmiyolar fazla falan. gidiyorum gitmiyorum gibi bişi zaten :P kıvır kıvır kıvır ek: ama hakkını yememek lazım en iyi kaynaklar femin. kıyaslama yaptıklarım final, birey, güvender, körfez, fen bilimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kaç net çıkarıdn sayısaldan sen ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar