Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Level'ı kaybetmek...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Haydaa!... level kasarken free level pop up'ı çıktı level atlamama 2 bub vardı. Hadi şunu atlayayımda öyle gideyim dedim. Trainera gittiğimde free level almadım. Gitti mi bu şimdi ya? Nebiçim sistem bu[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

free level'i hakettiğin levelda hemen gidip almazsan daha sonra 1 level alabilecek XP'den daha düşük olmuş oluyor verdiği, o yüzden de atlayamıyosun :)

onun için hemen almak gerek yoksa morali bozuluyor insanın :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

1.71 versiyonu ile birlikte gelen bir özellik
bir level alana bir level da bedava veriliyor :)
bazı sunucularda 7 günde bazılarında 5 günde bir...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

daima
hatta oyuncu sayısındaki düşüşe göre free level sayısını 2'ye de çıkarabilirler mythic e hiç belli olmaz :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theturk, 10 Eylül 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
HEHEHEH koptum abi burda kampamya dedi ya :)
durduramiom gulmemi...bu kampanya bitince 1 level atlayana 2 kola 1 de yaninda hurriyet gazetesini bedava veriolar :)

espriyi anlamayacak kadar beyin hücrelerinde sorun varsa o beni ilgilendirmez fakat böyle 10-15 yaş daha doğrusu ergenliğe girmemiş cocuklar gibi olaylara tepki verceksen benden uzak dursan iyi olur... Tamammı.. A N L A T A B İ L D İ M M İ ??? istersen tane tane yazıyım.. ? Allahım yarabbim...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Sosyal ağlarda paylaş

simdi neye bozuldun anlayamadim onu bir acikla sonra tartisiriz...ne guzel demissin espiriden anlamayacak kadar beyin hucrelerin eksik diye..bana diyecegine git aynaya bak...yukarida yazan senin espirine karsilik bir espridir...senin gibi heceleyeyim...ES-P-Rİ...Hakaret degil yani...Anlayamadiysan ne diyebilirim ki...O senin eksikligin...

[Bu mesaj theturk tarafından 10 Eylül 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theturk, 10 Eylül 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
HEHEHEH koptum abi burda kampamya dedi ya :)
durduramiom gulmemi...bu kampanya bitince 1 level atlayana 2 kola 1 de yaninda hurriyet gazetesini bedava veriolar :)

burdaki espri nerde??? ''burda kampanya dedi ya'' bölümündemi?? Burda espriden cok aşağılama var gibi??? yoksa yanlış mı okuyorum yazıyı.. şaşı fln mı bakmam lazım.. yazıdaki espriyi bulmak için...
thetürk allahınaşkına git işine senin bildiğin yanıldığına yetmez...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...