Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kermit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cystein said:

kermitten öte kaç faşo var burda. teheeey
şuan kürt olduunu söyleyerek büyük hata yaptın. yumulurlar şimdi sana. kaç
run forest run

"doğulu bi' vatandaş = kürt" gibi bi' şeyi aklımıza medya soktu abi. yoksa kürt değilim (olana saygı duyarım). sadece 15+ sene g.doğu anadolu bölgesinde ikamet ettim.özet: doğuluyuk.
Mesaj tarihi:
said:
olana saygı duyarım

ya yanlış anlamayın ama sen saygı duymasan da değişmeycek ki adam. sdfsdfsdf. adamın kökü bu nihayetinde.. ahuahuah cümle yapısı komik geldi ya. yoksa anladım dediğini
Mesaj tarihi:
Arkadaş Türkiyenin sınırları içinde yaşayıp ben kürtüm demek olmaz, olamaz.Bende lazım ona bakarsan biz çıkıp lazız mı diyoruz? LAZ ÖZGÜRLÜGÜ mü istioruz? kimsiniz siz kürt kürtçe özgürlük diye debinip duruonuz.Adam dogu kökenlidir kökeni kürttük (bir sürü arkadasım var böyle) ben türküm diyor ama adam.Benim nefretim ben kürtüm yok böyleyim diyenlere.Türksün arkadaşım,Bu ülke içinde kürtüm dersen kusura bakma itilmelisin kakılmalısın bence

zaa
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
olana saygı duyarım

ya yanlış anlamayın ama sen saygı duymasan da değişmeycek ki adam. sdfsdfsdf. adamın kökü bu nihayetinde.. ahuahuah cümle yapısı komik geldi ya. yoksa anladım dediğini

:D yaani, anlamıyo işte millet o kök mevzusunu.
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

bugün domates doğrarken elimi kestim :(

kütür kütür deyince acısını hissettim :/

hiç değilse gereksiz bi parmağı -sol el orta parmak- kestim ama. o da iyi.

gominist misin argadaasım
Mesaj tarihi:
liseli said:

Arkadaş Türkiyenin sınırları içinde yaşayıp ben kürtüm demek olmaz, olamaz.Bende lazım ona bakarsan biz çıkıp lazız mı diyoruz? LAZ ÖZGÜRLÜGÜ mü istioruz? kimsiniz siz kürt kürtçe özgürlük diye debinip duruonuz.Adam dogu kökenlidir kökeni kürttük (bir sürü arkadasım var böyle) ben türküm diyor ama adam.Benim nefretim ben kürtüm yok böyleyim diyenlere.Türksün arkadaşım,Bu ülke içinde kürtüm dersen kusura bakma itilmelisin kakılmalısın bence

zaa

doğru demiş arkadaş. neden lazı çerkezi kendine özel hak istemiyor da kürtler istiyor? türkiyede yaşıyorsun ne hakkından söz ediyorsun? sana ikinci sınıf vatandaş muamelesi mi yapılıyor? yapılıyorsa nedeni sensin, senin özerklik istemen. yok öyle bir dava. bugün gidin amerikada kaç tane ırk var ama sadece resmi dil kullanılır. yok öyle ben kürtçe konuşacam, çıkıp meclise kürtçe konuşacam yok orda. direk gidersin bok yoluna. yani demem o ki insanı insan yapan kökü değildir. kök önemli de değildir. önemli olan yaşadığın toprağa ihanet etmemek, onu korumaktır. kürtlere boşuna karşı değil çoğu türk. eğer kürtlerin bu istekleri olmasa türkler de kin beslemez kürtlere. tabi benim kürtlere karşı kinim yok. çünkü biliyorum ki adamların bir suçu yok. bölücüler kürt hakkını empoze ediyor, adamların da beyni yıkanıyor. ama sadece bu hakkı isteyen ırk kürtler. bir oturup düşünmek lazım.

söylediklerim yanlış anlaşılmasın. ben ne kürtlere ne de doğululara karşıyım. tek sevmediğim ırk çingeneler :D
Mesaj tarihi:
raptak, bu tür konuları herkesin tartışmasına gerek yok. günlük yaşamına dön. zamanı gelince %47 gibi oyunu at dön g*tünü yat. (kafiye oldu)

edit : iyi ki fps falan oynamıyorum,küçük bi kesik gerçi ama içi acıyo insanın. gominizm de iyi bi şey, ama bize gitmez.
  • Yeni Oluştur...