TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Nasa: Yörüngedeki seyahatına devam eden kermit bugün güneşin yanından geçti.
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ırkçılık. 3. kural. yöneticiler gerekeni yaptı, doğulu bi' vatandaş olarak patiye sevgim arttı. :)
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kermitten öte kaç faşo var burda. teheeey şuan kürt olduunu söyleyerek büyük hata yaptın. yumulurlar şimdi sana. kaç run forest run
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Şimcik bu yörünge gezisi 1 ay mı?
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Cystein said: kermitten öte kaç faşo var burda. teheeey şuan kürt olduunu söyleyerek büyük hata yaptın. yumulurlar şimdi sana. kaç run forest run "doğulu bi' vatandaş = kürt" gibi bi' şeyi aklımıza medya soktu abi. yoksa kürt değilim (olana saygı duyarım). sadece 15+ sene g.doğu anadolu bölgesinde ikamet ettim.özet: doğuluyuk.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: olana saygı duyarım ya yanlış anlamayın ama sen saygı duymasan da değişmeycek ki adam. sdfsdfsdf. adamın kökü bu nihayetinde.. ahuahuah cümle yapısı komik geldi ya. yoksa anladım dediğini
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 doktor bu ne? http://forum.paticik.com/read.php?27,3594641
liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Arkadaş Türkiyenin sınırları içinde yaşayıp ben kürtüm demek olmaz, olamaz.Bende lazım ona bakarsan biz çıkıp lazız mı diyoruz? LAZ ÖZGÜRLÜGÜ mü istioruz? kimsiniz siz kürt kürtçe özgürlük diye debinip duruonuz.Adam dogu kökenlidir kökeni kürttük (bir sürü arkadasım var böyle) ben türküm diyor ama adam.Benim nefretim ben kürtüm yok böyleyim diyenlere.Türksün arkadaşım,Bu ülke içinde kürtüm dersen kusura bakma itilmelisin kakılmalısın bence zaa
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dasaaa said: said: olana saygı duyarım ya yanlış anlamayın ama sen saygı duymasan da değişmeycek ki adam. sdfsdfsdf. adamın kökü bu nihayetinde.. ahuahuah cümle yapısı komik geldi ya. yoksa anladım dediğini :D yaani, anlamıyo işte millet o kök mevzusunu.
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 en iyisi kütür kütür olabilmek bence.
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bugün domates doğrarken elimi kestim :( kütür kütür deyince acısını hissettim :/ hiç değilse gereksiz bi parmağı -sol el orta parmak- kestim ama. o da iyi.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 fps oynarken nası ileri gidiceksin artık???
oldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dattebayo said: bugün domates doğrarken elimi kestim :( kütür kütür deyince acısını hissettim :/ hiç değilse gereksiz bi parmağı -sol el orta parmak- kestim ama. o da iyi. gominist misin argadaasım
raptak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 liseli said: Arkadaş Türkiyenin sınırları içinde yaşayıp ben kürtüm demek olmaz, olamaz.Bende lazım ona bakarsan biz çıkıp lazız mı diyoruz? LAZ ÖZGÜRLÜGÜ mü istioruz? kimsiniz siz kürt kürtçe özgürlük diye debinip duruonuz.Adam dogu kökenlidir kökeni kürttük (bir sürü arkadasım var böyle) ben türküm diyor ama adam.Benim nefretim ben kürtüm yok böyleyim diyenlere.Türksün arkadaşım,Bu ülke içinde kürtüm dersen kusura bakma itilmelisin kakılmalısın bence zaa doğru demiş arkadaş. neden lazı çerkezi kendine özel hak istemiyor da kürtler istiyor? türkiyede yaşıyorsun ne hakkından söz ediyorsun? sana ikinci sınıf vatandaş muamelesi mi yapılıyor? yapılıyorsa nedeni sensin, senin özerklik istemen. yok öyle bir dava. bugün gidin amerikada kaç tane ırk var ama sadece resmi dil kullanılır. yok öyle ben kürtçe konuşacam, çıkıp meclise kürtçe konuşacam yok orda. direk gidersin bok yoluna. yani demem o ki insanı insan yapan kökü değildir. kök önemli de değildir. önemli olan yaşadığın toprağa ihanet etmemek, onu korumaktır. kürtlere boşuna karşı değil çoğu türk. eğer kürtlerin bu istekleri olmasa türkler de kin beslemez kürtlere. tabi benim kürtlere karşı kinim yok. çünkü biliyorum ki adamların bir suçu yok. bölücüler kürt hakkını empoze ediyor, adamların da beyni yıkanıyor. ama sadece bu hakkı isteyen ırk kürtler. bir oturup düşünmek lazım. söylediklerim yanlış anlaşılmasın. ben ne kürtlere ne de doğululara karşıyım. tek sevmediğim ırk çingeneler :D
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 niye sevmiyon abi adamları. ne güzel eğlenceliler işte. çalgısız yaşayamazlar falan.
raptak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 geçen annem sobanın kovasını çıkarıp bodruma inmiş, bi bakmış kova yok :D
olitere Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 istesinler efendim millet istemiyor diye kimse istiyemez mi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 demokrasilerde çareler tükenmez
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 raptak, bu tür konuları herkesin tartışmasına gerek yok. günlük yaşamına dön. zamanı gelince %47 gibi oyunu at dön g*tünü yat. (kafiye oldu) edit : iyi ki fps falan oynamıyorum,küçük bi kesik gerçi ama içi acıyo insanın. gominizm de iyi bi şey, ama bize gitmez.
Öne çıkan mesajlar